Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 538
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω σε καταστημα καρφουρου τους υποχρεωσα να βγαλουν την διαφημηση που ειχαν κολλησει στην πορτα γιατι το προϊον δεν υπηρχε ειχε εξαντληθει.

Δημοσ.

Παρεπιπτόντως, φίλος υπεύθυνος καταστήματος Vodafone μου είπε πως ότι και να γίνει πάντα θα έχουν τα απαιτούμενα παραστατικά για να αποδείξουν ότι υπήρξε απόθεμα (έστω μικρό) το οποίο διατέθηκε μέχρι εξαντλήσεως.

Άλλο αν έχουν εξαντληθεί όλα από σόγια, γκόμενες/ους, φίλους κτλ των υπαλλήλων του εκάστοτε καταστήματος πολύ πριν διανεμηθεί το φυλλάδιο.

Για το ότι έχουν ακόμα ανοιχτή τη παραγγελία, μου είπε ότι απλά θα υποστηρίξουν ότι ενδιάμεσα προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν τις απαιτούμενες συσκευές.

Υ.Γ. από χθες έχω κάνει επώνυμη καταγγελία! :P

Προφανώς ο φίλος σου δεν γνωρίζει τι έγινε πέρυσι με τη vodafone...
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρέπει να βάλουμε τους υπευθύνους να φάνε το φυλλάδιο με τις προσφορές. μόνο έτσι θα ησυχάσω

edit: μόνο την 1η σελίδα με τα iphone, μην γίνομαι και κακός

edit 2: με πήραν κι εμένα τηλέφωνο, προχωρώ σε επώνυμη καταγγελία. 

Προς διευκόλυνση των υπολοίπων τα στοιχεία της εταιρείας βρίσκονται εδώ:

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?id=303

και το λινκ για την καταγγελία

http://www.1520.gov.gr/eponymi-proionta

Επεξ/σία από spacestar
  • Like 2
Δημοσ.

καλη προσφορα...

αλλα σιγουρα τα iPhone δεν ειναι αυτα που ηταν.. και αφου τα βρισκεις και σε τετοιες τιμες πλεον, ειναι δειγμα οτι εχει αλλαξει η κατασταση πολυ..
Παντως η γνωμη μου ειναι οτι οταν ακομα και με 200ε βρισκεις αξιολογες  android συσκευες που για το 90% των αγοραστων θα καλυψουν τις αναγκες τους, δεν υπαρχει σοβαρος λογος να τα σκας για iPhone.. ακομα και με λιγοτερα χρηματα θα βρεις τιμιες συσκευες, πολυ καλες οπως το MOTO G.. και γυρω στα 300ε βρισκεις κορυφαιες συσκευες..
Γι αυτο πλεον ολο και περισσοτεροι προτιμουν Android.. μην θυμισουμε βεβαια την τεραστια διαφορα SAR, τους περιορισμους, και διαφορα άλλα..

Δημοσ.

καλη προσφορα...

αλλα σιγουρα τα iPhone δεν ειναι αυτα που ηταν.. και αφου τα βρισκεις και σε τετοιες τιμες πλεον, ειναι δειγμα οτι εχει αλλαξει η κατασταση πολυ..

Παντως η γνωμη μου ειναι οτι οταν ακομα και με 200ε βρισκεις αξιολογες  android συσκευες που για το 90% των αγοραστων θα καλυψουν τις αναγκες τους, δεν υπαρχει σοβαρος λογος να τα σκας για iPhone.. ακομα και με λιγοτερα χρηματα θα βρεις τιμιες συσκευες, πολυ καλες οπως το MOTO G.. και γυρω στα 300ε βρισκεις κορυφαιες συσκευες..

Γι αυτο πλεον ολο και περισσοτεροι προτιμουν Android.. μην θυμισουμε βεβαια την τεραστια διαφορα SAR, τους περιορισμους, και διαφορα άλλα..

Η apple αντιμετωπίζει εξαιρετικά οικονομικά προβλήματα και ξεπουλάει, τα χουμε πεί. Πάει για κλείσιμο. Το οτι πουλάει το ολοκαίνουργιο iPhone 5 στα 300€ αυτο δείχνει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα δεν ειναι και καινουριο τα 5c, 5s, 6, 6 plus, τα ξεχασες;

Αμα βγαλει αλλη εταιρια 3 μοντελα πισω κινητο σε προσφορα θα την κραζουμε.

Δημοσ.

Το Note 3 btw έχει κατέβει στα 390. Δεν τους βολεύει όλους λόγω μεγέθους, αλλα δεν παύει να είναι τέρας επιδόσεων. (μιλάω απο προσωπική χρήση)

Δημοσ.

Καλα μην συγκρινουμε τωρα vodafone με γερμανο. Καμια σχεση μεταξυ τους. Η voda εδωσε καποιες εκατονταδες συσκευες και δεν μπορεσε να εξυπηρετησει (κακως εδω)  20-30-40 (δεν ξερω ποσους). Ο γερμανος δεν φαινεται να εχει εξυπηρετησει κανεναν εως τωρα. Αυτο ειναι κραχτης. Και συνεχιζει για μερες να εχει ανοιχτη την αγγελια οταν η vodafone την ειχε μολις για μια ωρα. Ατυχης η οποια παρομοιωση.

• Like 2
Δημοσ.

Αξιότιμε κ......

Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγνώμη για το θέμα που σας προβλημάτισε και, παράλληλα, να σας ευχαριστήσουμε θερμά που μας το γνωστοποιήσατε, μέσω της "on-line επικοινωνίας" της ιστοσελίδας μας www.germanos.gr.

Σας ενημερώνουμε ότι η προσφορά για τα I phone 5 σε 16GB, 32GB & 64GB με έκπτωση 50% που περιλαμβάνεται στο φυλλάδιό μας, δεν ισχύει πλέον, λόγω εξαντλήσεως των διαθέσιμων αποθεμάτων. Η ισχύς της προσφοράς ήταν από 01/11 έως 10/11, ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, όπως και συνέβη λόγω της μεγάλης ζήτησης. Σε ορισμένα προϊόντα, πάρα τις προσεγμένες παραγγελίες και τον έγκαιρο προγραμματισμό, ενδέχεται τα αποθέματα να εξαντληθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λυπούμαστε για το γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία σας.

Η επικοινωνία σας με εμάς είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη και αποτελεί ευκαιρία για να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Διαχείρισης Πελατών

Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

αυτα μου απαντησαν μετα απο ερωτημα που τους εκανα για την  μουφα προσφορα...
Δημοσ.

Καλα μην συγκρινουμε τωρα vodafone με γερμανο. Καμια σχεση μεταξυ τους. Η voda εδωσε καποιες εκατονταδες συσκευες και δεν μπορεσε να εξυπηρετησει (κακως εδω) 20-30-40 (δεν ξερω ποσους). Ο γερμανος δεν φαινεται να εχει εξυπηρετησει κανεναν εως τωρα. Αυτο ειναι κραχτης. Και συνεχιζει για μερες να εχει ανοιχτη την αγγελια οταν η vodafone την ειχε μολις για μια ωρα. Ατυχης η οποια παρομοιωση.

Αυτό που εννοούμε για τη vodafone είναι ότι οι καταγγελίες παρόλο που μερικοί κορόιδευαν έπιασαν τόπο.
  • Like 2
Δημοσ.

εγώ πάντως έκανα 2 καταγγελίες, μία για μένα και 1 για τον πατέρα μου που είχε επίσης παραγγείλει την 1η Νοεμβρίου. 

Είναι μεγάλο φάουλ αυτό που έκαναν και πρέπει να υπάρχουν συνέπειες, ειδικά στην εποχή που διανύουμε που όλοι έχουν σφιχτές τις τσέπες και τα φράγκα μετρημένα.

• Like 1
Δημοσ.

Συνεχίζεται ο τραγελαφος.. Ενημερώνω το κατάστημα Παιανίας ότι έχω προωθήσει το θέμα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου απάντησαν (πάντα με κεφαλαία γράμματα) :"KΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ   ΑΛΛΗ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ    ΑΠΟ  ΒΑΘΟΣ  ΚΑΡΔΙΑΣ"..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...