achilles_g_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Επειδή διαβάζω διάφορα αν κάποιος θέλει να κάνει καταγγελία καλώς να κάνει. Αν δεν θέλει να κάνει πάλι καλώς. Αλλά πρέπει να μπει ένα τέλος στις δήθεν προσφορές ή στις προσφορές κράχτες. Τώρα τα ειρωνικά σχόλια τύπου να σταματήσει ο κρατικός μηχανισμός δεν είναι αξία σχολιασμού. 1
Eliaskat Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 και μολις φαγανε την καταγγελια απο εμενα ... 1
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Για οποιον ενδιαφερεται για Iphone απο το γερμανο εχει το Iphone 4s 8gb μονο στα 350ευρω και το 16Gb στα 630ευρω!! 3
someone- Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 ρε παιδια επειδη δε το παρακολουθησα το θεμα το παρηγγειλα την πρωτη μερα που βγηκε και ακομα δεν εχω δεχτει ουτε μειλ ουτε τηλεφωνο, τι γινεται; τι καταγγελιες λετε; γιατι αν θυμαμαι καλα τα παιδια ειχαν διακιωθει με τη βοντα παλια με τα lg g.
spacestar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Επειδή διαβάζω διάφορα αν κάποιος θέλει να κάνει καταγγελία καλώς να κάνει. Αν δεν θέλει να κάνει πάλι καλώς. Αλλά πρέπει να μπει ένα τέλος στις δήθεν προσφορές ή στις προσφορές κράχτες. Τώρα τα ειρωνικά σχόλια τύπου να σταματήσει ο κρατικός μηχανισμός δεν είναι αξία σχολιασμού. αν εννοούσες το δικό μου σχόλιο, δεν είπα να σταματήσει ο κρατικός μηχανισμός, αλλά το αντίθετο, να λειτουργήσει ο κρατικός μηχανισμός, και δεν ήταν καθόλου ειρωνικό το σχόλιο, ίσως λίγο offtopic. Όπως λειτουργεί το Υπουργείο Οικονομικών ρολόι και μας τσεκουρώνει με τους φόρους, ας λειτουργήσει και το Υπουργείο Ανάπτυξης να τσεκουρώσει τις επιχειρήσεις που παραπλανούν τους καταναλωτές. 1
dieccast Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Για οποιον ενδιαφερεται για Iphone απο το γερμανο εχει το Iphone 4s 8gb μονο στα 350ευρω και το 16Gb στα 630ευρω!! χχααχαχαχαχα ευκαιρια οχι αστεια
booZe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Αν το ήξερα νωρίτερα, θα είχα παίξει και τζόκερ! Ναι, παρέλαβα. Είχα κάνει μια παραγγελία για ένα 16άρι το Σάββατο πρωί, και φυσικά μου ήρθε ακυρωτικό λόγω μη διαθεσιμότητας και τα συναφή. Έχοντας δει από εδώ ότι το έργο είχε ξαναπαίξει, δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Χθες το απόγευμα-βράδυ, με πήραν τηλέφωνο σχετικά με την παραγγελία μου ότι υπάρχει ένα τελευταίο κομμάτι 64GB και αν με ενδιαφέρει στα 349 €. Εϊπα ναι (στα 399 της αρχικής προσφοράς θα έλεγα όχι), και μου είπαν θα με ενημερώσουν σήμερα μόλις παραλάβουν από τα κεντρικά. Αυτοενημερώθηκα, αφού κανείς δεν πήρε τηλέφωνο μέχρι τις 14:00, και όντως είχε έρθει το κομμάτι.
shamrock1404 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 To 32αρι πόσο το είχαν βγάλει προς το τέλος της "προσφοράς"? 329€?
paylidis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 To 32αρι πόσο το είχαν βγάλει προς το τέλος της "προσφοράς"? 329€? Ναι, δε ξέρω αν έπαιξε μετά και πιο κάτω... Εγω έκλεισα ένα κομμάτι στα 329 για να δωριςω σε συγγενή (αν έρθει, ειδάλλως επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματος μου) 1
kwma Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 To 32αρι πόσο το είχαν βγάλει προς το τέλος της "προσφοράς"? 329€? 323,99€ για την ακρίβεια! http://www.insomnia.gr/topic/547211-iphone-5-16gb-299-euro-γερμανός-τελοσ-ακυρα/?p=53586768
shamrock1404 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς να μου στείλεις το απαντητικό email του Γερμανου ,με την τιμή αυτή; Εγώ το έχω με 349.. Ή κάποιος άλλος.. Το θέλω για να πιεσω τη κατάσταση!
kwma Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς να μου στείλεις το απαντητικό email του Γερμανου ,με την τιμή αυτή; Εγώ το έχω με 349.. Ή κάποιος άλλος.. Το θέλω για να πιεσω τη κατάσταση! Δεν φαίνεται η τιμή στο μέιλ! "Αγαπητέ/Αγαπητή .. Η παραγγελία του προϊόντος / προϊόντων IPHONE 5 32GB που κάνατε στις 04-11-2014 έχει προωθηθεί στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ... Στο διάστημα των 2 ημερών θα ενημερωθείτε από το κατάστημα που έχετε επιλέξει να παραλάβετε το προϊόν, για την κατάσταση της παραγγελίας σας. Εφόσον ενημερωθείτε για την παραγγελία σας, θα πρέπει να παραλάβετε το προϊόν στο διάστημα των 4 ημερών. Μετά το συγκεκριμένο διάστημα, το προϊόν θα διατεθεί προς πώληση. Στην περίπτωση που θα θέλατε να ακυρώσετε ένα μέρος είτε ολόκληρη την παραγγελία σας μπορείτε στο διάστημα των 2 -3 εργάσιμων ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελία σας, να απευθυνθείτε στο κατάστημα Γερμανός που έχετε επιλέξει. Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε το κατάστημα Γερμανός που επιλέξατε για την παράδοση των παραγγελθέντων εμπορευμάτων, θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός δύο ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελίας ώστε να σας ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής του. Ευχαριστούμε που προτιμήσατε το e-germanos για τις αγορές σας. Είμαστε πάντα δίπλα σας για να επιλύσουμε οποιαδήποτε απορία για τα προϊόντα και υπηρεσίες ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή την τεχνολογία γενικότερα με την on-line επικοινωνία. Με εκτίμηση Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός"
shamrock1404 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Κάποιου που του έδωσαν απάντηση ότι δεν υπάρχει ?εκεί το γράφει.. Όπως αυτό : Αντικείμενα που επιθυμεί να αγοράσει: Κωδικός Περιγραφή Τιμή Μονάδας (&euro) Ποσότητα Μερικό Σύνολο (&euro) 20273868 IPHONE 5 32GB 349 1 349 Συνολικό κόστος προϊόντων: 349 Κωδικός Παραγγελίας: 93119 Σχόλια: $_NOTES_$ Όπως αυτό : Αντικείμενα που επιθυμεί να αγοράσει: Κωδικός Περιγραφή Τιμή Μονάδας (&euro) Ποσότητα Μερικό Σύνολο (&euro) 20273868 IPHONE 5 32GB 349 1 349 Συνολικό κόστος προϊόντων: 349 Κωδικός Παραγγελίας: 93119 Σχόλια: $_NOTES_$
Προτεινόμενες αναρτήσεις