killmelater Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους, ανοιγω αυτο το θεμα για να διαπιστωσουμε αν αξιζει η διαφορα χρηματων απο 1,5 ευρο της κινεζικης tempered glass με μια πιο επωνυμης και πια ειναι αυτη? που σιγουρα κοστιζει γυρο στα 10 ευρο. Εγω προσωπικα εχω μια απο ebay 1,5 ευρο στο Lg G2 και περα απο μια πολυ μικρη γρατσουνια που εκανα δεν εχει καμια αλλη ειναι, ουτε φουσκαλες δαχτυλιες τπτ,+ οτι δεν ειδα καμια διαφορα με μια επωνυμη που εχει ενας φιλος.. κατι ακουσα απο τις κινεζικες κολλαει το κινητο πραγμα που δε νομιζω να ισχυει.. εσεις τι λετε??
guido Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω μία της Nillkin στο Νexus 5, εκεί στα 7-9 την είχα πάρει και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είναι σαν να μην υπάρχει στη αίσθηση στο χέρι αλλά και οπτικά. Αν είσαι ήδη ικανοποιημένος στο θέμα εμφάνιση και αφή, γιατί να πάρεις πιο ακριβή; Το μόνο επίφοβο δηλαδή σε μια φτηνή θα ήταν θεωρητικά να μην έχει ικανοποιητικό Hardness (π.χ 9H) και άρα να μην προστατεύσει την οθόνη από σπάσιμο σε πέσιμο. Αν δεν βαριέσαι κάνε καμιά βόλτα στο xda και δες το Tempered glass screen protectors for the G2 . Έχει καμιά 120 σελίδες με σχόλια Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2014 από guido
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα