Προς το περιεχόμενο

Inkjet με μελάνια σε λογικές τιμές


theoritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω έναν αρκετά παλιό hp deskjet , του οποίου τα μελάνια είναι σχετικά ακριβά είτε αγοράσω original, είτε συμβατικά. Επειδή έχω βαρεθεί να πληρώνω χρυσά τα μελάνια του, υπάρχει κάποιος inkjet που να έχει μελάνια σε λογικές τιμές? (ανεξάρτητα εταιρίας) Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, κανένα κείμενο να τυπώνω στο τόσο και μερικές έγχρωμες εκτυπώσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παλιος αλλα πολυ καλος ......εχεις σκεφτει για χυμα μελανι και να τα γεμιζεις μονος σου............η τέλεια οικονομια.

αν ομως νομιζεις οτι θελεις να αναβαθμισεις το  υλικο σου .....οτι ειπα στον αλλο φιλο

http://www.skroutz.gr/s/3874771/Canon-Pixma-MG5550.html

http://www.skroutz.gr/c/925/compatible-inkjet-symvata.html?keyphrase=canon+mg5550

και σε λειζερ μια επιλογη επισης στα χρηματα σου

http://www.skroutz.gr/s/290106/HP-Color-Laserjet-Pro-CP1025.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O 845c παίρνει μεγάλα μελανοδοχεία. Αυτό, σε συνδυασμό με την ύπαρξη συμβατών μελανιών (που στατιστικά από καλές εταιρίες είναι τιγκαρισμένα μέχρι πάνω), δίνει μια πολύ καλύτερη αυτονομία από νεώτερους εκτυπωτές και σίγουρα χαμηλό κόστος σελίδας.

 

Επιπροσθέτως υπάρχουν κιτ ειδικά, για γέμισμα με χύμα μελάνι σε παλιά δοχεία των HP, σε πολύ προσιτές τιμές που ρίχνουν ακόμη περισσότερο το κόστος. Αρκεί να ψιλοπιάνουν τα χέρια σου. Άλλοι ψάχνουν τέτοιους παλιούς λειτουργικούς εκτυπωτές λόγω των τεραστίων μελανοδοχείων τους σε σχέση με τα σύγχρονα.

 

Αν πάλι θέλεις να πας σε κάτι καινούριο, η λύση του MG5550 είναι πολύ καλή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

 Έχω τον Hp840c και μετά από 4 χρόνια στο ράφι πέσανε κάτι χύμα μελάνια στα χέρια μου από ένα φίλο. Μετά τον σχετικό καθαρισμό των κεφαλών γέμισα τα μελανοδοχεία και το μηχάνημα αναστήθηκε κανονικά. Αν πιάνουν τα χέρια σου και δεν σε ενοχλεί που είναι λίγο αργός σε σχέση με τα καινούργια μηχανήματα θα σου έλεγα να το τολμήσεις. Το μαύρο παίρνει τουλάχιστο 25mi και το τρίχρωμο από 15mi σε κάθε χρώμα  , καμμία σχέση με τα φτηνά σύγχρονα μηχανάκια .

 Έχε ακόμη υπόψη σου ότι πλέον όλα τα σύγχρονα μελάνια φέρουν τσιπάκι για έλεγχο από τον εκτυπωτή , πράμα που καθιστά την αναγόμωση ή τη χρήση συμβατών μελανιών μπελά.

 Υπάρχουν μηχανήματα με επαγγελματικό προσανατολισμό όπου τα μελανοδοχεία είναι πραγματικά μεγάλα αλλά σε τιμές αρκετά παραπάνω από τα €100 που δίνεις. Βέβαια υπάρχει και αυτός - http://www.e-shop.gr/epson-l110-ink-tank-color-printer-p-PER.404045που θεωρώ ότι είναι μία καλή ευκαιρία με κόστος μελανιών ντροπή για τους λοιπούς κατασκευαστές.

Επεξ/σία από dangar
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο epson δεν κανει για αραιη χρηση(στο τοσο μια εκτυπωση),θεματακι εχουν με τις κεφαλες και τα μελανια που ξεραινονται.

Επεξ/σία από dobro
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εκτυπώνεις 1 σελίδα με λίγο από όλα τα χρώματα ανά εβδομάδα δεν νομίζω να έχει θέμα. Έχω το brother mfc210c που έχει και αυτό piezzo κεφαλή - μου το χαρίσανε με φραγμένη κεφαλή λόγω μή χρήσης για αρκετό καιρό η οποία επανήλθε μετά από μερικούς κύκλους καθαρισμού. Ακολουθώ αυτή την τακτική για κάνα τρίμηνο τώρα και δεν έχω θέμα.

 Από την άλλη ούτε οι θερμικές κεφαλές είναι πανάκεια - μου έχει καεί Canon (ip4000) από προβληματική κεφαλή , η οποία δεν ήταν καθόλου φραγμένη. Την μία στιγμή εκτύπωσε , την αμέσως επόμενη κάηκε ο εκτυπωτής - προφανώς βραχυκύκλωσε η κεφαλή παίρνοντας μαζί και το logic board του εκτυπωτή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλή πρακτική αυτό που κάνεις με τον brother. Το ίδιο θα κάνεις και σε epson αλλά με λίγο μεγαλύτερη συχνότητα. Ανα πενθήμερο είναι καλά, αν χρησιμοποιείς τα εργοστασιακά χρώματα. 
 

Από την άλλη παίζει ρόλο και τι μελάνια χρησιμοποιεί ο καθένας. Αλλιώς στεγνώνει ένα μελάνι dye και αλλιώς ένα pigment. Αλλιώς το χύμα μελάνι που θα βάλουμε οι ίδιοι από ένα μπουκάλι και θα ανοίγουμε και θα κλείνουμε και θα παίρνει αέρα, και αλλιώς ένα aftermarket συμβατό. Πρέπει να βρεις την χρυσή τομή.

 

Χρησιμοποιώ έναν Epson 1500w για φωτογραφικές εκτυπώσεις και έχω υιοθετήσει μέθοδο χρήσης του ανα 3ήμερο, με μελάνια που αναγεμίζω ο ίδιος. Είναι ένα ασφαλές όριο λειτουργίας για να μην φράξουν οι κεφαλές.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...