Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 538
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως σε εμένα ούτε φωνή ούτε ακρόαση, έκανα την παραγγελία ήρθε το μαιλ αλλά ακόμα τίποτα, ένα άκυρο ρε παιδιά στείλτε, τι πράγμα είναι αυτό???

Θα μείνω με το 5s μου φαίνεται!!!! 

Δημοσ.

Μπορείς να μου στείλεις το απαντητικό email του Γερμανου ,με την τιμή αυτή; Εγώ το έχω με 349..

Ή κάποιος άλλος.. Το θέλω για να πιεσω τη κατάσταση!

Τι εννοείς με την πίεση; Υπάρχει κάτι διαθέσιμο; Σου πρότειναν  κάτι άλλο;

Δημοσ.

Όχι.. Απλά, θέλω να τους δείξω πως ενώ δεν υπήρχε, έκαναν και μείωση στην τιμή..

Κάποιος μου είπε ότι υπάρχει τρόπος να ανακαλέσεις link που δεν είναι ενεργό πλέον.. Κάτι σαν ιστορικό με τα τότε δεδομένα..

Δημοσ.

Όχι.. Απλά, θέλω να τους δείξω πως ενώ δεν υπήρχε, έκαναν και μείωση στην τιμή.. Κάποιος μου είπε ότι υπάρχει τρόπος να ανακαλέσεις link που δεν είναι ενεργό πλέον.. Κάτι σαν ιστορικό με τα τότε δεδομένα..

post-42381-0-33180100-1415202973_thumb.jpg

Αυτό έχω, αν σε βοηθάει. Περιμένω κι εγώ αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση, απο αύριο βλέπω να φεύγει καταγγελία κι από μένα.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ

:

Αυτό έχω, αν σε βοηθάει. Περιμένω κι εγώ αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση, απο αύριο βλέπω να φεύγει καταγγελία κι από μένα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Να ενημερωσω οτι συναδελφοι απο τη δουλεια, βρισκομενοι στο καταστημα της Ν.Σμυρνης την πρωτη μερα,πρωι κιολας,εμαθαν τυχαια για την προσφορα κ πηραν απο 1 16αρι κ ενα 32αρι, χωρις να το εχουν προγραμματισει.Οι υπαλληλοι τους ζητησαν να μην το επικοινωνησουν παραπερα λογω ελαχιστου αποθεματος.Σημερα μου το ξεφουρνισαν.Τι σκατα να κανω? Να φαω το σαντουιτς τους στο ψυγειο της δουλειας?

• Like 11
Δημοσ.

Oχι να τους πεις ενα μπραβο που το κρατησαν μυστικο και δε σε εστειλαν αδικα να ψαχνεις/παραγγελνεις... ωραια η ιστοριουλα παντως, μου ακουγεται σα να πηγαινω στη λαϊκη, να φωναζει ο μπαρμπας 'παρε-παρε-παρεεεεεεεεεεεεεεε ντοματες 0,10€ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑ αλλά παρε-παρε-παρεεεεεε' :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ενημερωσω οτι συναδελφοι απο τη δουλεια, βρισκομενοι στο καταστημα της Ν.Σμυρνης την πρωτη μερα,πρωι κιολας,εμαθαν τυχαια για την προσφορα κ πηραν απο 1 16αρι κ ενα 32αρι, χωρις να το εχουν προγραμματισει.Οι υπαλληλοι τους ζητησαν να μην το επικοινωνησουν παραπερα λογω ελαχιστου αποθεματος.Σημερα μου το ξεφουρνισαν.Τι σκατα να κανω? Να φαω το σαντουιτς τους στο ψυγειο της δουλειας?

άρα μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα.. εμένα που έχω παραγγείλει για παραλαβή από το συγκεκριμένο κατάστημα, όταν πήγα εκεί να ρωτήσω γιατί δεν επικοινώνησε κανείς να με ενημερώσει για την παραγγελία μου, μου είπαν ότι ούτε ήρθε ποτέ,  ούτε θα έρθει ποτέ.

ψεύτες, ανθρωπάκια, είναι για λύπηση..ξεκινάω να ρίξω την καταγγελία.

θα χαρώ μόνο με πρόστιμο 150,000 και πάνω όπως του lidl

Επεξ/σία από gr234567
Δημοσ.

Τώρα φταίω εγώ άμα γίνω γραφικός;

Αθάνατη Ελλαδάρα... Μέχρι και για να αγοράσεις iphone που είναι ξεπερασμένο μοντέλο, θέλεις μέσο σε αυτή την αναθεματισμένη χώρα.

• Like 6
Δημοσ.

Τα τηλέφωνα (αν υπήρχε απόθεμα) φαγώθηκαν από μέσα. Δώσε (ανύπαρκτα) iphone στο λαό και όλα εντάξει.

• Like 1
Δημοσ.

Επικοινωνία με κατάστημα.δεν έχουν λάβει καν την παραγγελία μου ενώ έχω απαντητικό mail.με προωθούν στα κεντρικά όπου με σοβαρό ύφος με ξαναπαραπεμπουν στο κατάστημα.απαντάω σε ανάλογο ύφος ότι γνωρίζω τι συμβαίνει με το θέμα.αφού τελειώνω ακούω "μάλιστα θα μεταφέρω τις παρατηρήσεις σας".το κλείνω.πάω για καταγγελία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...