giorginho Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 ^^Με τρωει να σε ρωτησω τωρα, αν δεν ειχε γινει "θεμα" με τον Γερμανο θα ενδιαφεροσουν τωρα να παρεις iphone 5? Τα ειδα κι εγω αυτα στα idealo, για το ιταλικο τωρα συγκεκριμενα δε ξερω (εχουν και το 64αρι αν θυμαμαι καλα σε καλη τιμη), στο γαλλικο ενα μαγαζι που βγαινει εχει μεταχειρισμενα σε τετοιες τιμες παντως. Αλλά γενικα παιζουν και καινουργια για ολες τις εκδοσεις με διαφορες μικροτερες απο ενα "κατοσταρικο" οποτε δεν ειναι οτι θα βγαλει και καμια περιουσια μεσω αγγελιων οποιος τυχον τα επαιρνε στα 300. ^προφανως και επεσαν και θα συνεχισουν να πεφτουν καταγγελιες, επισης πολλοι που παρηγγειλαν λενε οτι τους ειπαν να "περιμενουν" ( ? ).
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 αφου δεν υπαρχει προσφορά γιατι συνεχιζει 12 σελιδες? Να πω οτι οργανωθηκατε για καταγγελια να το καταλάβω αλλα τοσες σελίδες μπουρδες ειναι. Πανω που πηγα να το γραψω 1
Antwni Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Έκανα και εγώ παραγγελία (για να μην βάλω σε κόπο τον συνφορουμίτη να μου το στέλνει, καθώς και αφού έχω αυτή τη δυνατότητα ακόμα) Άμα παραλάβω θα το στείλω στον Αϊ Βασίλη. 3
johninio Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 παιδια εγω πηρα τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν θα σε παρουμε σε 5 λεπτα και τιποτα γραψιμο
eko13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Για 5ρι καλη τιμη ειναι, προσωπικα και 100 ευρω να ειχε, δεν θα το ακουμπουσα καθολου, ειναι θεμα ιδεολογιας και γενικα τι αντιπροσωπευει αυτη η φιρμα... 1
downhill Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Για 5ρι καλη τιμη ειναι, προσωπικα και 100 ευρω να ειχε, δεν θα το ακουμπουσα καθολου, ειναι θεμα ιδεολογιας και γενικα τι αντιπροσωπευει αυτη η φιρμα... έτσι έλεγε κι ενας φίλος μου πριν από 5 χρόνια και τώρα έχει πάρει ακόμα κ στον 4χρονο γιο του ipad 7
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δυο παρατηρήσεις επιτρεψτε μου:1. Θυμιζω, δεν επιτρεπεται ο σχολιασμος ή/και promotion αγγελιων! 2. Το τοπικ μενει ανοικτο για την εξελιξη παραγγελιων ή/και μεχρι να υπαρξει επισημη ενημερωση, κατι που αν δεν κανω λαθος, ακομα δεν. (διορθωστε με μιας και δεν εχω διαβασει προσεκτικα ολο το τοπικ, ισως μου εχουν ξεφυγει καποια ποστς.) Επισημη=καποιο email από κεντρικα και όχι "μπλα-μπλα" από υπαλληλους υποκαταστηματων μεσω τηλεφωνου. 3
kwma Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δυο παρατηρήσεις επιτρεψτε μου: 1. Θυμιζω, δεν επιτρεπεται ο σχολιασμος ή/και promotion αγγελιων! 2. Το τοπικ μενει ανοικτο για την εξελιξη παραγγελιων ή/και μεχρι να υπαρξει επισημη ενημερωση, κατι που αν δεν κανω λαθος, ακομα δεν. (διορθωστε με μιας και δεν εχω διαβασει προσεκτικα ολο το τοπικ, ισως μου εχουν ξεφυγει καποια ποστς.) Επισημη=καποιο email από κεντρικα και όχι "μπλα-μπλα" από υπαλληλους υποκαταστηματων μεσω τηλεφωνου. Μετά από την παραπάνω δήλωση του moderator, επανέφερα τα links στην πρώτη ανάρτηση. Παρεμπιπτόντως αυτήν την ώρα "είναι" "διαθέσιμα"(???) το iphone 5 32 GB & 64 GB και όχι των 16 GB. Θα αναμένω λοιπόν επίσημη απάντηση για την παραγγελία μου και μετά προχωράω σε καταγγελία (ή σε παραλαβή ) 1
captaintzim Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μετά από την παραπάνω δήλωση του moderator, επανέφερα τα links στην πρώτη ανάρτηση. Παρεμπιπτόντως αυτήν την ώρα "είναι" "διαθέσιμα"(???) το iphone 5 32 GB & 64 GB και όχι των 16 GB. Θα αναμένω λοιπόν επίσημη απάντηση για την παραγγελία μου και μετά προχωράω σε καταγγελία (ή σε παραλαβή ) Συμφωνώ απόλυτα... Από τη στιγμή που είναι διαθέσιμο στο σάιτ το 32άρι...πάει να πει πως είτε θα φέρουν κομμάτια είτε παίζουν με την φωτιά... βλέπε αρμόδιες αρχές... Ιδωμεν... Είτε θα παραλάβουμε είτε θα κάνουμε καταγγελία...εντός 48 ωρών που πρέπει να απαντήσουν... σύμφωνα και με το τελευταίο μέιλ για όσους παρήγγειλαν σήμερα... 1
achilles_g_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Βλέπω ότι έχουν αλλάξει και οι τιμές. 324 για το 32 gb από 349, και 349 για το 64gb από 399. Τρολάρει και ο Γερμανος?? 4
Skierpetros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγνώμη για το θέμα που σας προβλημάτισε και, παράλληλα, να σας ευχαριστήσουμε θερμά που μας το γνωστοποιήσατε, μέσω της "on-line επικοινωνίας" της ιστοσελίδας μας www.germanos.gr. Σας ενημερώνουμε ότι η προσφορά για τα I phone 5 σε 16GB, 32GB & 64GB με έκπτωση 50% που περιλαμβάνεται στο φυλλάδιό μας, δεν ισχύει πλέον, λόγω εξαντλήσεως των διαθέσιμων αποθεμάτων. Η ισχύς της προσφοράς ήταν από 01/11 έως 10/11, ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, όπως και συνέβη λόγω της μεγάλης ζήτησης. Σε ορισμένα προϊόντα, πάρα τις προσεγμένες παραγγελίες και τον έγκαιρο προγραμματισμό, ενδέχεται τα αποθέματα να εξαντληθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λυπούμαστε για το γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία σας. Η επικοινωνία σας με εμάς είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη και αποτελεί ευκαιρία για να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Ευχαριστούμε για την επικοινωνία, Τμήμα Διαχείρισης Πελατών Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ καταγγελία όλοι !
Triple_HR21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 αχαχχ κλασσικα πραγματα..οτι να ναι..αλλαξανε και τις τιμες παλι ευγε γερμανε
ea6gka Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δεν αλλαξανε οι τιμες, ιδιες ειναι. Καλα ειναι δυνατον να ειναι τοσο προχειροι?
shamrock1404 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Την ίδια απάντηση έλαβα κι εγώ κι όταν τους προέτρεψα να αποσύρουν τη διαφήμιση και το προϊόν από το site, το κατάστημα της Παιανίας μου απάντησε με email :"ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ"..Απίστευτοι.. Έχω και το email... Βουρ καταγγελία
gr234567 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δεν αλλαξανε οι τιμες, ιδιες ειναι. Καλα ειναι δυνατον να ειναι τοσο προχειροι? για κοίτα λίγο καλύτερα.. brochure-1.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις