Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο κατάστημα της περιοχής μου δεν δέχονται καν παραγγελίες και μάλιστα μου έδειξαν στον υπολογιστή ότι δεν υπάρχει απόθεμα καθόλου.μιλάμε είναι για γέλια οι άνθρωποι.

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά τι το συζητάτε!! Εγώ πήρα 7 η ώρα το πρωί το Σάββατο και μου είπαν ποια καταστήματα το έχουν στην βόρεια Ελλάδα μετά περνώ τηλ σε αυτά και κανένα δεν το είχε και οι περισσότεροι υπάλληλοι μου μιλούσαν και με υφάκι!! Οποίος θέλει κάνει καταγγελία για να μπει μια τάξη και τέλος!!!

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε διαφημιστικό mail (φαντάζομαι και σε άλλους από εσάς) από τον e-germanos  το iPhone 5 32gb στα 324 ευρώ και το 64gb στα 349! :P  Τώρα τι να πει κανείς ρε παιδιά! Μας τρολάρουν απίστευτα οι τύποι και μας κάνουν πλάκα! Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που γίνετε!  :mad:

Δημοσ.

Τρολάρουν ασύστολα.... Πάντως ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω πως έγινε ότι έγινε και γιατί....

Θέλω να πω, λάθος τιμή δεν ήταν αφού είχε τυπωθεί παντού ήταν στο σάιτ κάτι μέρες, στη τηλεόραση κλπ

Ο Γερμανός δεν συμμετέχει στο σκρούτζ και δεν είναι μικρό μαγαζάκι για να το κάνει για να διαφημιστεί όπως κάνουν κάποιες φορές κάποια μικρά καταστήματα που δίνουν 2 τεμάχια πχ από κάποιο προιόν σε τρελή προσφορά για να μπουν στο μάτι του κόσμου να τα μάθουμε κλπ.... 

Τι ακριβώς είχαν στο μυαλό τους ;; Αν ήξεραν ότι τα διαθέσιμα τεμάχια ήταν ελάχιστα ας τα έδιναν εξαρχής εκεί στους υπάλληλους να τέλειωνε η υπόθεση...

Λέτε πραγματικά να μην πίστευαν ότι ο κόσμος θα ενδιαφερθεί για την προσφορά και γι αυτό την διαφήμισαν τόσο πολύ.... γιατί αντικειμενικά η τιμή είναι τόσο καλή (170 ευρώ κάτω από σκρούτζ) που μια ταμπελίτσα μέσα στο κατάστημα να βάζαν όσοι είχαν απόθεμα θα τα πούλαγαν σε χρόνο dt... δε χρειαζόταν να κάνουν πανελλαδική καμπάνια για να τα πουλήσουν.....

Πάντως μην τα χώνετε και εσείς σε υπαλλήλους (εκτός αν είναι προκλητικοί και αγενείς όπως κάποιοι που αναφέρθηκαν) γιατί και αυτοί με 3 και 60 την βγάζουν και τα καταστήματα τα πιο πολλά με franchise είναι αν δε κάνω λάθος οπότε δεν είναι και υπεύθυνοι για την ανώτερη διοίκηση που τρελάθηκε και αποφάσισε να διαφημίσει I-phone ενώ δεν είχε i-phone...

Από την όλη υπόθεση πάντως το όφελος ήταν μηδέν για τον γερμανό... και ένα πρόστιμο γερό που να τσούξει το δικαιούται με την αξία του...Όχι τίποτα άλλο αλλά να μάθουμε και πόσα τεμάχια υπήρχαν τελικά όπως το lidl που διαφήμιζε αρνί 3,99 ευρώ το κιλό και συνολικά το κατάστημα είχε κάτω από 5 κιλά και δεν έφτανε ούτε για τον πρώτο πελάτη.... 

Δημοσ.

Παίδες...σκεφτείτε "λογικά". Ας πούμε ότι η εταιρία είχε 200 κομμάτια iphone 5 (που τόσα δεν είναι φυσικά). Πόσοι υπάλληλοι στα γραφεία, στα καταστήματα και όλοι αυτοί δεν θα 'θελαν να το πάρουν και με την ανάλογη εκπτωσούλα λόγω υπαλλήλων? Και αν είχατε εσείς μαγαζί Γερμανός θα το δίνατε σκέτο ή με νέο συμβόλαιο/φορητότητα? Γι'αυτό και σε τέτοιες "προσφορές"-κράχτες είναι εξαιρετικά απίθανο να υπάρξει διαθεσιμότητα. Σ'αυτά πέφτουν σαν μέλισσες πρώτα οι εκ των έσω και μετά φυσικά να πιαστεί κανάς στόχος με σύνδεση.

Δημοσ.

Παίδες...σκεφτείτε "λογικά". Ας πούμε ότι η εταιρία είχε 200 κομμάτια iphone 5 (που τόσα δεν είναι φυσικά). Πόσοι υπάλληλοι στα γραφεία, στα καταστήματα και όλοι αυτοί δεν θα 'θελαν να το πάρουν και με την ανάλογη εκπτωσούλα λόγω υπαλλήλων? Και αν είχατε εσείς μαγαζί Γερμανός θα το δίνατε σκέτο ή με νέο συμβόλαιο/φορητότητα? Γι'αυτό και σε τέτοιες "προσφορές"-κράχτες είναι εξαιρετικά απίθανο να υπάρξει διαθεσιμότητα. Σ'αυτά πέφτουν σαν μέλισσες πρώτα οι εκ των έσω και μετά φυσικά να πιαστεί κανάς στόχος με σύνδεση.

Δεν μπορείς όμως ακόμη και σημερα να διαφημίζεις και να τράβας κόσμο στο μαγαζί σου με μία πρόσφορα που είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει.

Σκεφτείτε πόσοι θα πήγαν δεν θα το βρήκαν και θα τους τουμπάραν και θα πήραν κάτι άλλο από το κατάστημα. 

Κανονικά και καταστήματα θα πρέπει να κάνουν καταγγελίες 

• Like 4
Δημοσ.

Δεν μπορείς όμως ακόμη και σημερα να διαφημίζεις και να τράβας κόσμο στο μαγαζί σου με μία πρόσφορα που είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει.

Σκεφτείτε πόσοι θα πήγαν δεν θα το βρήκαν και θα τους τουμπάραν και θα πήραν κάτι άλλο από το κατάστημα. 

Κανονικά και καταστήματα θα πρέπει να κάνουν καταγγελίες 

Mα δεν είπα ότι είναι σωστό αυτό. Γι'αυτό έβαλα και το "λογικά" σε εισαγωγικά...

• Like 1
Δημοσ.

Eγω λεω οτι τελικα θα σας τα στειλουν ολα και να σας δω μετα οσοι παραγγειλατε καμια 6αδα (ενα απο το καθε ειδος? ή 12αδα απο δυο δλδ) να σκατε (με) τα διχιλιαρα και τα τριχιλιαρα στο μαγαζι :P

και τωρα παω να παιξω κανα τζοκερ, εχει και πολλα λεφτα μαθαινω εκει :)

Δημοσ.

μου ηρθε και εμενα μειλ. για τα iphone 5 παλι.. και για την παραγγελια που εκανα πριν μερες ακομα τιπιτα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...