Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω μια sapphire hd4850 και θελω να την βαλω σε windows 8.1 Στο επισημο site της amd εχει driver μεχρι windows 8 για την σειρα 4xxx. Πως μπορω να την εγκαταστησω?

Δημοσ.

Τι μ**** ειναι και αυτοι εκει περα? Χαθηκε να βγαλουν εναν για 8.1?  Η nvidia για την 9800gt που ειχα εχει βγαλει driver, που πανω κατω ειναι ιδιες.

Δημοσ.

Κατέβασε και βάλε Link.png Site: αυτούς τους driver. Τους έχω βάλει και εγώ. Για να μπουν πρέπει να κανεις restart τα windows σε disable driver signature, αλλιώς θα φαίνονται οτι έχουν μπει αλλα δεν θα χουν.

Επειδή έχει σαν όνομα version 12.11 (καινούριοι ειναι απλώς εχει κρατήσει αυτό) το τελευταιο tomb raider σε μένα δεν έτρεχε γιατι έλεγε ότι ειχα παλια version catalyst. Μπες στη registry , ψάξε catalyst version και όπου δεις 12.11 αλλαξε το, (αν θυμαμαι καλα 2 entries εχει)  σε 14.4  ή ότι άλλο εσύ θες.

edit επισής σου λύνει και το πρόβλημα με τον firefox

Δημοσ.

Και θα λειτουργουν σωστα ετσι ολα ρολοι?

γιατί έχεις κάποια άλλη επιλογή ???

το μονο προβλημα που έχω μέχρι στιγμής ειναι στο civ beyond earth που οταν βαζω το terain detail στο high εχω artifacts ενώ στο medium ειμαι οκ. Εστειλα στο παιδι ενα μνμ και μου πε οτι βρηκε το bug και προσπαθει να το λύσει. Βεβαια ο καθένας αναλογα με τις εφαρμογές που χρησιμοποιει μπορει να βρει και κάτι άλλο

Δημοσ.

Μμμ καταλαβα. Οντως εχεις ενα point δεν εχω αλλη επιλογη. Μονο downgrade σε 7. Θα δοκιμασω την διαδικασια αυτη και επανερχομαι με αποτελεσματα.

Δημοσ.

Επανηρθα. Δοκιμασα αυτο που ειπες. Μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. Παρατηρησα κατι. Πριν εγκαταστησω αυτον, απο μονα τους τα windows εβαλαν δικο τους generic driver για την καρτα. Ελεγε κανονικα hd 4850 wddm v.1.1 Δεν αξιζει να αφησω αυτον ε?

Δημοσ.

αν χρησιμοποιείς firefox, όχι γιατί θα χεις corruption στα γραμματα όταν ανεβοκατεβαζεις σελιδες και δεν θα μπορείς να διαβάσεις. Για μένα αυτός ήταν ο βασικός λόγος που δεν έμεινα με αυτον που χαν τα windows

Επίσης εχω την εντύπωση ότι δεν θα δουλεύει το opengl. Τώρα αν θα χεις hardware acceleration σε ταινιες και flash δεν ξέρω γιατί δεν τον πολυδουλεψα καθώς το θέμα με τον firefox ήταν επείγον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...