george_008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΧΩ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ HP DV5 1120EV ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΥΨΗΛΗΣ ΘΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 5ΕΤΙΑΣ. ΤΟ ΑΝΟΙΧΑ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΕΜΥΣΤΗΡΑΚΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΝΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΘΕΡΜΟΑΓΩΓΙΜΗ ΠΑΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ. ΤΟ ΒΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΦΟΡΤΗΖΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ; ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ.
dobro Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 μην φωναζεις.....caps πολλα μπορει να παιζουν,απο το να μην εχεις κανει σωστη συνδεση.....μεχρι να τα εχει φτυσει η μπαταρια. Δωστο να το δει ενας τεχνικος!
george_008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 μην φωναζεις.....caps πολλα μπορει να παιζουν,απο το να μην εχεις κανει σωστη συνδεση.....μεχρι να τα εχει φτυσει η μπαταρια. Δωστο να το δει ενας τεχνικος! το θεμα μου δεν ειναι η μπαταρια τωρα. το λαπτοπ το δουλευω με το καλωδιο. μπορει να ειναι ανοιχτο 10 λεπτα και να κλεισει μετα αν σε βοηθαω.
SPANK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Άμα με την μπαταρία δεν έχει πρόβλημα τοτε λογικά ειναι το καλώδιο αφου είχε κοπεί οποτε δοκίμασε η αγόρασε ενα καινούργιο φορτιστή
Joe_Black Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Αφου εξετάσεις την θερμοκρασά σε όλα τα επίπεδα και εννοώ καθαρισμό ανεμηστήρα- αλλαγή πάστας σε επεξεργαστή/γραφικά-έλεγχο επαγωγής θερμοκρασίας απο τις επαφές(μπορεί να θέλει επιπλέον πλάκες χαλκού),κάνεις stress test με κάποιο πρόγραμμα και μαθαινείς. Μετά απο αυτό και εφόσον μου λες οτι δεν είναι τροφοδοσία πας για μητρική.... Βοήθεια σου....
george_008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Αφου εξετάσεις την θερμοκρασά σε όλα τα επίπεδα και εννοώ καθαρισμό ανεμηστήρα- αλλαγή πάστας σε επεξεργαστή/γραφικά-έλεγχο επαγωγής θερμοκρασίας απο τις επαφές(μπορεί να θέλει επιπλέον πλάκες χαλκού),κάνεις stress test με κάποιο πρόγραμμα και μαθαινείς. Μετά απο αυτό και εφόσον μου λες οτι δεν είναι τροφοδοσία πας για μητρική.... Βοήθεια σου.... πιστευεις οτι υπαρχει περοπτωση να φταιει το τροφοδοτικο; δεν ξερω κανενα να εχει ιδιο λαπτοπ και δεν μπορω να το τεσταρω με αλλο φορτιστη. μηπως εχει πειραχτει η ταση και δημιουγει βραχυκυκλωμα και γι αυτο κλεινει;
Joe_Black Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Αφου εξετάσεις την θερμοκρασά σε όλα τα επίπεδα και εννοώ καθαρισμό ανεμηστήρα- αλλαγή πάστας σε επεξεργαστή/γραφικά-έλεγχο επαγωγής θερμοκρασίας απο τις επαφές(μπορεί να θέλει επιπλέον πλάκες χαλκού),κάνεις stress test με κάποιο πρόγραμμα και μαθαινείς. Μετά απο αυτό και εφόσον μου λες οτι δεν είναι τροφοδοσία πας για μητρική.... Βοήθεια σου.... πιστευεις οτι υπαρχει περοπτωση να φταιει το τροφοδοτικο; δεν ξερω κανενα να εχει ιδιο λαπτοπ και δεν μπορω να το τεσταρω με αλλο φορτιστη. μηπως εχει πειραχτει η ταση και δημιουγει βραχυκυκλωμα και γι αυτο κλεινει;Μάλλον όχι. Αλλά ας μη αποκλείω κάτι χωρίς να το εξετάσεις. Πάρε ένα απλό τροφοδοτικό και δοκίμασε αυτό που λες, πχ απο το πλαίσιο ή απο ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά.
george_008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 παρατηρησα και κατι αλλο. εβαλα εναν σκληρο με ubuntu και εμεινε ανοιχτος κανενα 20λεπτο δυο φορες ενω με τα windows εκλεινε πολυ πιο γρηγορα. δειχνει κατι αυτο?
Joe_Black Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 <p>παρατηρησα και κατι αλλο. εβαλα εναν σκληρο με ubuntu και εμεινε ανοιχτος κανενα 20λεπτο δυο φορες ενω με τα windows εκλεινε πολυ πιο γρηγορα. δειχνει κατι αυτο?</p> Με έστειλες τώρα... το έχω ξανακούσει με αντίστοιχο λειτουργικό xp,οπότε δε θα αλλαξω την άποψη μου. Εκτιμώ ότι δεν είναι software.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα