kraken92 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 14.13 και το λες πρωί; Τί έγινε, βγήκαμε ξενύχτι το Σάββατο; Καλορίζικο μιας και είσαι από τους λίγους που το πέτυχαν σε μια "προσφορά"-κράχτη. Απ'ότι φαίνεται ο μόνος... καλοδούλευτο φίλε! 1
ea6gka Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 αν δεν το επαιρνες το 5ρι τοτε παιζει να κερδιζες το τζοκερ το βραδυ, 2 σε μια μερα δεν παιζει. Επρεπε να το ξανασκεφτεις 1
thomasG4 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 IMG_1478.JPG Καλύτερα να σβήσεις το IMEI απο τη φωτό.
Skierpetros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Εσύ που έβαλες και την απόδειξη μας έπεισες... Θα γραφτούν κάνα 2-3 ακόμα να παραθέσουν και την απόδειξη αγορά τους? 3
shamrock1404 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν..Με πήραν τηλέφωνο από την Παιανία και μου δίνουν το iphone 6 στα ίδια χρήματα με το 5(299€)... Αρκεί να τους πω τα σωστά νούμερα του τζόκερ,αν ζει ο Έλβις και το ακριβές σημείο που βρίσκεται η χαμένη Ατλαντίδα!! 3
Scottas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν..Με πήραν τηλέφωνο από την Παιανία και μου δίνουν το iphone 6 στα ίδια χρήματα με το 5(299€)... Αρκεί να τους πω τα σωστά νούμερα του τζόκερ,αν ζει ο Έλβις και το ακριβές σημείο που βρίσκεται η χαμένη Ατλαντίδα!! Ξερω τις απαντησεις αλλα το θελω τζαμπα χαοχαοχοαοχαοχοαχοαχοα :Ρ 1
kukukali Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 +1 καταγγελια και απο εμενα επωνυμη. Περασα απο το μαγαζι που ειχα βαλει παραλαβη και μου ειπαν οτι δεν εχουν καν την παραγγελια μου.Αθλιοι ! Επικοινωνησα μεσω email στο support του Γερμανου και μου εστειλαν πισω το ιδιο καρμπον απαντητικο που στελνουν σε ολους. Ελπιζω τα μελη στο insomnia να στειλουν καταγγελια (καλος ο χαβαλες αλλα να κανουμε και κατι)
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 καλη ερωτηση..φανταζομαι θα πεταχτει κανεις με 0 ποστ και σημερινη εγγραφη και θα πει οτι προλαβε... για την ακυρωση απο κινητο καλουν; γιατι ειδα κατι κλησεις ενω το ειχα κλειστο. :cool: Αργησες 3 μερες αλλα με δικαιωσες!! Μολις 25 ωρες και κατι λεπτα η εγγραφη και 24 ωρες και 6 λεπτα η εκδοση της αποδειξης (συμφωνα με την μονη "αποδειξη"/ωρα, το παρακατω ποστ του gtoul που υπαρχει πλεον για να δουμε οι "ατυχοι" που δεν την προλάβαμε την jpeg-foto του FOTO [τυχαιο; ] ) 14.13 και το λες πρωί; ... , όχι 3 ημερες. Εδωσες ιδεα λες;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Αποτι φαινεται δεν θα υπαρξει ποτε "γραπτη επισημη ενημερωση" απο την εταιρεια για την κατασταση της προσφορας. Ομως απτη στιγμη που εχουν αφαιρεσει απτο site τους το iphone 5 στα 299 ευρω μηπως ειναι ωρα να αλλαξει και ο τιτλος, διοτι το μονο που βλεπουμε ειναι να ανακυκλωνεται η γνωστη ανουσια συζητηση "θα κανω καταγγελια -οχι μην κανεις αφου ηξερες οτι δε θα παραλαβεις ποτε -ελληναρες ολοι" κλπ κλπ. Τουλαχιστον οσοι ανοιγουν το τοπικ πρωτη φορα να ξερουν οτι παπαλα, γιατι ο τιτλος παραπεμπει σε ενεργη προσφορα αυτη τη στιγμη και πρεπει ο αλλος να διαβασει 18 σελιδες μπας και βγαλει ακρη. 1
dobro Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 τέλος,................βρηκα αυτον που το πηρε.................. και θελατε μετα να παραλαβετε,μηλαρακια
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Τουλαχιστον δεν βρηκαν εναν παλιο χρηστη απο δω μεσα να του πουν ελα εδω παρε δωρο ενα μηλαρακι και γραψε οτι το αγορασες 299 απο το ταδε καταστημα. Για να ειχε δρακο το παραμυθι.
pireasolympiakos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 δεδν εχω παρακολουθησει ολο το θεμα αλλα και εγω παραλαμβανω αυριο. θα σας ανεβασω αποδειξη
spacestar Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 δεδν εχω παρακολουθησει ολο το θεμα αλλα και εγω παραλαμβανω αυριο. θα σας ανεβασω αποδειξη είσαι κάτοικος Λαμίας ? 1
kraken92 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Όσοι έχουν πάνω απο 5 μηνύματα στο φορουμ δε δικαιούνται iphone...Τέλος! μόνο απο 5 και κάτω... Δουλευόμαστε μεταξύ μας νομίζω. Πάω να κάνω νέο account και ανεβάζω και εγω απόδειξη. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις