kwma Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δεν μου έχει έρθει ακόμη τέτοιο email (ότι δεν υπάρχει το iphone).
bill987 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Πάντως σε εμένα ούτε φωνή ούτε ακρόαση, έκανα την παραγγελία ήρθε το μαιλ αλλά ακόμα τίποτα, ένα άκυρο ρε παιδιά στείλτε, τι πράγμα είναι αυτό??? Θα μείνω με το 5s μου φαίνεται!!!!
kwma Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς να μου στείλεις το απαντητικό email του Γερμανου ,με την τιμή αυτή; Εγώ το έχω με 349.. Ή κάποιος άλλος.. Το θέλω για να πιεσω τη κατάσταση! Τι εννοείς με την πίεση; Υπάρχει κάτι διαθέσιμο; Σου πρότειναν κάτι άλλο;
shamrock1404 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Όχι.. Απλά, θέλω να τους δείξω πως ενώ δεν υπήρχε, έκαναν και μείωση στην τιμή.. Κάποιος μου είπε ότι υπάρχει τρόπος να ανακαλέσεις link που δεν είναι ενεργό πλέον.. Κάτι σαν ιστορικό με τα τότε δεδομένα..
Belial Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Όχι.. Απλά, θέλω να τους δείξω πως ενώ δεν υπήρχε, έκαναν και μείωση στην τιμή.. Κάποιος μου είπε ότι υπάρχει τρόπος να ανακαλέσεις link που δεν είναι ενεργό πλέον.. Κάτι σαν ιστορικό με τα τότε δεδομένα.. Αυτό έχω, αν σε βοηθάει. Περιμένω κι εγώ αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση, απο αύριο βλέπω να φεύγει καταγγελία κι από μένα. Sent from my iPhone using Insomnia 2
manosfp Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δώστε του να καταλάβει, το συγκεκριμένο e-shop θέλει ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ. Ασταδιαλα ανεπροκοποι. 2
shamrock1404 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πολυ : Αυτό έχω, αν σε βοηθάει. Περιμένω κι εγώ αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση, απο αύριο βλέπω να φεύγει καταγγελία κι από μένα. Sent from my iPhone using Insomnia
Deathy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 φυγανε και τα 32αρια τιποτα δεν εμεινε στο γερμανο κριση κριση αλλα το Iphone δεν αλλαζει ε?
Orfeus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Να ενημερωσω οτι συναδελφοι απο τη δουλεια, βρισκομενοι στο καταστημα της Ν.Σμυρνης την πρωτη μερα,πρωι κιολας,εμαθαν τυχαια για την προσφορα κ πηραν απο 1 16αρι κ ενα 32αρι, χωρις να το εχουν προγραμματισει.Οι υπαλληλοι τους ζητησαν να μην το επικοινωνησουν παραπερα λογω ελαχιστου αποθεματος.Σημερα μου το ξεφουρνισαν.Τι σκατα να κανω? Να φαω το σαντουιτς τους στο ψυγειο της δουλειας? 11
giorginho Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Oχι να τους πεις ενα μπραβο που το κρατησαν μυστικο και δε σε εστειλαν αδικα να ψαχνεις/παραγγελνεις... ωραια η ιστοριουλα παντως, μου ακουγεται σα να πηγαινω στη λαϊκη, να φωναζει ο μπαρμπας 'παρε-παρε-παρεεεεεεεεεεεεεεε ντοματες 0,10€ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑ αλλά παρε-παρε-παρεεεεεε' 2
gr234567 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Να ενημερωσω οτι συναδελφοι απο τη δουλεια, βρισκομενοι στο καταστημα της Ν.Σμυρνης την πρωτη μερα,πρωι κιολας,εμαθαν τυχαια για την προσφορα κ πηραν απο 1 16αρι κ ενα 32αρι, χωρις να το εχουν προγραμματισει.Οι υπαλληλοι τους ζητησαν να μην το επικοινωνησουν παραπερα λογω ελαχιστου αποθεματος.Σημερα μου το ξεφουρνισαν.Τι σκατα να κανω? Να φαω το σαντουιτς τους στο ψυγειο της δουλειας? άρα μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα.. εμένα που έχω παραγγείλει για παραλαβή από το συγκεκριμένο κατάστημα, όταν πήγα εκεί να ρωτήσω γιατί δεν επικοινώνησε κανείς να με ενημερώσει για την παραγγελία μου, μου είπαν ότι ούτε ήρθε ποτέ, ούτε θα έρθει ποτέ. ψεύτες, ανθρωπάκια, είναι για λύπηση..ξεκινάω να ρίξω την καταγγελία. θα χαρώ μόνο με πρόστιμο 150,000 και πάνω όπως του lidl Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2014 από gr234567
thomasG4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Τώρα φταίω εγώ άμα γίνω γραφικός; Αθάνατη Ελλαδάρα... Μέχρι και για να αγοράσεις iphone που είναι ξεπερασμένο μοντέλο, θέλεις μέσο σε αυτή την αναθεματισμένη χώρα. 6
nokse Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Τα τηλέφωνα (αν υπήρχε απόθεμα) φαγώθηκαν από μέσα. Δώσε (ανύπαρκτα) iphone στο λαό και όλα εντάξει. 1
paan71 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μόλις μου ήρθε και σε newsleter η προσφορά μόνο με το 32 στα 324 και το 64 στα 349. 1
nokse Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Επικοινωνία με κατάστημα.δεν έχουν λάβει καν την παραγγελία μου ενώ έχω απαντητικό mail.με προωθούν στα κεντρικά όπου με σοβαρό ύφος με ξαναπαραπεμπουν στο κατάστημα.απαντάω σε ανάλογο ύφος ότι γνωρίζω τι συμβαίνει με το θέμα.αφού τελειώνω ακούω "μάλιστα θα μεταφέρω τις παρατηρήσεις σας".το κλείνω.πάω για καταγγελία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις