pontikodaimonas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα..θα ήθελα να αγοράσω ενα tablet για να βλέπω ταινίες.να παίζω παιχνίδια(όχι τα απλα πχ angry birds και temple run..άλλα πιο απαιτητικά..) και για internet..τα χρήματα που θέλω να διαθεσω είναι 100 ευρώ πανω-κατω καθως θέλω να αγοράσω και κινητό..δεν έχω θέμα με τη φίρμα..αρκεί να είναι κάτι αξιοπηστο να κάνω τη δουλεια μου..ουτε το design με ενδιαφέρει..ευχαριστω εκ των προτέρων
cosmos000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Είσαι σαφεστατος! Μέγεθος? Μας ειπες αυτα που δεν θες να παίζεις....αυτά που θες,τα απαιτητικά γιατί μας τα κρύβεις? Ίντερνετ ,εντάξει έχουν όλα. Ταινίες?Σε τί ανάλυση? Ρίξε μια ματια στα τετραπύρηνα 7” asus,lenovo που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή Ελλαδα στο budget σου και σίγουρα αν πεις τκ αλλες λεπτομερειες θα προτείνουν και από Κίνα μερια. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2014 από cosmos000
pontikodaimonas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέγεθος 7-8" Για τα απαιτητικά τώρα..πιστεύω με καμια 2GB ram δεν θα έχω πρόβλημα..δεν τα κρύβω αλλά δεν τα ξέρω γιατι δεν έχω συσκευή να συκωνει κατι αναλογο για να ξέρω τι κυκλοφορεί.. Ταινίες ένταξη HD πιστεύω με καλύπτει.. Με το θέμα Κίνα δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι αξιόπιστο..
pontikodaimonas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Βασικά 2Gb ram είναι υπερβολη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα