Alex_Spinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα παιδια, χρειαζομαι τη βοηθεια σας σε ενα αρκετα σημαντικο θεμα που αντιμετωπιζω με το Samsung Galaxy S4 μου ως προς τη συνδεση μου στο Internet (WiFi). Ενω το δικτυο ειναι ενεργο με τη συσκευη διπλα στο κινητο, το κινητο κανει scanning αλλα δεν βρισκει ποτε το δικτυο... Εχω δοκιμασει να προσθεσω δικτυο και μετα να γραψω ολες τις πληροφοριες του δικτυου μου (ακομα και στις ρυθμισεις για προχωρημενους). Θελω επιγοντως τη βοηθεια καποιου που να ξερει πως να λυσω το προβλημα μου!! Σας παρακαλω, αν εχετε εστω και την παραμικρη ιδεα πως να συνδεθω, μην διστασετε να σχολιασετε!Σας ευχαριστω!!
Alex_Spinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Σε άλλα ασύρματα δίκτυα συνδέεται? Ναι, φυσικα!! Και πολυ γρηγορα μαλιστα! Αλλα οταν παω διπλα στο router μου δεν το βρισκει ποτε υστερα απο καθε σαρωση...
maddoctor Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Ναι, φυσικα!! Και πολυ γρηγορα μαλιστα! Αλλα οταν παω διπλα στο router μου δεν το βρισκει ποτε υστερα απο καθε σαρωση... Είναι καινούργιος ο ρούτερ!? Μήπως έχει κάποιο πρωτόκολλο που δεν υποστηρίζεται από το κινητό? Έχει κάποιος φίλος σου τον ίδιο ρούτερ για να δεις εάν συνδέεσαι εκεί κανονικά? Μήπως τον έχεις μπλοκάρει κατά λάθος μέσα από το μενού του ρούτερ, το κινητό σου? Μέσα στον ρούτερ βλέπεις την προσπάθεια σύνδεσης του κινητού σου στο Log?
Alex_Spinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Είναι καινούργιος ο ρούτερ!? Μήπως έχει κάποιο πρωτόκολλο που δεν υποστηρίζεται από το κινητό? Έχει κάποιος φίλος σου τον ίδιο ρούτερ για να δεις εάν συνδέεσαι εκεί κανονικά? Μήπως τον έχεις μπλοκάρει κατά λάθος μέσα από το μενού του ρούτερ, το κινητό σου? Μέσα στον ρούτερ βλέπεις την προσπάθεια σύνδεσης του κινητού σου στο Log? ειναι αρκετα παλιο το router. Δεν γνωριζω αν υπαρχει καποιο τετοιο πρςτοκολλο και δεν γνωριζω κανεναν που να εχει ιδιο router! Για πες μου πως μπορω να δω αν το εχω μπλοκαρει και ,ακομα, πως βλεπω αν το router προσπαθει να συνδεθει με το κινητο μου..!!
maddoctor Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μπες μέσα στο μενου του ρουτερ. Λογικά ανοίγεις μία σελίδα γράφοντας κάτι σαν 192.168.1.1 θα σου ζητήσει username/password και μετά θα περιηγηθείς στα μενου να δεις συτό που λέω. Επίσης κοίτα εάν είναι ενεργό το dhcp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα