Vassilis8 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Θα ηθελα να κανω σχεδον ολικη αναβαθμιση τον υπολογιστη μου με τιμη να φτανει τα 600 ευρω αλλα να κρατησω και τον παλιο υπολογιστη . Αρχικα εχω μια αρκετα καλη καρτα γραφικων gt640 2gb και 4αρα ram kingston hyperx αγορασμενη (ο υπολογιστης τωρα εχει 3αρα μεσα και αυτη απλως την εχω αγορασμενη) οποτε θα χρειαστει αλλη μια ιδια για να εχω μια 8αρα ram. Επισης θα ηθελα να κρατησω τον σκληρο 500gb γτ εχω ολα μου τα αρχεια σε αυτο οποτε θα χρειαστω αλλον ενα 500αρι. Θελω ομως να κρατησω και αυτoν τον υπολογιστη που εχω τωρα οποτε αυτος θα χρειαστει μια καλη καρτα γραφικων (προτιμω να ειναι 1gb) και εναν σκληρο δισκο τα οποια μαζι δεν ηθελα να ξεπερνουν τα 100 ευρω. Οποτε θα ηθελα να μου προτεινετε ενα ολοκληρο pc απλως χωρις καρτα γραφικων,σκληρο 500gb και ram 4gb. Επισης επεξεργαστη i5 4670k και ανωτερο , ευχαριστω για το χρονο σας. Ο υπολογιστης που θα ηθελα να φτιαξω προοριζεται για gaming. Το ποσο που διαθετω ειναι μεχρι 600 ευρω μονο για τον πυργο χωρις οθονες,ποντικια και παρελκομενα. Το upgrade αυτο επιθυμω να το κανω απο τα e-shop ή τα you και να το συναρμολογησουν αυτοι. Λειτουργικο συστημα θα εχει ηδη το δικο του καθως θα κρατησω τον δικο μου παλιο σκληρο δισκο Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2014 από Vassilis8
rowain Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα