Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεδν εχω παρακολουθησει ολο το θεμα αλλα και εγω παραλαμβανω αυριο. θα σας ανεβασω αποδειξη

εσυ θα παραλαβεις οταν κερδισετε το champions league

• Like 8
Δημοσ.

Όσοι έχουν πάνω απο 5 μηνύματα στο φορουμ δε δικαιούνται iphone...Τέλος! μόνο απο 5 και κάτω... :devil:  Δουλευόμαστε μεταξύ μας νομίζω. Πάω να κάνω νέο account και ανεβάζω και εγω απόδειξη.

κλαίω.. :D :D

Δημοσ.

Παιδιά τα άκυρα με ποιο τρόπο τα ρίχνουν ?θέλω να πω παίρνουν τηλ η στέλνουν μειλ ?εμένα από το Σάββατο που έκανα την παραγγελία και ήρθε το αυτοματοποιημενο μειλ για επιβεβαίωση της παραγγελίας μέχρι τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση...

Δημοσ.

Παιδιά τα άκυρα με ποιο τρόπο τα ρίχνουν ?θέλω να πω παίρνουν τηλ η στέλνουν μειλ ?εμένα από το Σάββατο που έκανα την παραγγελία και ήρθε το αυτοματοποιημενο μειλ για επιβεβαίωση της παραγγελίας μέχρι τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση...

Μία από τα ίδια και σε μένα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Στη διαφημιση της tv παιζει με τη νεα τιμη.Εγω περασα απο το καταστημα και εκαναν τον κινεζο σχετικα με την παραγγελια.

Δημοσ.

Παιδια όσοι φάγατε άκυρο, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην το αφήσετε ετσι!! Κάντε μια καταγγελεία και να είστε σίγουροι οτι θα την πληρώσει το εν λόγω κατάστημα!

• Like 1
Δημοσ.

αν δε γίνει καμία ενέργεια κατά του Γερμανού σε εύλογο χρονικό διάστημα, να οργανώσουμε διαδήλωση έξω από το Υπουργείο Ανάπτυξης! κάποια στιγμή πρέπει να λειτουργήσει ο κρατικός μηχανισμός

Δημοσ.

Η όλη φάση μου θυμίζει το περιστατικό με τα αρνιά του Lidl.Ξέρει κανείς τι έγινε σε εκείνη τη περίπτωση?Για να δούμε αν έχουν τελικά νόημα οι καταγγελίες.

Στο τίτλο μήπως πρέπει να μπει tag [Τέλος]?

• Moderators
Δημοσ.

Στο τίτλο μήπως πρέπει να μπει tag [Τέλος]?

Αφου αλλαξαν τις τιμες στο σαϊτ με άλλες υψηλότερες, ναι! Το εκανα εγω λοιπον, [ΤΕΛΟΣ-ΑΚΥΡΑ] είναι το σωστο tag σε αυτές τις περιπτώσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...