Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταγγελίες, μηνύσεις ακούω.  :-D  οτι να νε

Καλα απάντησε στο ε-μαιλ ο υπάλληλος των 300-400ευρω. Καλή επιτυχία. :devil:

Το πρώτο σου μήνυμα στο site είναι εδώ και έχει και το ανάλογο ύφος!

Το ερώτημα είναι αν το γράφεις κατευθείαν από το κατάστημα μέσα ή απλά σχόλασες και το γράφεις από το σπίτι?

:P :p

• Like 5
  • Απαντ. 538
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα ρε παιδιά είμαστε κομπλεξικοι ώρες ώρες , απλά δώσε σουτ στο κατάστημα και μην ξανά αγοράσεις / ασχοληθείς.

Απειλούν με δικηγόρους μηνύσεις, καταγγελίες διαβάζω εδώ και λεφτά δεν έχουν στην τσέπη, περιμένουν προσφορά για να αγοράσουν ένα iphone. Τον δικηγόρο πως θα τον πληρώσεις;

Τεσπα  :-)

Οσα καταστηματα ακολουθουσαν την πεπατημενη ηταν γιατι ακριβως δεν γινονταν καταγγελιες στο παρελθον. Για να αλλαξει αυτη η κατασταση θα πρεπει να υπαρξει και μια ενεργοποιηση των καταναλωτων.

• Like 5
Δημοσ.

ΣΑΦΩΣ και δεν τίθεται θέμα να τιμωρηθεί ο υπάλληλος των 300 ευρώ του καταστήματος! Στόχος (απατηλός) είναι ν' αρπάξει ένα βαρβάτο  πρόστιμο ο Γερμανός σαν εταιρεία, όμιλος ή ότι άλλο θες και να συμμορφωθεί ως προς τον τρόπο που φέρεται στους καταναλωτές!

Ο παραπάνω τρόπος διαφήμισης είναι παραπλανητικός και παράνομος και πρέπει επιτέλους να σταματήσει! Για τα ειρωνικά σχόλια που κάνουν οι ίδιοι σε όσους "τόλμησαν" να τους πάνε κόντρα (όπως τα κεφαλαία του στυλ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΑΠΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ) τα θεωρώ τόσο τιποτένια που κανονικά δεν πρέπει να ξαναπεράσουμε ούτε απ' έξω από τα μαγαζάκια τους!

Μετάνιωσα πολύ που πήρα τις προάλλες κάτι μπαταρίες από εκεί! (...τις πλήρωσα και 3.5 ευρώ ακριβότερα απ' ότι τις έχει το eshop για παράδειγμα!) Άκυρο από μένα από δω και πέρα, ακόμα και σε καλές τους προσφορές! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές!

• Like 7
Δημοσ.

Αυτό που εννοούμε για τη vodafone είναι ότι οι καταγγελίες παρόλο που μερικοί κορόιδευαν έπιασαν τόπο.

Για δώσε info

Δημοσ.

Εγώ πραγματικά ασχολούμαι, γιατί έχω μια δωροεπιταγη και πρεπει να ψωνίσω από αυτούς.. Διαφορετικά,η συγκεκριμένη αλυσίδα με αφήνει παγερά αδιάφορο! Όσοι ψαχνόμαστε, ξέρουμε ότι οι τιμές και η εξυπηρέτηση (έλα παρτο από το μαγαζί) είναι στο ναδίρ..

Δημοσ.

Λολ...ναι ειχαν δωσει την "εκπτωση" που ειχε το lg optimus G που ειχε γινει ο πανικος, για χρηση σε συσκευη της επιλογης των εξαπατημενων. Αρα το πρεπον για τον Γερμανο ειναι να παρεχει την αντιστοιχη εκπτωση του iphone για αγορα συσκευων επισης ανω των 499€ (ή 599?). Οποτε ... εγω ...δεν! :Ρ

Δημοσ.

Κυριακη πρωι κατα τις 12 πηγα στον γερμανο στην λαμια μια που ηταν ανοιχτα ρωτησα αν εχουν το iphone 5 και μου ειπαν ειχαν ενα τελευταιο και το πηρα αμεσως!! Μαλλον θα παιξω τζοκερ!!!!!!

Δημοσ.

lumia 925 στα 129 ευρώ ή έκπτωση 170 ευρώ σε αγορά συσκευής άνω των 299.

Ελα ρε συ αυτο δεν το θυμαμαι. Στα αθορυβα ειχε περασει; :P

Κυριακη πρωι κατα τις 12 πηγα στον γερμανο στην λαμια μια που ηταν ανοιχτα ρωτησα αν εχουν το iphone 5 και μου ειπαν ειχαν ενα τελευταιο και το πηρα αμεσως!! Μαλλον θα παιξω τζοκερ!!!!!!

Για βγαλε μια φωτο την αποδειξη. :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Το πρωτο σου μηνυμα εδω με εγραφη πριν δυο μερες ειναι για το iphone? Πηρες και το τελευταιο ε; να υποθεσω το τελευταιο σε ολη την Ελλαδα;

Καποιος εγραψε για Κουμπαρους ξαδερφια υπαλληλους κλπ......

images?q=tbn:ANd9GcRoibZ_b3cARFHrVDjVzju

• Like 5
Δημοσ.

Σε ποιο από τα 2 καταστήματα το πήρες? --> http://www.e-germanos.gr/e-germanos/shops/showSearch.eg?exeForCity=true&prefecture=%CE%A6%CE%98%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE%99%CE%94%CE%91%CE%A3&city=%CE%9B%CE%91%CE%9C%CE%99%CE%91

Δημοσ.

Ποιο μοντέλο; 16 / 32 / 64 GB?

Πες μου κι ένα νούμερο από τα 5 του Τζόκερ, όχι το Τζόκερ (αυτό το ξέρω)  :-D 

• Like 1
Δημοσ.

Joined 2 meres μηνύματα στο φορουμ.

Seems legit.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...