Προς το περιεχόμενο

iPhoto....

aliask

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

ηθελα να ρωτησω κατι που με προβληματιζει σχετικα με το iPhoto και τον χωρο που καταλαμβανουν οι φωτογραφιες....καθως γενικα ο χωρος ειδικα με ssd δισκους ειναι λιγος και πολυτιμος...

Περασα λοιπον (εκανα συγχρονισμο) τις φωτογραφιες μου απο το iPhone  οπου ηταν περιπου 6,5gb...ομως το iPhoto library στον δισκο μου τον δειχνει περιπου 18gb...! Η διαφορα ειναι μεγαλη! Ξερει καποιος γιατι συμβαινει αυτο και αν μπορω να κανω κατι να αλλαξει??

Επισης ειδα πως αν πας πανω σε μια φωτο και πατησεις να στην βρει στον finder...εχει δυο επιλογες...original file και modify file??? Δυο αρχεια?? Γιατι? (φυσικα η εικονα δεν ειναι επεξεργασμενη...σε ολες ετσι βγαζει)

Αυτα...ανα καποιος εχει αποψη θα βοηθησει καθως θελω να κρατσω το αρχειο στο iPhoto...αλλα πολλα τα GB...!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τις φωτογραφιες τις περασες απευθειας απο το iphone στο iphoto ή τις περασες στον υπολογιστη, κι απο εκει τις εκανες import στο iphoto;

επισης, ειναι οι μοναδικες φωτογραφιες που εχεις μεσα εκει αυτες που συζηταμε; δεν ξαναειχες περασει ποτε;

γενικα αν πειραξεις μια φωτογραφια στο iphoto, κραταει και την αυθεντικη, και την τροποποιημενη, μηπως αυτο εννοει στο original-modified που αναφερεσαι;

Τις περασα απευθειας απο το iPhone και ναι,ειναι οι μοναδικες που υπαρχουν. 

Ναι αυτο το γνωριζω γιαυτο λεω οτι υπαρχουν και original και modified,,,χωρις να εχω κανει αλλαγες σε καμια απο αυτες!

έχεις κάνει setup το iCloud στο iPhoto γιατί τότε σου έχεις φέρει και τις φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο iCloud αυτόματα. Δες στο iPhoto αν έχεις φωτογραφίες στο iCloud.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...