Kostasspil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Ό,τι λέει ο τίτλος. Έχω το παραπάνω δίλημμα. Το C είναι πιο οικονομικό και οι διαφορές ελάχιστες. Προτάσεις/Γνώμες? Ευχαριστώ προκαταβολικά
iCyd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Εχω 5s τωρα ειχα 5c και 5 απλο. Δεν θα σου ελεγα να παρεις 5c γιατι ειναι πλαστικο και εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε,μου φαινεται λιγο "φθηνιαρικο",γνωμη μου.Επισης το 5s ειναι αισθητα πιο γρηγορα αλλα νταξ μην φανταστεις σουπερ ντουπερ πραγματα.Αντε και αμα δεις λιγο καλυτερη καμερα στο 5s αλλα νταξ.Αλλη διαφορα δεν εχουν,τα ιδια ειναι ολα τα αλλα. Παρε αυτο που βασταει η τσεπη μου.
Kostasspil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Εχω 5s τωρα ειχα 5c και 5 απλο. Δεν θα σου ελεγα να παρεις 5c γιατι ειναι πλαστικο και εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε,μου φαινεται λιγο "φθηνιαρικο",γνωμη μου. Επισης το 5s ειναι αισθητα πιο γρηγορα αλλα νταξ μην φανταστεις σουπερ ντουπερ πραγματα. Αντε και αμα δεις λιγο καλυτερη καμερα στο 5s αλλα νταξ. Αλλη διαφορα δεν εχουν,τα ιδια ειναι ολα τα αλλα. Παρε αυτο που βασταει η τσεπη μου. Δεν έχω θέμα με την πλαστικούρα και η αλήθεια είναι ότι το 5c βαστάει η τσέπη μου. Αλλά με δεδομένο ότι το κινητό πλέον είναι ας πούμε "επένδυση" το 5C θα υποστηρίζει μελλοντικά apps ? * Ο επεξεργαστής του δλδ. *Όταν λέω μελλοντικά εννοώ 2-3 χρόνια μετά ούτως ή άλλως θα θέλω αναβάθμιση
iCyd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχω θέμα με την πλαστικούρα και η αλήθεια είναι ότι το 5c βαστάει η τσέπη μου. Αλλά με δεδομένο ότι το κινητό πλέον είναι ας πούμε "επένδυση" το 5C θα υποστηρίζει μελοντικά apps ? Ο επεξεργαστής του δλδ. Δεν θα αντιμετωπισεις κανεναν προβλημα,τα αpps υποστηριζονται απο το λογισμικο και βαση αυτου βγαζουν τα updates,και το 5c ακομα υποστηριζεται κανονικα απο την apple,θα ακολουθεις για πολλα χρονια ακομα να παρνεις updates λογισμικο,οσο βγαζει η εταιρια . Με τον επεξεργαστη δεν θα εχεις θεμα πουθενα,δεν νομιζω κιολας να υπαρχει καποιο app που να θελει συγκεκριμενα hardware requirements.
Kostasspil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Κάπου διάβασα για apps υποστηριζόμενα αποκλειστικά από 64μπιτο επεξεργαστή (5s και πάνω δλδ) Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου!
manoskap Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Οχι δεν πανε αποκλειστικα 64μπιτα ομως σαφεστατα δεν υπαρχει συγκριση αφου το 5s ειναι μια γενια εμπρος. Σιγουρα θα λειτουργει για περισσοτερο καιρο απροβληματιστα.
Kostasspil Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Θα ζοριστώ τι να κάνω Παίδες σας ευχαριστώ όλους.
manoskap Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 <p>Θα ζοριστώ τι να κάνω </p> <p> </p> <p>Παίδες σας ευχαριστώ όλους.</p> Για το καλο σου!! Sent from my iPhone using Insomnia
basilis5 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Το C είναι πιο οικονομικό και οι διαφορές ελάχιστες. Oυτε καν, το C είναι ιδιο με το 5 (με καλυτερο LTE), αρα 1 γεννια πισω απο το S.
Costakiss Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος , πχ ο TS . Έπεσε στην αντίληψη μου ένας διαγωνισμός απο το Simple Pay σήμερα ... Μαζεύοντας πόντους μπορείς να κερδίσεις ένα iphone 5c .. https://www.simplepay.gr/ipay/el/ui/contest/view Έχει μάθει κανείς άλλος για το συγκεκριμένο διαγωνισμό; Έχω κάνει λίγες συναλλαγές μέσω simple pay και δεν ξέρω ..αξίζει να κάνω συμμετοχή;;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 το 5c ειναι το iphone 5 με πλαστικο πισω αντι αλουμινιο.Οποτε ειναι σαν να μου λες 5 ή 5s?Φυσικα 5s 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα