Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

XAXAXAXAXAXA...., μας τρολάρει ασύστολα ο Γερμαναράκος!

Τώρα που κοιτάω (11:04) έχει το 32GB στα 323 ευρώ και το 64GB στα 349 ευρώ!

Δεν πάνε καλά εκεί πέρα μου φαίνεται! Σίγουρα θα έχουν γερές πλάτες και ξέρουν πως καμιά καταγγελία δεν θα τους ακουμπήσει, γι' αυτό και μας ...παίζουν μπάλα!

• Like 2
  • Απαντ. 538
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την ίδια απάντηση έλαβα κι εγώ κι όταν τους προέτρεψα να αποσύρουν τη διαφήμιση και το προϊόν από το site, το κατάστημα της Παιανίας μου απάντησε με email :"ΑΥΤΟ  ΝΑ  ΜΑΣ  ΤΟ  ΠΕΙΤΕ  ΟΤΑΝ  ΣΑΣ   ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ"..Απίστευτοι.. Έχω και το email... Βουρ καταγγελία

Κανεις πλακα φανταζομαι, δεν παιζει να σου απαντησαν ετσι...αν οντως εχουν απαντησει κατα αυτο το τροπο τοτε τι να πω..

Λοιπον πηρα τηλεφωνο να ρωτησω τι και πως, μου ειπε χωρις ΚΑΝ να ρωτησω που εχει αποθεμα οτι εχει εξαντληθει, στην ερωτηση τοτε γιατι ιεναι ακομα στην ιστοσελιδα μου απαντησαν μην μπερδευετε το ηλεκτρονικο κατασταστημα με τα κατασταστηματα (εδω γελανε), στην ερωτηση αφου δεν εχει αποθεμα τοτε γιατι ειναι ακομα αναρτημενα και με χαμηλοτερη τιμη πηρα την ιδια απαντηση. 

Το ζουμι, στο τελος της κλησης με ρωτησε αν θελω τα στοιχεια μου να καταχωρηθουν για να ενημερωνομαι για μελλοντικες προσφορες, κρατησα ονομα υπαλληλου ως αποδεικτικο στοιχειο και ωρα κλησης και φυγαμε βουρ

Δημοσ.

Μόλις παρήγγειλα κι ένα 32 GB σε τιμή 323,99€!

Το δείχνουν διαθέσιμο κι έλαβα και την "κλασική" απάντηση από το eshop τους!

Εφόσον δεν το έχουν αποσύρει από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα ακόμη κι αυτήν την ώρα

που μέλη του insomnia λαμβάνουν μέιλ ότι δεν είναι διαθέσιμο, δείχνει τη "γαιδουριά" τους

Ειδικά η απάντηση αυτή

shamrock1404

Δημοσίευση σήμερα, 10:55

Την ίδια απάντηση έλαβα κι εγώ κι όταν τους προέτρεψα να αποσύρουν τη διαφήμιση και το προϊόν από το site, το κατάστημα της Παιανίας μου απάντησε με email :"ΑΥΤΟ  ΝΑ  ΜΑΣ  ΤΟ  ΠΕΙΤΕ  ΟΤΑΝ  ΣΑΣ   ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ"..Απίστευτοι.. Έχω και το email... Βουρ καταγγελία 

σηκώνει και μήνυση, όχι απλή καταγγελία...

• Like 1
Δημοσ.

Συνεχίζω να τους βαράω παραγγελίες.. Να λιώσουν στα τηλέφωνα, να στάξουν

Για μία που είχα βάλει το Σάββατο, με πήραν χτες να μου πουν ότι θα έχουν καινούρια παραλαβή αύριο και θα με πάρουν πάλι.

Απλά με το που με πάρει να με γειώσει θα του πω να μου δώσει στην ίδια τιμή το 5c ή το 5s αλλιώς θα υποβάλλω καταγγελία. Όχι ότι θα ιδρώσουν..

Δημοσ.

Συνεχίζω να τους βαράω παραγγελίες.. Να λιώσουν στα τηλέφωνα, να στάξουν

Για μία που είχα βάλει το Σάββατο, με πήραν χτες να μου πουν ότι θα έχουν καινούρια παραλαβή αύριο και θα με πάρουν πάλι.

Απλά με το που με πάρει να με γειώσει θα του πω να μου δώσει στην ίδια τιμή το 5c ή το 5s αλλιώς θα υποβάλλω καταγγελία. Όχι ότι θα ιδρώσουν..

Σε λίγο θα μας κάνει καταγγελία ο Γερμανός, για τις πολλές παραγγελίες που κάνουμε!  :-D  :devil:  :-D  :devil:

silmarien

Junior Member

Members
1088 μηνύματα
Δημοσίευση σήμερα, 11:26
Το 6 Plus και μια Mercedes πες τους. Aim for the sky.

Στο 6 Plus συμφωνώ, πρέπει να συμφωνήσουμε όμως και για τη Mercedes!

Τι θα 'λεγες για μια CLA?  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Παρεπιπτόντως, φίλος υπεύθυνος καταστήματος Vodafone μου είπε πως ότι και να γίνει πάντα θα έχουν τα απαιτούμενα παραστατικά για να αποδείξουν ότι υπήρξε απόθεμα (έστω μικρό) το οποίο διατέθηκε μέχρι εξαντλήσεως.

Άλλο αν έχουν εξαντληθεί όλα από σόγια, γκόμενες/ους, φίλους κτλ των υπαλλήλων του εκάστοτε καταστήματος πολύ πριν διανεμηθεί το φυλλάδιο.

Για το ότι έχουν ακόμα ανοιχτή τη παραγγελία, μου είπε ότι απλά θα υποστηρίξουν ότι ενδιάμεσα προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν τις απαιτούμενες συσκευές.

Υ.Γ. από χθες έχω κάνει επώνυμη καταγγελία! :P

• Like 1
Δημοσ.

Σε συνεχεια του διαλόγου και έπειτα από την απειλή καταγγελίας, μου απέστειλαν το εξής :ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ με κεφαλαία, όπως το προηγούμενο.. για όποιον δεν πιστεύει, μπορώ να προωθήσως όλο το νήμα της συνομιλίας!

Δημοσ.

Σε συνεχεια του διαλόγου και έπειτα από την απειλή καταγγελίας, μου απέστειλαν το εξής :ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ με κεφαλαία, όπως το προηγούμενο.. για όποιον δεν πιστεύει, μπορώ να προωθήσως όλο το νήμα της συνομιλίας!

Επι του συγκεκριμενου θεματος καλυτερα να επικοινωνησεις με το HR τμημα της εταιρειας και να καταγγειλεις εκει το γεγονος. Κοινοποιωντας τα email και στο καταστημα της Παιανιας βεβαιως.

Αν ομως στα email σου εισαι εξισου αγενης/προκλητικος τοτε δε νομιζω να σου δωσουν δικιο, στη χειροτερη θα κανουν παρατηρηση στους υπαλληλους τους.

extra hint: Screenshots απο ολα τα emails στειλε τους και οχι copy/paste γιατι το 2ο μπορει να αμφισβητηθει για την εγκυροτητα του ως δικη σου εμπνευση.

Δημοσ.

Στα @@ τους

Τι είναι, κανένα μικρομάγαζο?

Και πρόστιμο να φάνε(αν φάνε) χέστηκαν, ανάγκη έχουν?

Δημοσ.

"Τότε, βγάλτε  το από  το site  κι από  το φυλλάδιο προσφορών" ήταν το email που έλαβα την πρώτη απάντηση και "Αυτήν την απάντηση θα την προωθήσω  στον δικηγόρο  μου, όταν  θα φάτε την καταγγελία  για ψευδή  διαφήμιση.." ήταν το μήνυμα που μου "ευχήθηκαν "ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ "

Δημοσ.

"Τότε, βγάλτε  το από  το site  κι από  το φυλλάδιο προσφορών" ήταν το email που έλαβα την πρώτη απάντηση και "Αυτήν την απάντηση θα την προωθήσω  στον δικηγόρο  μου, όταν  θα φάτε την καταγγελία  για ψευδή  διαφήμιση.." ήταν το μήνυμα που μου "ευχήθηκαν "ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ "

εχω συναντησει πριν χρόνια αντιστοιχη συμπεριφορά απο τσελιγκα διευθυντη σε καταστημα της συγκεκριμένης εταιρείας... δυστυχώς βλέπω οτι δεν αλλαξαν νοοτροπια κάποιοι και πραγματικά αναρωτιέμαι αν εχουν συναίσθηση της πραγματικότητας...

Δημοσ.

[...]και "Αυτήν την απάντηση θα την προωθήσω  στον δικηγόρο  μου, όταν  θα φάτε την καταγγελία  για ψευδή  διαφήμιση.." ήταν το μήνυμα που μου "ευχήθηκαν "ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ "

ε, εδώ που τα λέμε κι εσύ τους τα λες κάπως χοντρά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...