Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς κάνω εγκατάσταση ενός αρχείου με κατάληξη .tar.xz. Είμαι σε fedora αλλά δε νομίζω να έχει σημασία. Επίσης, αν με τις εντολές που θα μου υποδείξετε εγκατασταθεί, σε ποιόν φάκελο θα πάει; Εννοώ θα εγκατασταθεί στον φάκελο που βρίσκεται το αρχείο; Ακόμα, αν είναι update αυτό το αρχείο, χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον; Eyxarist;v.

Δημοσ.

Ποιο αρχειο συγκεκριμενα? Μηπως αυτο το tar.gz που κατεβασες ειναι ο πηγαιος κωδικας καποιας εφαρμογης? Αν ναι, το πετας οπως ειναι και βαζεις το ετοιμο πακετο μεσω του yum.

Δημοσ.

Απλά νόμιζα ότι το .tar.xz αρχείο που έχει περιέχει το x86_64 office, ενώ τα rpm είναι τα 386, 686, γιατί είμαι σε 64αρα fedora. Και ξεζίπαρα το .tar.xz και μετά δεν ήξερα τι να κάνω όλα αυτά τα αρχεία και φακέλους. Θα εγκαταστήσω τα 32αρια. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το ξερω jim_p. Όπως με τo skype. Μπορεις να κανεις κι αλλιως; Θελω το kingsoft οπωσδηποτε ομως γιατι το libre δεν μου εμφανιζει σωστα καποια αρχεια microsoft office και βαρεθηκα να χρησιμοποιω virtual machine με xp και ms office για να κανω τη δουλειά μου.

Δημοσ.

Επειδη δοκιμασα καποτε kingston office, μπορω να πω δεν με ικανοποιησε. Βασικα, οποιο docx και να του εβαλα το εβγαλε με κουτακια! Απο αυτο και μονο πηρε ποδι.

Τα αρχεια που λες ειναι κατι αλλο εκτος απο word και excel? Γιατι για αυτα μπορεις να δοκιμασεις τα abiword και gnumeric αντιστοιχα.

Αν και παλι δεν δεις φως, ανοιξε ενα λογαριασμο στην ms (live.com) και κανε οτι θες απο το word/excel online.

post-124002-0-18085100-1414923993_thumb.jpg

Δημοσ.

Όχι, word και excel είναι. Το kingsoft προς το παρόν τα ανοίγει σωστά. Τα abiword και gnumeric έχω να τα δοκιμάσω χρόνια, αλλά έχεις δίκιο. Θα τους δώσω μια ευκαιρία ακόμα, γιατί όχι; Σε ευχαριστώ ;-)

Δημοσ.

Το Kingsoft Office ποτέ δεν είχε προβλήματα συμβατότητας με .doc(x), .xls(x) και .ppt(x) σε 'μένα. Αν και προτιμώ το LibreOffice λόγω της ανοιχτής φύσης του, πάντα έχω εγκατεστημένο και το Kingsoft Office (aka WPS Office) για λόγους συμβατότητας και σε κάποιες περιπτώσεις με έχει σώσει κυριολεκτικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...