Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι αδερφέ! ΔΕΝ υπάρχει εξήγηση/δικαιολογία για την ξεφτίλα τους! Εφόσον είναι ακόμα διαθέσιμα (εννοώ μπορείς να κάνεις ηλεκτρονική παραγγελία και να σου έρθει κανονικά επιβεβαίωση) τότε μιλάμε για δόλο! Μιλάμε για εξαπάτηση καταναλωτή ώστε να κάνει άδικα κλικ στο site τους! Μονόδρομος η καταγγελία χωρίς πολλά πολλά...

Και πολύ ασχοληθήκαμε με αυτούς! Ας κλειδωθεί το ρημάδι, ή έστω ας βγουν τα λινκς στην πρώτη σελίδα ώστε να μην τους κάνουμε την χάρη να μπαίνουμε άδικα! Επίσης ας βάλει κάποιος στον τίτλο ένα ΤΕΛΟΣ για να ξέρουμε και τι μας γίνετε! Εκεί που λέγαμε όλοι για την κατάντια του ebw στις "προσφορές", να μου εμφανίστηκε και άξιος ...ανταγωνιστής!

Έβγαλα τα λινκς από την πρώτη σελίδα (#1)

Πρέπει να γίνει το ίδιο και από τον Red21 (#9)

Όσο για κλείδωμα του θέματος ή τέλος, ας το κρίνει ο moderator

• Like 1
  • Απαντ. 538
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν υπάρχει ακόμα στο site για παραγγελία νομίζω υπάρχουν  οι προυποθεσεις για καταγγελία

Εκτος αυτου, στα ματια του νόμου η διαφημιση στα υπολοιπα μεσα (εντυπα διαφημιστικα, εφημεριδες κλπ) ειναι ακομα πιο επιβαρυντικη σε τετοιες περιπτωσεις (υποθετω οτι θεωρει οτι απευθυνεται σε μεγαλυτερη μαζα καταναλωτων), κατι που ΕΚΑΝΕ ο Γερμανος (ουσιαστικα "διαφημισε προσφορα που ποτέ -για την περιοδο που διαφημιστηκε- δεν υπηρξε", γιατι σιγα μη βρεθει εστω και ΕΝΑΣ που να το πηρε στα χερια του απο παραγγελια απο 1/11/2014 00:00 και μετα) και ουσιαστικα αποτελει ακομα μεγαλυτερο φαουλ -παροτι αφορα μικροτερου ποσοστου εκπτωση- και απο τα περσινα της βοντα. Αν ισχυε δε, και το σχολιο του thetruth περι "αντιπροσφορας" εχουμε πλεον κι αλλες ...παρανομιες! ΑΝ ειχα παραγγειλει θα το ειχα καταγγειλει επωνυμα 100%, οπως επισης αν ειχα σημερα λιγη παραπανω ορεξη θα το εκανα -παραγγελια/καταγγελια-, μονο και μονο για ηθικους λογους.

• Like 4
Δημοσ.

απόθεμα στα καταστήματα δε νομίζω να υπήρχε ποτέ. Το Σάββατο (1η Νοεμβρίου) είχα κατέβει στην Αθήνα από τις 9 το πρωί για μια δουλειά και πέρασα από το Γερμανό με το που άνοιξε. Μου είπαν ότι δεν έχουν το κινητό, αλλά είχαν γνώση της προσφοράς. Υπήρχε μάλιστα και το διαφημιστικό φυλλάδιο εντός του καταστήματος. Δεν είχαν ιδέα όμως αν και πότε θα τους στείλουν κομμάτια από τα κεντρικά. 

Αν δεν παραδώσουν, πρόκειται για κατάφωρη παράβαση του 2251/94. Δελεάζουν με μια ψεύτικη προσφορά τα γίδια τους καταναλωτές για να μπούνε στο μαγαζί/e-shop και εν τέλει να αγοράσουν κάτι άλλο ή στη χειρότερη να κρατήσουν τα στοιχεία τους και να πουλήσουν τις βάσεις δεδομένων σε εταιρείες marketing ή να τους φλομώσουν στο σπαμ.

Ένα άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να μπει σε ενδεχόμενη καταγγελία είναι ότι διαφημίζουν 50% έκπτωση, αλλά αυτό ισχύει μόνο για το 16άρι. Στο 32 και το 64 δεν είναι 50% από τις αναγραφόμενες. Λεπτομέρεια θα μου πεις, αλλά μπορεί να είναι το κερασάκι...

Επίσης προτείνω να μπει στην καταγγελία το αίτημα να αναγκαστεί ο Γερμανός να παραδώσει κινητό της ίδιας εταιρείας (apple) με ίδιες ή καλύτερες προδιαγραφές (στην ίδια τιμή βέβαια). Αν δεν έχει στοκ από 5, ας πρόσεχε. Ας μην έκανε τόσο μεγάλη διαφήμιση. Να παραδώσει ότι έχει 5s ή 6. Ας ναυλώσει αεροπλάνο να τα φέρει απευθείας από Κίνα, δικό του πρόβλημα!

• Like 8
Δημοσ.

μα πως να το φέρουν; ποσο αποθεμα να υπαρχει για ενα τηλεφωνο που εχει σταματησει εδω και σχεδόν ενα χρόνο η παραγωγή του ;; δυστυχώς εξαρχής βρωμαγε η κατασταση :/

Δεν λέει κάτι αυτό.Η πολιτική τής Apple υποχρεώνει τους παρόχους να αγοράσουν συσκευές , το πότε και το πόσο θα τις διαθέσουν είναι δικό τους θέμα.
Δημοσ.

Α, και μεσα σε ολα αυτα, σημερα εχουμε ...τυμπανα στα τηλεοπτικα καναλια περι 10.000 πωλησεων του μηλοφωνου 6 στις πρωτες 2 μερες και διθυραμβους οτι εξαφανιστηκε το νεο μοντελο απο ολα τα καταστηματα του ομιλου.... να συνεχισω να αναρωτιεμαι πού στοχευε η "προσφορα"?

Δημοσ.

γιατι ρε φιλε αποκαλεις γιδια τους καταναλωτες, που να ξερει και γιατι πρεπει σε αυτη τη χωρα σε καθε βημα που κανω στο δρομο να ειμαι υποψιασμενος για το καθε τι? βγαλανε μια προσφορα παντου και ηταν απο οτι φαινεται πετσινη, εγω που να ξερω αν εχουν αποθεμα και γιατι να το ψαξω κιολας...και γιατι να βαζουν εμας να ψαχνουμε λες και ειναι κανενα παιχνιδι?

Δημοσ.

εγω ειμουν απο τους υπερτυχερους που ελαβαν σε αντιπροσφορα το 5c στην εκπληκτική τιμη των 460ε απο 630ε!   :devil:

Αν άλλαξες γνώμη και δεν το θέλεις ενδιαφέρομαι χα χα χα χα Πάντως έχει δίκιο ο φίλος πιο πάνω, χειρότερα και από τη Vodafone πέρυσι.
  • Like 1
Δημοσ.

γιατι ρε φιλε αποκαλεις γιδια τους καταναλωτες, που να ξερει και γιατι πρεπει σε αυτη τη χωρα σε καθε βημα που κανω στο δρομο να ειμαι υποψιασμενος για το καθε τι? βγαλανε μια προσφορα παντου και ηταν απο οτι φαινεται πετσινη, εγω που να ξερω αν εχουν αποθεμα και γιατι να το ψαξω κιολας...και γιατι να βαζουν εμας να ψαχνουμε λες και ειναι κανενα παιχνιδι?

Γιατί έτσι μας βλέπουν οι εταιρείες, σα γίδια. μην το παίρνεις προσωπικά

edit: το διαγράφω , για να μην υπάρχει παρεξήγηση

• Like 1
Δημοσ.

απόθεμα στα καταστήματα δε νομίζω να υπήρχε ποτέ. Το Σάββατο (1η Νοεμβρίου) είχα κατέβει στην Αθήνα από τις 9 το πρωί για μια δουλειά και πέρασα από το Γερμανό με το που άνοιξε. Μου είπαν ότι δεν έχουν το κινητό, αλλά είχαν γνώση της προσφοράς. Υπήρχε μάλιστα και το διαφημιστικό φυλλάδιο εντός του καταστήματος. Δεν είχαν ιδέα όμως αν και πότε θα τους στείλουν κομμάτια από τα κεντρικά. 

Αν δεν παραδώσουν, πρόκειται για κατάφωρη παράβαση του 2251/94. Δελεάζουν με μια ψεύτικη προσφορά τα γίδια τους καταναλωτές για να μπούνε στο μαγαζί/e-shop και εν τέλει να αγοράσουν κάτι άλλο ή στη χειρότερη να κρατήσουν τα στοιχεία τους και να πουλήσουν τις βάσεις δεδομένων σε εταιρείες marketing ή να τους φλομώσουν στο σπαμ.

Ένα άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να μπει σε ενδεχόμενη καταγγελία είναι ότι διαφημίζουν 50% έκπτωση, αλλά αυτό ισχύει μόνο για το 16άρι. Στο 32 και το 64 δεν είναι 50% από τις αναγραφόμενες. Λεπτομέρεια θα μου πεις, αλλά μπορεί να είναι το κερασάκι...

Επίσης προτείνω να μπει στην καταγγελία το αίτημα να αναγκαστεί ο Γερμανός να παραδώσει κινητό της ίδιας εταιρείας (apple) με ίδιες ή καλύτερες προδιαγραφές (στην ίδια τιμή βέβαια). Αν δεν έχει στοκ από 5, ας πρόσεχε. Ας μην έκανε τόσο μεγάλη διαφήμιση. Να παραδώσει ότι έχει 5s ή 6. Ας ναυλώσει αεροπλάνο να τα φέρει απευθείας από Κίνα, δικό του πρόβλημα!

Περίμενα να το δω θα το σκεφτεί κανεις; Αυτο δεν είναι στη χειρότερη αλλά το πιο precious πράγμα που θέλουν να αποκτήσουν οι εταιρίες.

• Like 3
Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι. Παρήγγειλα και εγώ ηλεκτρονικά νωρίς το Σάββατο. Σάββατο πρωί έκανα την αναζήτησή μου στα καταστήματα του κέντρου της Αθήνας. 0 διαθέσιμα. Σήμερα πήρα το κατάστημα παραλαβής και πέθαναν στα γέλια. Πρέπει να έχει πλάκα να ζητάς iphone. Δεν ξέρω, ήταν και η πρώτη φορά, μιας και πρόκειται για δώρο. Πάντως μου έδωσαν τα κεντρικά όπου μου είπαν ότι επρόκειτο για ελάχιστο απόθεμα και ορισμένες ενδεικτικές ποσότητες σε διάφορα καταστήματα στην Αττική. Το γέλιο συνεχίστηκε.

Θα γελάσω και εγώ ασκώντας τα όποια δικαιώματά μου. Από τώρα γαργαλιέμαι!

• Like 9
Δημοσ.

Οι...Γερμανοί του ...Γερμανού κάνουν τον...Κινέζο!

Πριν από λίγο επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου υπάλληλος υποκαταστήματος του Γερμανού στον Πειραιά (τα στοιχεία του υπαλλήλου στη διάθεση των αρχών) και με ενημέρωσε πως δεν υπάρχει το τηλέφωνο σε απόθεμα σε κανένα κατάστημα ή σε αποθήκη της θυγατρικής των Γερμανών επενδυτών (μη ξεχνάμε ότι ο Γερμανός ανήκει στην Κοσμοτέ του ΟΤΕ που έχει καταλήξει στη Deutsche Telekom χάρη στη μπίζνα Βγενόπουλου επί Βατοπεδίου-Καραμανλή...για να μην ξεχνάμε τη σύγχρονη ελληνική ιστορία...).

Το ερώτημα που τίθεται είναι αμείλικτο: Αν είχαν μείνει μερικά αδιάθετα τηλέφωνα (εκθεσιακά και ξεστοκάρισμα 10; 100; 1000;) γιατί το διαφημίζουν στα φυλλάδια τους που διανέμονται σε χιλιάδες αναγνώστες κυριακάτικων εφημερίδων και όχι μόνο;

Η απάντηση είναι εύλογη: Για να διαφημίσουν την πανάκριβη υπόλοιπη πραμάτεια τους σε σχέση με τον εγχώριο και διεθνή ανταγωνισμό...

Συμπέρασμα: Δεν ήταν μια απλά καλή προσφορά που ξεπούλησε... Ηταν ακόμα ένα διαφημιστικό τέχνασμα παραπλάνησης των καταναλωτών... και αν μη τι άλλο αποτελεί εξώφθαλμη περίπτωση για να παραπεμφθεί προς διερεύνηση στις αρμόδιες αρχές...

Εκτός και αν μετά την κατακραυγή και ενδεχόμενου προστίμου, αναγκαστούν να φέρουν και άλλο εμπόρευμα στα 300 ευρώ...

(γι αυτό άλλωστε ο υπάλληλος δεν μου είπε πως ακυρώθηκε η παραγγελία ή ότι έληξη η προσφορά...αλλά ότι είναι σε εκκρεμότητα η παραγγελία μου). Ιδωμεν...

ΥΓ Είμαι μέσα ως προς την υποβολή γραπτής καταγγελίας. Οποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου inbox για να καταγγείλλουμε επωνύμως την απαράδεκτη τακτική παραπλάνησης των καταναλωτών από την εταιρεία Γερμανός.

ΥΓ2 Αλήθεια γιατί δεν στέλνουν ένα μαζικό μέιλ και βάζουν τους υπαλλήλους να πάρουν τηλέφωνο έναν έναν τους υποψήφιος αγοραστές; Πολύ απλό... Αν γίνει η καταγγελία, προκειμένου να αποφύγουν το πρόστιμο, μπορεί να ρίξουν τις ευθύνες στον υπάλληλο...και να γλιτώσουν τα γερμανικά αφεντικά...

ΥΓ3 Βγήκε νοκ άουτ το σάιτ τους; Τυχαίο; Δεν νομίζω... Από τη στιγμή που λένε πως δεν έχουν απόθεμα, θα πρέπει να κάνουν δύο πράγματα: Είτε να σταματήσουν την προσφορά είτε να κάνουν νέα παραγγελία για ihpone5 με 300 ευρώ... Ομως αφού τα μαγαζιά ήταν ανοικτά και χθες...και το απόθεμα δεν υπήρχε από προχθές 1η Νοεμβρίου όπως είπαν και σε άλλους πελάτες, τότε γιατί συνέχισαν να διαφημίζουν από εφημερίδες και το σάιτ τους την "προσφορά"; Ρητορικό το ερώτημα... Προφανώς για να παραπλανήσουν το καταναλωτικό κοινό και να το εγκλωβίσουν σε μια παραγγελία ώστε να μην αγοράσουν κινητό από άλλη εταιρεία...περιμένοντας άγνωστο πόσες μέρες... Ελπίζω να πάρουν οριστική απάντηση μέχρι να τελειώσει το δεκαήμερο προσφορών, διαφορετικά θα επιβεβαιωθεί ακόμα μια φορά η παραπλανητική τακτική της Γερμανός. Ο χρόνος θα δείξει...

Update 13.09: Εβγαλαν από το σάιτ την προσφορά... Ο λόγος; Διαβάστε το ΥΓ3...

• Like 5
Δημοσ.

Πάντως άμα το πάρω θα στο στείλω δωράκι τα Χριστούγεννα..Αμα θες πάντα...γιατι σαν μη κλασσικός Ελληναράς μπορεί να θες να με πληρώσεις. :)

Θα του στο στείλεις τελικά?

Δημοσ.

είμαι κι εγώ σύμφωνος για ομαδική καταγγελία... έλεος απλά, δε γίνεται να  παίζουν με τη νοημοσύνη μας..

αν συντάξει κάποιος ένα κείμενο, το υπογράφω κι εγώ

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά και εδω μια απο τα ίδια...Πήρα και μου είπαν οτι δεν  υπήρχε ούτε θα υπάρξει απόθεμα. Καλή σας μέρα! 

Θα του στο στείλεις τελικά?

Διευκρίνισα νομίζω...ΑΝ το πάρω. :) Μήπως το ήθελες και εσυ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...