ippoiord Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Γειά σας! έχω το nexus 4 και η οθόνη μου έπαθε ένα μικρό σπάσιμο . Δεν θα σκεφτόμουν καν να αλλάξω την οθόνη αλλά εξαιτίας του σπασίματος χάλασε και το tuch screen όλης της οθόνης και δεν μπορώ να το λειτουργησω. Πήγα έτσι να ρωτήσω για φτιάξιμο και μου είπαν ότι τα ανταλλακτικά είναι πολύ ακριβα και θα βγει γύρω στα 170. Δεν θέλω να δώσω τόσα πολλά ... Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί το touch χωρίς να αλλάξω οθόνη έτσι ώστε να βγει λιγότερα; Αν δεν υπάρχει θα κινηθώ σε άλλο φθηνό smartphone... Σε αυτή την περίπτωση για τα turbo x τι γνώμη έχετε? Γιατί αυτή την χρονική στιγμη θέλω μέχρι 100 ευρώ να δώσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
haHa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Aπο ebay, κοστιζει γυρω στα 50€ η οθονη μαζι με το touch για το nexus4.
ippoiord Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Το ξέρω αλλά σε άλλα shops από τα οποία και αγοράζουν αυτοί οι οποίοι θέλω να μου φτιάξουν το κινητό (γιατί δεν μπορώ μόνος μου) είναι πολύ πιο ακριβά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα