Sange Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μετά από κάποιο μπέρδεμα με την ενσωματωμένη κάρτα που έχει η μητρική μου δηλαδή κούμπωσα την (έβαλα το καλώδιο οθόνης) ενσωματωμένη κάρτα χωρίς να βγάλω την εξωτερική κάρτα γραφικών που είχα επάνω. Αυτό που ρωτάω είναι τώρα δεν με αναγνωρίζει την εξωτερική κάρτα που είχα. Ανοίγει κανονικά ο υπολογιστής μου αλλά δεν εμφανίζεται ούτε το όνομα της κάρτας πουθενά δηλαδή την αναφέρει μόνο σαν VGA.για να μην τα πολλή λέω αυτά για αρχή.
thor777 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Πήγαινε στο bios στα peripherals και βάλε το display priority στο auto (αν δεν είναι είδη) και απενεργοποίησε τα ενσωματομένα γραφικά (ή βάλτο στο auto) και κάνε save and exit. Μετά απο τα windows κάνε uninstall τα drivers με το ddu και εγκατέστησε του τελευταίους drivers για την κάρτα σου.
Sange Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Κάπως αργά απαντάω γιατι έμπλεξα με άλλα εχει καιρο τωρα δεν θυμαμαι τι εκανα και τωρα με αναγνωρισε την ενσωματωμενη καρτα γραφικων.Για να βαλω μια καρτα εξωτερικη (γραφικων καρτα) πρεπει να απεγκαταστησω τους drives της ενσωματωμενης καρτα (on board). Σύστημα: Μητρική: Asrock G41C-GS. Μνήμη: DDR2 2GB. Επεξεργαστής: Intel Core 2Duo CPU E6550 2.33 Ghz Τροφοδοτικό: 600W OCZ. Κάρτα Γραφικών Εξωτερικη : Asus EN 8500GT SILENT 512 RAM. Ενσωματωμενη καρτα: Intel Graphics Media Accelerator X4500 Λειτουργικό: Windows 7 64 bit EN.
Ailuros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ναι καλό είναι να απεγκαταστήσεις οδηγούς κάρτας γραφικών και κατά προτίμηση με driver cleaner όπως το DDU. Bγάζεις την κάρτα γραφικών, γυρίζεις στην ενσωματωμένη (αν δεν το κάνει αυτόματα η μητρική) και όταν σε βάλει σε windows κάνεις εγκατάσταση οδηγών ενσωματωμένης. Για το άλλο δεν πειράζει που δεν θυμάσαι....θα με κάνω έναν δεύτερο καιφέ γιατί ο πρώτος δεν με έπιασε
Sange Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μπορώ με αυτο το DDU να κανω εγκατασταση τους drivers grafics αυτοματα, η να τους κατεβασω απο τη σελιδα του κατασκευαστή. Απεγκατεστησα τους παλιους drivers και συγκεκριμενα απο ασφαλη λειτουργια save mode με το DDU.
Ailuros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 To DDU αφαίρεσε ότι υπήρχε από τον προηγούμενο οδηγό και σου καθάρισε το σύστημα όσον αφορά το κομμάτι αυτό. Τώρα το μόνο που χρειάζεσαι είναι να κατεβάσεις τους πιο πρόσφατους επίσημους οδηγούς και να κάνεις εγκατάσταση του οδηγού της ενσωματωμένης και θα είσαι εντάξει. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται συνήθως "καθαρή εγκατάσταση οδηγών κάρτας γραφικών".
Sange Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω για το ενδιαφερον που δείχνεις. Aπο αυτα που με λες καταλαβα οτι δεν πρεπει να εχω 2 διαφορετικους drives εγκατεστημενους, δηλαδη. Η θα εχω τους drives μονο (ενσωμαστωμένης καρτα) η θα εχω τους drivers μονο(εξωτερικης καρτας). Υπαρχει προβλημα σφαλματος η κατι άλλο αν εχω και τους 2 drivers μαζί αφου απο διαφορετικη μερια συνδεονται (VGA-DVI θυρα καλωδιο). Η γνωμη μου ειναι οτι αυτες η καρτες δουλευουν αυτοματα αναλογα ποια επιλεγης να εχεις. Αχ!!!! τι λεω για να ενεργοποιηθη η ενσωματωμενη πρεπει να βγαλω την εξωτερικη καρτα και το αντιθετο αυτο το βαλε-βγαλε με σπαει στα νευρα. Aπο το bios μπορω να τηv απενεργοποιησω? (ενσωματομενη καρτα).
Ailuros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω για το ενδιαφερον που δείχνεις. Aπο αυτα που με λες καταλαβα οτι δεν πρεπει να εχω 2 διαφορετικους drives εγκατεστημενους, δηλαδη. Η θα εχω τους drives μονο (ενσωμαστωμένης καρτα) η θα εχω τους drivers μονο(εξωτερικης καρτας). Υπαρχει προβλημα σφαλματος η κατι άλλο αν εχω και τους 2 drivers μαζί αφου απο διαφορετικη μερια συνδεονται (VGA-DVI θυρα καλωδιο). Η γνωμη μου ειναι οτι αυτες η καρτες δουλευουν αυτοματα αναλογα ποια επιλεγης να εχεις. Αχ!!!! τι λεω για να ενεργοποιηθη η ενσωματωμενη πρεπει να βγαλω την εξωτερικη καρτα και το αντιθετο αυτο το βαλε-βγαλε με σπαει στα νευρα. Aπο το bios μπορω να τηv απενεργοποιησω? (ενσωματομενη καρτα). Θα πρέπει να δεις τις ρυθμίσεις του BIOS μητρικής να δεις αν έχει ρύθμιση για να ενεργο-/απενεργοποιείς την ενσωματωμένη. Αν δεν έχει ρύθμιση σημαίνει ότι μόλις αφαιρέσεις την κάρτα γραφικών γυρίζει αυτόματα και ενεργοποιεί την ενσωματωμένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα