Προς το περιεχόμενο

Δεν αναγνωρίζει cdr & dvd..Τώρα????

annabis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, χρειάζομαι οπωσδήποτε μια βοήθεια..

Πριν κάποιο καιρό το pc άρχισε να μην αναγνωρίζει καθόλου μα καθόλου το cdr (το οποίο το έχω secondary). Το σκληρό τον έχω master και το dvd το έχω slave. Πήρα στο μαγαζί που έχω αγοράσει το motherboard και μου είπαν ότι μάλλον φταίει το motherboard εφόσον δεν μου αναγνωρίζει οτιδήποτε βάζω για secondary. Χτες όμως όταν άνοιξα το pc, διαπίστωσα ότι ενώ μου έδειχνε κανονικά το εικονίδιο του dvd δίπλα από το σκληρό, όταν έβαλα ένα cd μέσα σ'αυτό δεν άνοιγε το folder με τα files του cd. Δηλαδή τώρα τί γίνεται? Καλά, το cdr δεν το αναγνωρίζει καθόλου και μάλλον φταίει το motherboard. Αλλά το dvd πώς γίνεται να μου δείχνει οτι υπάρχει στο pc αλλα δεν δείχνει καθόλου τα περιεχόμενα του cd (είτε είναι audio, είτε είναι dvd, είτε είναι απλό cd)??

Και γενικώς αν χρειαστεί να μου αλλάξουν motherboard μέσω εγγύησης, θα χρειαστεί να κάνω format φαντάζομαι..?..?

Δημοσ.

Aλλαξε καλωδιο και βαλε ΜΟΝΟΣ σου αυτη τη συνδεσμολογια:

primary master=hard disk

primary slave=none

secondary master=cd-rw

secondary slave=dvd

Δημοσ.

Episis prosekse na deis ean patane ta IDE kala sto mobo kai sta drives sou.

Dokimase na valeis allo visma apo to trofodotiko panw sta drives pou den vlepeis,kai na prosekseis na patane kala.

Δημοσ.

Μα ότι κι αν βάζω σαν secondary νομίζω πως δεν το αναγνωρίζει με τίποτα..Καλώδιο άλλαξα αλλά τίποτα..Εντωμεταξύ φοβάμαι μην κάνω και κανένα τρελό και το αποτελειώσω εντελώς το pc..Κάτι αλλο που έχει γίνει και ξέχασα να το αναφέρω είναι ότι όταν βάζω slave-primary το cdr μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει boot από το cd.. Μόνη μου εννοείται ότι δεν κάνω τίποτα, έχω ένα φίλο μου που με βοηθάει αλλά κι αυτός δεν ξέρει τι άλλο να κάνει.. :(

Δημοσ.

de mas eipes to vasikotero!!! ti mobo exeis kai poies syskeves!!! emena, an ontos dokimases kainourgio kalodio kai de doulevei, mou myrizei xalasmeni mobo. pantos prin mpeis se diadikasies epistrofis/allagis h/w dokimase kai latest drivers gia ti mitriki sou.. ;)

Δημοσ.
de mas eipes to vasikotero!!! ti mobo exeis kai poies syskeves!!! emena, an ontos dokimases kainourgio kalodio kai de doulevei, mou myrizei xalasmeni mobo. pantos prin mpeis se diadikasies epistrofis/allagis h/w dokimase kai latest drivers gia ti mitriki sou.. ;)

Kala sou murise! Telika i mitriki exei to provlima, den doulevei me tipote oti vazo secondary.. Einai mia gigabyte tin opoia perimeno na mou antikatastisoun meso eguisis.. Thanx anyway :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...