Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 538
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

459€ εχουν το 16αρι 5C στον καταλογο τους και 689€ το 64αρι 5S.

Δε νομιζω οτι τα 299€ και 489€ αντιστοιχα αποτελουν ακριβως "αντιπροσφορα" ως προς την εκπτωση που θεωρητικα ...ακομα διαφημιζουν (που αφορουσε το 5αρι).

Βεβαια η μεθοδος αποδεικνυεται για ακομα μια φορα αποτελεσματικοτατη (δημιουργουμε την "ζητηση" ή την "αναγη" και ... απο εκει και μετα ειναι σα να εχουμε ηδη στο κρεβατι μια ξελογιασμενη γκομενα, αν με πιανετε πού το παω :) )

• Like 12
Δημοσ.

459€ εχουν το 16αρι 5C στον καταλογο τους και 689€ το 64αρι 5S.

Δε νομιζω οτι τα 299€ και 489€ αντιστοιχα αποτελουν ακριβως "αντιπροσφορα" ως προς την εκπτωση που θεωρητικα ...ακομα διαφημιζουν (που αφορουσε το 5αρι).

Βεβαια η μεθοδος αποδεικνυεται για ακομα μια φορα αποτελεσματικοτατη (δημιουργουμε την "ζητηση" ή την "αναγη" και ... απο εκει και μετα ειναι σα να εχουμε ηδη στο κρεβατι μια ξελογιασμενη γκομενα, αν με πιανετε πού το παω :) )

Απ' το στόμα μου το πήρες!

Συμφωνώ κι επαυξάνω.

Και θα ξεστοκάρουν τα 5C, που είχαν μηδενική ζήτηση.

Δημοσ.

στο κατάστημα που πήρα να ρωτήσω δεν είχαν ιδέα για αυτό το σενάριο. Μου λέει χαρακτηριστικά η "αρμόδια" υπάλληλος: "Μα σας είπαμε την προηγούμενη βδομάδα ότι δεν πρόκειται να παραλάβετε" και "...αποκλείεται! το 5c κάνει 459 Ευρώ"

έχει πολύ γέλιο η υπόθεση

Δημοσ.

Τι πανηγύρι είναι αυτό;έλα να πάρεις ..το καλό το iPhone..Φοβάμαι μη φτάσει η ώρα να διαλέξω.Μεταξυ απλού και c ,τι θα παίρνατε;στα ίδια χρήματα !

Δημοσ.

Ιδια ειναι αν εξαιρεσεις το υλικο που ειναι φτιαγμενα. Αν και επειδη το 5c αντικατεστησε το 5 ισως να το υποστηριξουν για μεγαλύτερο διαστημα παρολο που εχουν ολοιδιο hardware.

Δημοσ.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4910&idPhone2=5690

Ιδιο hardware αλλά αρκετα πιο βαρυ και παχυ το 5c και φυσικα.... αδιανοητα παρδαλο για τα γουστα μου (ποιο ειπαμε οτι αντιπροτειναν? το λαχανι? γενικα το μονο μοντελο που θα τους εχει ξεμεινει οπως ειπε και ο kwma).

Δημοσ.

μόλις έριξα καταγγελία.. κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου 10 ημέρες τώρα, έλεος..

ΥΓ: ευχαριστώ θερμά τον 

saxos55

για τον οδηγό καταγγελίας που έφτιαξε

• Like 1
Δημοσ.

Oυτε εγω ελαβα καποια αλλη ενημερωση-αντιπροσφορα μεχρι στιγμης, περαν απο εκεινη την τηλεφωνικη ακυρωση λογω ελλειψης στοκ.

Μόνο εγώ θα ευχαριστούσα τον Θεό που η προσφορά ήταν ανύπαρκτη;

Προς το παρον ευχαριστουμε εμεις εσενα για το χρησιμο και γεματο ουσια ποστ σου.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...