Προς το περιεχόμενο

Mac OS X Mountain Lion ή Yosemite?

mandriv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@dr.fuzzy σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Κοίταξα το απς αλλά πλέον δεν μου βγάζει το mavericks σαν επιλογή. Πλέον έχω σαν λύση κάποιον που να έχει το mavericks στο πισι του να μου το δώσει. Έτσι δεν είναι? Το θέμα torrent δεν παίζει από ότι έχω καταλάβει ή υπάρχουν ακριβείς εκδόσεις σε αυτό?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δύο τρόπους έχεις, ή θα πας σε κάποιον που τρέχει Mavericks ή Mountain Lion και θα κατεβάσεις το .app (θα σωθεί μέσα στο /Applications), αλλά θα κάνετε cancel το installation και μετά θα φτιάξεις bootable usb ή θα το κατεβάσεις από torrent και πάλι θα φτιάξεις bootable usb. Αν πας σε torrent προσοχή να κατεβάσεις το .app και όχι διάφορα .dmg hackintosh images που κυκλοφορούν.

Τελικά και εγώ έβαλα mavericks πάλι και σώθηκα. Το yosemite είναι σε χειρότερη κατάσταση από την πρώτη beta. Έχω την εντύπωση ότι η ανανέωση OS X κάθε χρόνο δε βοηθάει την εταιρία. Πρέπει να ωριμάσει καλά ένα OS X πριν βγεί το επόμενο.

προσπαθώ να κατεβάσω ξανά τα mavericks απο το purchases του apple store αλλά δεν κατεβαίνει..

Τι μ@#ΟΙ$Ο#$ κισμένη ειναι αυτη η apple δεν μπορώ να καταλάβω.

Πρέπει να κατεβαίνει, αλλά δε γίνεται downgrade αν έχεις yosemite...όταν κατέβουν κατέβασε και από εδώ http://liondiskmaker.comτο diskmaker και δέσμευσε 8GB  σε έναν εξωτερικό δίσκο ή usb, να τα έχεις σε bootable μορφή για clean install ανά πάσα στιγμή.

Πρέπει να κατεβαίνει, αλλά δε γίνεται downgrade αν έχεις yosemite...όταν κατέβουν κατέβασε και από εδώ http://liondiskmaker.comτο diskmaker και δέσμευσε 8GB  σε έναν εξωτερικό δίσκο ή usb, να τα έχεις σε bootable μορφή για clean install ανά πάσα στιγμή.

αυτο έκανα αλλά δεν κατεβαίνει..

Ειναι πατημένο (γκρί) το download αλλά τίποτα.

Καλησπέρα σας.

Είμαι νέος στο Μήλο και στην τεχνολογία του.

Αύριο θα έχω το Mac mini  Intel Core i5 Dual Core (2.50GHz, 3MB L3 Cache)

και η ερώτησή μου είναι ξεκάθαρη: 

Mac OS X Mountain Lion που έχει πάνω ή αναβάθμιση στο Yosemite?

Τα φώτα σας

Ευχαριστώ

Aπό μένα, να πας Yosemite. Μην ασχοληθείς καν με το Mavericks. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Γνώμη μου, μην το σκαλίζεις κι όλα θα πάνε καλά.

Πάντως αν επιμένεις για downgrade, χωρίς Time Machine backup ή κλώνο σε Mavericks δεν γίνεται τίποτα.

Edit: Τα 4GB Ram είναι οριακά, κοίταξε να την αναβαθμίσεις τουλάχιστον σε 8. :)

Εμένα δηλαδή που το μηχάνημα παίρνει max 4GB, να μη κάνω αναβάθμιση; Τώρα έχω την 10.6.8....

Εμένα δηλαδή που το μηχάνημα παίρνει max 4GB, να μη κάνω αναβάθμιση; Τώρα έχω την 10.6.8....

Υποθέτω ότι το μηχάνημα είναι αρκετά παλιό οπότε εγγενώς δεν μπορεί να ανταποκριθεί

και τόσο καλά στις σύγχρονες εφαρμογές. 

Πάρε έναν κλώνο του συστήματος, τρέξε το update, δοκιμάζεις και πράττεις ανάλογα. 

Ενώ, αν υπάρχει budget, ένας SSD θα βελτίωνε θεαματικά τις επιδόσεις. :)

Θα συμφωνήσω με τον φίλο ozelot, και θα προσθέσω, εφόσον μπεις στον κόπο να προμηθευτείς ssd δίσκο, πάρε και άλλα 4GB μνήμη και φόρτωσε το συνολικά με 8 GB οπότε θα είσαι καλυμένος για αρκετό καιρό ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...