hackertom Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 οσοι παραλαβουν να προσεξουν μην ειναι απο 2ο χερι η κονσολα. Δυστυχως δεν εχει την καλυτερη φημη το ebw. Φαντάζομαι θα είναι σφραγισμένη η κονσόλα με την σχετική ταινία αλλιώς δεν παίζει να γίνει παραλαβή.
Mr_Terror Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Ναι παιδια, να εχει κολλημενη την ταινια ασφαλειας.Και γενικα το κουτι να μην εχει σημαδια ανοιγματος.
hackertom Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 EBW: H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ 393****,AKYPΩΘHKE-ΠIΣTΩΘHKE KATOΠIN ΣYNENNOHΣHΣ.ZHTAME ΣYΓNΩMH ΠOY ΔEN KATAΦEPAME NA ΣAΣ EΞYΠHPETHΣOYME,A. MΠA******-2106199661 Βάζω στο μαγαζάκι στην ίδια μοίρα με το multirama, δηλαδή ποτέ ξανά αγορά από εκεί. Στο skroutz.gr αυτό που του αναλογεί και τέλος οι παρτίδες μαζί τους.
hackertom Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 <p>Τι περίμενες δηλαδή από αυτό το κατάστημα? </p> Δεν το είχα δοκιμάσει να έχω άποψη. Τώρα που έχω θα κάνω αυτά που πρέπει πάντως και τέλος.
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 οσοι παραλαβουν να προσεξουν μην ειναι απο 2ο χερι η κονσολα. Δυστυχως δεν εχει την καλυτερη φημη το ebw. Μα δεν θα παραλλαβει και κανεις.
Socratis_g Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 sto xbox one το ίδιο θα κάνουν αραγε? ......
spacestar Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 sto xbox one το ίδιο θα κάνουν αραγε? ...... το xbox θα ειναι ολοκαινουριο, απλα θα λειπει το χειριστήριο λολ
ReputGlory1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 μην ειναι μονο το χειριστήριο είναι το θέμα lolololololol
pan7nick Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Το παρηγγειλα για εναν φιλο μου και ενω φαινοταν ολα οκ,με πηρανε τηλ και μου ειπαν οτι εγινε λαθος στην τιμη και αν θελω να μου το στειλουν στα 360€ που το προμηθευνται...Τραγικοι!!! Sent from my iPhone using Insomnia
devilfish Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Γιατί επιμένετε να ανοίγετε θέματα με "προσφορές" του ebw??? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα