dimitrisOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα στο outlook 2013 δεν μπορώ να συνδέσω το yahho mail μου με τίποτα, ενώ έχω βάλει είδη το gmail & hotmail μου αλλά το yahoo δεν θέλει με τίποτα! Έχω κάνει και τις 2 διαδικασίες που λέει εδώ : Ευχαριστώ
dimitrisOS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 εχεις yahoo.com ή yahoo.gr ; .com είναι
arc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Τα MH com yahoo emails εχουν by default δυνατότητα για pop/imap ενώ για τα com πρέπει να πληρώσεις κάποια συνδρομή. Βέβαια πριν απο καιρό ειχα διαβάσει εδω στο Insomnia κάποια διαδικασία που μπορούσες να ενεργοποιήσεις δωρεάν το pop3/imap και για com emails. Αν θυμάμαι καλά άλλαζες την περιοχή region και τη γλώσσα προσωρινά. Υποθέτω οτι αν ψάξεις θα τη βρεις τη συζήτηση. 1
dimitrisOS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέσα στο μαιλ πάντως βρήκα την δυνατότητα ενεργοποιησεις pop Και τελικά ο μόνος τρόπος που του έκανα να δουλέψει είναι να βάλω το mozilla thunderbird
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα