web_assasin Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα αλανια μου.το λοιπον,κλεψαν το κινητο μιας φιλης.δοκιμασα αυτο https://www.google.com/android/devicemanagerγια να το εντοπισω,αλλα λειτουργει μονο αν ειναι συνδεδεμενο με το ιντερνετ,ειτε με δεδομενα ειτε με wifi. το δοκιμασα στο δικο μου,χωρις να εχω ενεργοποιησει νωριτερα καποιο anti-theft app και δουλεψε.περιμενω να συνδεθει στο ιντερνετ για να διαγραφουν ολα τα δεδομενα. σε περιπτωση που το εντοπισω μετα,τι μπορω να κανω? αν παω στην αστυνομια ξερω γω θα με διωξουν?
vrwmiaris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 παρακαλας να ειναι του χεριου σου οαυτος που το ψειρισε,ασε τα στρουμφ
Kostasspil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχω πρόθεση να προσβάλλω, υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις, αλλά οι πιθανότητες να ασχοληθούν είναι ελάχιστες. Πιο πιθανό είναι να αδιαφορήσουν, οπότε κάνε κάτι μόνος σου
NikosKallithea Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Πας στην αστυνομία το δηλώνεις μαζί με το ιμει και μετά δίνεις το χαρτι και το ιμει στην κινητή σου για να αχρηστεψει το τλφ 2
NikosKallithea Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Αλλο λεμε φιλε Νικο. Εγραψα τι μπορείς να κανεις, για να πιάσεις τον κλεφτη εσυ η η αστυνομία η να βρεις το κινητό, απλά το ξεχνας (δεν υπαρχει), οταν πας στην αστυνομια η διαδικασία ειναι κλασική, σε στελνουν στον αξιωματικό υπηρεσίας και κανεις μήνυση κατα παντως υπευθύνου, αυτο ειναι και το χαρτι που ανέφερα παραπάνω
web_assasin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Εγραψα τι μπορείς να κανεις, για να πιάσεις τον κλεφτη εσυ η η αστυνομία η να βρεις το κινητό, απλά το ξεχνας (δεν υπαρχει), οταν πας στην αστυνομια η διαδικασία ειναι κλασική, σε στελνουν στον αξιωματικό υπηρεσίας και κανεις μήνυση κατα παντως υπευθύνου, αυτο ειναι και το χαρτι που ανέφερα παραπάνω Πρωτα απο ολα,δεν ησουν ξεκαθαρος. Μπορουσες να πεις οτι το μονο που μπορω να κανω ειναι αυτο που παρεθεσες πιο πανω. ΚΑτα δευτερον,ξαναλεω οτι αλλο λεμε,αλλο ρωταω. Δεν ξερω αν εχεις δοκιμασει την υπηρεσια που αναφερω,αλλα σου δειχνει που βρισκεται το κινητο οταν και αφου συνδεθει στο ιντερνετ,με καποια μικρη αποκλιση.Η ερωτηση μου ηταν αν θα ασχοληθει η αστυνομια,π.χ η ΔΙ.ΑΣ,εαν βρισκεται καπου κοντα και εφοσον εχουμε τη σχετικα ακριβη τοποθεσια.
kage Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 το δοκιμασα στο δικο μου,χωρις να εχω ενεργοποιησει νωριτερα καποιο anti-theft app και δουλεψε. δεν ειναι ετσι... αν δεν ειχε ενεργοποιησει στις ρυθμισεις την δυνατοτητα εντοπισμου+accept για το device manager τοτε δεν θα συνδεθεις ποτε... ουτε και αν κανει hard reset-format http://www.youtube.com/watch?v=yB3UASnCzsg
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Εγραψα τι μπορείς να κανεις, για να πιάσεις τον κλεφτη εσυ η η αστυνομία η να βρεις το κινητό, απλά το ξεχνας (δεν υπαρχει), οταν πας στην αστυνομια η διαδικασία ειναι κλασική, σε στελνουν στον αξιωματικό υπηρεσίας και κανεις μήνυση κατα παντως υπευθύνου, αυτο ειναι και το χαρτι που ανέφερα παραπάνω Πρωτα απο ολα,δεν ησουν ξεκαθαρος. Μπορουσες να πεις οτι το μονο που μπορω να κανω ειναι αυτο που παρεθεσες πιο πανω. ΚΑτα δευτερον,ξαναλεω οτι αλλο λεμε,αλλο ρωταω. Δεν ξερω αν εχεις δοκιμασει την υπηρεσια που αναφερω,αλλα σου δειχνει που βρισκεται το κινητο οταν και αφου συνδεθει στο ιντερνετ,με καποια μικρη αποκλιση.Η ερωτηση μου ηταν αν θα ασχοληθει η αστυνομια,π.χ η ΔΙ.ΑΣ,εαν βρισκεται καπου κοντα και εφοσον εχουμε τη σχετικα ακριβη τοποθεσια. Μάλλον μιλάμε διαφορετικές γλώσσες, εσυ ελληνικά και εγω σουαχίλι
web_assasin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μάλλον μιλάμε διαφορετικές γλώσσες, εσυ ελληνικά και εγω σουαχίλι καλο θα ειναι να μιλας σαν ανθρωπος ομως και να μην ειρωνευεσαι.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Πρωτα απο ολα,δεν ησουν ξεκαθαρος. Μπορουσες να πεις οτι το μονο που μπορω να κανω ειναι αυτο που παρεθεσες πιο πανω. ΚΑτα δευτερον,ξαναλεω οτι αλλο λεμε,αλλο ρωταω. Δεν ξερω αν εχεις δοκιμασει την υπηρεσια που αναφερω,αλλα σου δειχνει που βρισκεται το κινητο οταν και αφου συνδεθει στο ιντερνετ,με καποια μικρη αποκλιση.Η ερωτηση μου ηταν αν θα ασχοληθει η αστυνομια,π.χ η ΔΙ.ΑΣ,εαν βρισκεται καπου κοντα και εφοσον εχουμε τη σχετικα ακριβη τοποθεσια. Ποια μικρη αποκλιση.μια κουκιδα σου δειχνε ισε ενα τετραγωνο,τραβα εσυ μετα να χτυπας ενος ή 2 τρατραγωνων τα κουδουνια μπας και τον βρεις.Δεν παιζει.Οπως ειπε ο φιλος δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
web_assasin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Αυτο ναι,το καταλαβαινω Οκ,ευχαριστω παιδια.
kage Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Αν η κουκιδα δειχνει σημειο στον χαρτη κατι σε στυλ καφετερια τραπεζα κτλ πατας να χτυπαει το ringtone και το βρισκεις πιο ευκολα... αν οχι απλα ακολουθεις την κουκιδα 1
@zouve@ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 κάνει τα πάντα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus&hl=el
NikosKallithea Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 κάνει τα πάντα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus&hl=el Πρεπει να εισαι root
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα