kostas_six Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα....έκανα φορμάτ τον υπολογιστή και πλέον δεν μου επιτρέπει να δω κάποιες από τις φωτογραφίες μου. Εμφανίζει το εξής ''windows photo viewer can't open this picture because you don't have the correct permissions''. Έψαξα στο google και διαπίστωσα ότι ο λόγος είναι ότι είναι encrypted οι συγκεκριμένες πράγμα που δεν το ήξερα. Υπάρχει τρόπος να ανακτηθούν?
GBorb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 http://winaero.com/comment.php?comment.news.18
kostas_six Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μπα δεν δούλεψε....λείπει το certificate απο την προηγούμενη εγκατάσταση απο οτι καταλαβα
hawkpilot Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Εάν είχες χρησιμοποιησει κρυπτογραφηση στην προηγουμενη εγκατάσταση και δεν έχεις κάπου αποθηκευμένο το κλειδί, έχεις χάσει. Μήπως είναι θέμα δικαιωμάτων (access rights)? Μήπως αν αποκτησεις δικαιώματα (take ownership) πάρεις πισω τις εικόνες? Μπα δεν δούλεψε....λείπει το certificate απο την προηγούμενη εγκατάσταση απο οτι καταλαβα
kostas_six Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Είναι θέμα κρυπτογράφησης και δεν έχω το κλειδί πλέον.Θέμα δικαιωμάτων δεν ειναι μιας και δοκίμασα να αποκτήσω τα δικαιώματα.Υπάρχει τρόπος τώρα που δεν έχω το κλειδί?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 καλημερα, δοκιμασε με καποιο αλλο λειτουργικο οπως διανομη linux να τις ανοιξεις....
kostas_six Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα....επειδή είμαι άσχετος με linux.Είναι ίδια διαδικασία με τα windows?Format και εγκατάσταση?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 οχι κατεβασε το για παραδειγμα και καντο εγγραφη σε ενα dvd, θα βαλεις το μηχανημα να εκκινησei απο αyτο και δεν θα κανεις εγκατασταση ua dokimaseiw th dianomh και θα ανοιξεις τα αρχεια σου μαλλον ειναι λειτουργικο χωρις εγκατασταση και ειναι για αρχαριους χρηστες δοκιμασε το...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα