smoke0man2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 το προβλημα τωρα ειναι οτι δεν αναγωνωριζει ουτε bootable usb cd rom δεν εχει..τωρα τι να κανω ?καμια λυση ρε παιδια ?
arc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Αυτονόητη Λύση : Δανείζεσαι ή αγοράζεις συσκευή cd/dvd
jim_p Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Τα xp που εχει τωρα πανω του εχουν κανενα προβλημα? Γιατι δεν χρησιμοποιεις αυτα? Εφοσον λυθει το θεμα με το cdrom, για να προχωρησεις, ας πω και εγω τι θα το εκανα για να μην παει χαμενο. Αν ειχα ενα τετοιο μηχανημα λοιπον, θα του εβαζα μια storage server oriented διανομη λινουξ, πχ το openmediavault και θα το εκανα nas. Θα εκανα τα περιεχομενα του, με τον ενα ή τον αλλο τροπο, διαθεσιμα για τα pc του δικτυου μου. Απο τον πιο απλο τροπο, δηλαδη να τα κανεις windows shares, μεχρι τον πιο περιπλοκο, πχ media streaming μεσω dlna.
smoke0man2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μιλάμε για ελάχιστο χώρο.. Οπότε δεν νομίζω. Θα δοκιμάσω Linux αλλιώς θα το δώσω στον μικρό μου αδελφό να παιζρι ξέρω εγώ.. Σας ευχαριστώ όλους για ρις απόψεις σας
jim_p Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Καλα δεν τα λες και λιγα τα ~180GB, εκτος αν εχουν πραγματα μεσα και δεν θες να τα χασεις. Αν ειναι ασε τα xp, κατεβασε mame και καμια δεκαρια gigabyte roms για να το κανεις arcade machine και χαρισε το στον μικρο!
smoke0man2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Ο cpu μόλις πάτα YouTube βάλει 100αρια και μένει εκεί...οπότεψσεμ κάνω αυτό που είπε ο φιλοςJim_p
smoke0man2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά τελικά δεν κατάφερα τίποτα. Έβαλα cd rom φορτώνει 10 ώρες και τίποτα. Σκέφτηκα όμως το εξης να βγάλω τον σκληρό στον οποίο θα βάλω το λειτουργικό και να κάνω εγκατάσταση Linux σε άλλο και μετά να το βαλω στον άλλον.τι λέτε καλά το σκέφτηκα?ααα επίσης έβαλα και usb αλλά τίποτα. Τι λέτε σε αυτό που σκέφτηκα!
micos000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Πριν ψαχτείς για λειτουργικό είδες μήπως υπάρχει πρόβλημα στον δίσκο ή σε μνήμες. Κατέβασε hirrens boot cd και κάψτο σε cd. Μπούταρε με αυτό δεν κάνε memtest. Αν τελειώσει σωστά μπες dos programs και μετά hard disk tools και δες με το hdd sentinel αν ο δίσκος εμφανίσει 100% health ή βγάλει σφάλματα. Από την άλλη, έχω κι εγώ ένα παρόμοιο σύστημα με athlon xp 1700+ και 1GB ram. Σαν σύστημα πάει καλά, στο youtube όμως τα βίντεο τα πάει σε αργή ταχύτητα, ακόμα και τα 360p. Εγώ θα έλεγα να παραμείνεις στα xp αλλά μην βάλεις sp3. Βάλε sp2 και μη βάλεις antivirus. Άστο όπως είναι και απλά πρόσεχε λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα