mandriv Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σας. Είμαι νέος στο Μήλο και στην τεχνολογία του. Αύριο θα έχω το Mac mini Intel Core i5 Dual Core (2.50GHz, 3MB L3 Cache) και η ερώτησή μου είναι ξεκάθαρη: Mac OS X Mountain Lion που έχει πάνω ή αναβάθμιση στο Yosemite? Τα φώτα σας Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Το πήρες μεταχειρισμένο ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 θα σου έλεγα να περιμένεις λιγάκι μέχρι να βγουν οι αναβαθμίσεις του yosemite για να στρώσει και να διορθωθούν τα διάφορα bug, κυρίως αυτά που έχουν σχέση με την διαχείριση μνήμης RAM του λειτουργικού και των εφαρμογών - native & 3rd party . Εγω σε μηχάνημα του 2008 που το πέρασα είχα σοβαρή καθυστέρηση με της εφαρμογές που χρησιμοποιούσα. Μέχρι που βρήκα τελικά ποιες εφαρμογές το προκαλούσαν κ τις αντικατέστησα προσωρινά με native. Αλλά και πάλι μια καθυστέρηση υπάρχει σε σχέση με το Mavericks (αν και στην αρχή φαινόταν οτι είχε φτιάξει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 αυτές οι επιλογές σου από καλα macos;Και τα mavericks κύριε; δεν είναι; i5 ότι και 4gb ram τουλάχιστον (προσωπικα με 4 δεν εισαι αρκετα ανετος αλλα τεσπα) ειναι ενταξει για yosemite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandriv Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Καινούργιο είναι Το πήρες μεταχειρισμένο ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Έχουμε το ίδιο μηχάνημα, το μόνο που κατά την γνώμη μου θα χρειαστείς ανεξάρτητα από την version που θα τρέξεις τελικά είναι περισσότερη RAM. Με 8GB θα είσαι μια χαρά, εγώ έβαλα 16 + SSD αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Τρέχω το Yosemite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp0ukLas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Έχουμε το ίδιο μηχάνημα, το μόνο που κατά την γνώμη μου θα χρειαστείς ανεξάρτητα από την version που θα τρέξεις τελικά είναι περισσότερη RAM. Με 8GB θα είσαι μια χαρά, εγώ έβαλα 16 + SSD αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Τρέχω το Yosemite. ποσο κοστισαν η RAM + SSD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 ποσο κοστισαν η RAM + SSD? Την RAM της Crucial την πήρα πριν δυο χρόνια και κόστισε ≈€ 120. Τώρα, οι τιμές της έχουν ξεφύγει, η 16άρα κοστίζει ≈ € 235. Όσο αφορά στον δίσκο έβαλα αυτόν της OWC στο bay του δεύτερου δίσκου, οπότε ο άλλος χρησιμοποιείτα σαν backup disk. Κόστος με τοποθέτηση + καλώδια, brackets κλπ € 270. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandriv Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα Πως γυρνάω πίσω στο Mountain Lion που εγκατέστησα το Yosemite θεωρώντας πως θα λύσω ένα πρόβλημα με την οθόνη?ο MC M Υπάρχει τέτοια δυνατότητα? Μέσα στo Mac mini δεν είχε CD με to lion.. απλά το πήρα προεγκατεστημένο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Πρώτα απ'ολα πάρε backup! Ένας τρόπος είναι να κάνεις boot σε Internet Recovery με ⌥⌘R και να επιλέξεις να κάνεις Reinstall OS X. Άλλος τρόπος είναι αν έχεις κρατήσει το Mavericks installer (μπορείς και να το κατεβάσεις από AppleStore σε Mac που τρέχει Mavericks) να το φτιάξεις σε bootable usb και να κάνεις install. Αν δεν κάνεις erase με το diskutility απλά θα στο περάσει απο πάνω και δεν θα χάσεις το profile σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandriv Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Το εχω κανει ηδη και εβαλα το mavericks (μεσω ιντερνετ) και μου παει μπαλα νομιζω. Δεν κανω αναβαθμιση στο yosemite μεχρι νεωτερας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Το εχω κανει ηδη και εβαλα το mavericks (μεσω ιντερνετ) και μου παει μπαλα νομιζω. Δεν κανω αναβαθμιση στο yosemite μεχρι νεωτερας Και καλά θα κάνεις. Μέσα στην εβδομάδα που θα βρω χρόνο γυρνάω και εγώ air και pro σε Mavericks και όταν αποφασίσουν να βγάλουν update που να διορθώνει αυτό το χάλι, το βλέπω. Ευτυχώς είμαι εκτός Ελλάδας και δεν έκανα αναβάθμιση και στο Mini... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jt1973 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, έχω και εγώ ένα μακ μινι ι7 με 4 gb μνήμη του 2012 έβαλα και έγω το yosemite και δεν χάρηκα καθόλου. Πως μπορώ να γυρίσω πίσω στο mavericks ? Στο boot που έκανα μόνο yosemite βγάζει. Ίσως να είναι γνωστός ο τρόπος αλλά μόλις μπήκα και εγώ στην οικογένεια του μακ και δεν γνωρίζω πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, έχω και εγώ ένα μακ μινι ι7 με 4 gb μνήμη του 2012 έβαλα και έγω το yosemite και δεν χάρηκα καθόλου. Πως μπορώ να γυρίσω πίσω στο mavericks ? Στο boot που έκανα μόνο yosemite βγάζει. Ίσως να είναι γνωστός ο τρόπος αλλά μόλις μπήκα και εγώ στην οικογένεια του μακ και δεν γνωρίζω πολλά Γνώμη μου, μην το σκαλίζεις κι όλα θα πάνε καλά. Πάντως αν επιμένεις για downgrade, χωρίς Time Machine backup ή κλώνο σε Mavericks δεν γίνεται τίποτα. Edit: Τα 4GB Ram είναι οριακά, κοίταξε να την αναβαθμίσεις τουλάχιστον σε 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, έχω και εγώ ένα μακ μινι ι7 με 4 gb μνήμη του 2012 έβαλα και έγω το yosemite και δεν χάρηκα καθόλου. Πως μπορώ να γυρίσω πίσω στο mavericks ? Στο boot που έκανα μόνο yosemite βγάζει. Ίσως να είναι γνωστός ο τρόπος αλλά μόλις μπήκα και εγώ στην οικογένεια του μακ και δεν γνωρίζω πολλά Αν δεν έχεις κρατήσει Mavericks ή Mountain Lion timemachine backup τότε σώσε κάπου το /Applications και το /home/<user> σου. Στη συνέχεια βρες το Mavericks.app και κάντο bootable σε ένα USB τουλάχιστον 8GB. Κάνε boot από αυτό και install το Mavericks. Όταν γίνει install φτιάξε ένα προσωρινό account με administrative rights και κάνε replace το /Applications και copy το /home/<user> που είχες. Κάνε logout και login στο παλιό σου account. Στη συνέχεια αν είναι όλα ΟΚ σβήσε το temp user account που δημιούργησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα