tinapo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν λειτουργεί ο ορθογραφικός έλεγχος όταν γράφω σε κάποιο θέμα. Έχω firefox με εγκατεστημένο ορθογραφικό έλεγχο Greek Spelling dictionary 0.8.5 Σε άλλα forum λειτουργεί Ευχαριστώ
tinapo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Εμένα λειτουργεί μια χαρά εχεις το ιδιο προσθετο; goodiew βλέπεις δεν λειτουργεί ο Ελληνικός αλλά λειτουργεί ο Αγγλικός
giannisXXX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δυο έχω ένα ελληνικό και ένα αμερικάνικο Να το ελληνικό https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greek-spellchecking-dictionary/
driverpit Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δεξί κλικ πάνω στην λέξη ανοίγει ένα παράθυρο επιλεγείς ορθογραφικός έλεγχος και επιλέγεις την γλώσσα ορθογραφίας ελληνικά αυτή είναι η διαδικασία για firefox 2
tinapo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δεξί κλικ πάνω στην λέξη ανοίγει ένα παράθυρο επιλεγείς ορθογραφικός έλεγχος και επιλέγεις την γλώσσα ορθογραφίας ελληνικά αυτή είναι η διαδικασία για firefox Αυτό έφταιγε! Ήταν επιλεγμένη η Αγγλική γλώσσα για ορθογραφία Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα