Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!! εχω εναν ssd 60gb και εναν hdd 500gb!! σκεφτομαι να αγορασω εναν ssd 256gb και εναν hdd πανω απο 3tb!! εχετε να μου προτεινεται κατι?? :) το μπατζετ ειναι να μην ξεπερνανε τα 120 και ο ssd και ο hdd!! :)

Δημοσ.

Μα πως γινεται να μην ξεπερναει τα 120ευρω και ο Ssd και ο σκληρος δισκος. Μονο ο πιο φθηνος Ssd ξεκιναει απο τα 105ευρω  :wacko: .

http://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi.html?from=catspan&keyphrase=ssd+256

Και οι σκληροι δισκοι ανω των 3tb και αυτοι ξεκινανε απο τα 96-100ευρω

http://www.skroutz.gr/s/2444929/Toshiba-DT01ACA300-3TB.html

Θελω να πιστευω οτι δεν ειναι τοσο δυσκολο να κανεις μια γρηγορη αναζητηση στο skroutz να δεις που παιζουν πανω κατω οι τιμες :)

• Like 1
Δημοσ.

οχι οχι δεν εννουσα και τα δυο 120!! ξεχωριστα 120 το ενα και 120 το αλλο!! :) συγνωμη αν φαινεται να εννοω κατι τετοιο!! και οτνως το εχω ψαξει απλα ειπα να μου προτεινεται καποιος που να ξερει καλυτερα απο εμενα!! :) ;) η χρηση ειναι καθαρα για gaming!! δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο!! :) 

Δημοσ.

οχι οχι δεν εννουσα και τα δυο 120!! ξεχωριστα 120 το ενα και 120 το αλλο!! :) συγνωμη αν φαινεται να εννοω κατι τετοιο!! και οτνως το εχω ψαξει απλα ειπα να μου προτεινεται καποιος που να ξερει καλυτερα απο εμενα!! :) ;) η χρηση ειναι καθαρα για gaming!! δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο!! :)

Λαθος μου τοτε συγνωμη :P Να σου πω τοσο πολυ χωρο τι τον θες(3TB) μιας και λες οτι ειναι για gaming??

• Like 1
Δημοσ.

Λαθος μου τοτε συγνωμη :P Να σου πω τοσο πολυ χωρο τι τον θες(3TB) μιας και λες οτι ειναι για gaming??

ειναι πολλα τα παιχνιδια!! :P χαχα δεν πειραζει φιλε μου!! :) ειχες δικιο εγω το ειπα λαθος!! :) απλα με τον 500 των εχω γεμισει και λεω να παρω καποιον που να χωραει να μην με δεσμευει ποτε και απο οτι ειδα στο skroutz συμφερει να παρεις 3τερρα+ απο οτι 2τερρα!! οποτε ειπα να παω στον 3τερρα+ για να εχω το κεφαλη μου ησυχο!! :) εχω ενα εξωτερικο που ειναι τρια τερρα και δεν γεμιζει ο ατιμος και κατεληξα να παρω ενα εσωτερικο μιας και οπου αναβαθμιζω το πσ μου!! :)

Δημοσ.

μην πας στον toshiba στα 3tb εχει πολλα failure rates. Δες και τα review σε amazon και newegg, πήγαινε καλύτερα σε seagate/wd

η wd ρε παιδι μου εχει παρα πολλους σκληρους δικους και σε μπαιρδευουν!! με την εννοια οτι βγαινει ενα 3τερρα σε πρασινο το λεγομεν green σε μαυρο και σε  κοκκινο και σε οτι αλλο χρωμα θελεις!! :P και η διαφορεις και που της διαβαζω δεν καταλβαινω!! :P αν μπορεις προτεινε μου!! :) 

Δημοσ.

εγώ έχω μια προτίμηση σε seagate st3000dm001 γιατί ειναι πιο γρήγοροι απο τους green, purple, red και πιο φθηνοι απο red pro και black που έχουν παρομοιες ταχύτητες Link.png Site: link

Βεβαια οποιον δίσκο και να παρεις, κρατα backup τα σημαντικά σου αρχεια

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/404603/Seagate-Barracuda-3TB-SATA-3.html ασχημες αξιολογησεις βλεπω ομως!! :/ https://www.skroutz.gr/s/3961707/Western-Digital-Caviar-Green-4TB-WD40EZRX.html σκεφτομαι να κανω την υπερβασει για αυτον!! αξιζει??

μα απο εσένα εξαρταται αν αξίζει

για κάποιον ειναι σημαντικος ο επιπλεον χώρος για άλλον όχι

αλλος θέλει 5 χρονια εγγυηση και ειναι προθυμος να πληρώσει έξτρα χρηματα ενω καποιον άλλον δεν τον νοιαζει.

Αλλος θέλει 7200rpm αλλος 5400rpm

Aξιολογεις τις αναγκες σου και αγοραζεις. Σαν δίσκος πάντως δεν έχει κάποιο προβλημα ο green για να μην το προτεινω.

• Like 1
Δημοσ.

με όριο τα 120 ευρώ θα κοιτουσα προς το φθηνότερο αφου ουσιαστική διαφορά δεν προκειται να δεις Προσωπικά θα απεκλεια τους sandforce based controllers μιας και ειναι αρκετα παλιοι αν και οι ιντελ με τα 5 χρονια εγγύηση ίσως αξίζουν. Απο κει και περα οποιον βρεις φθηνότερα. Ocz γενικα δεν τους προτεινω κυριως για το αμαρτωλο παρελθον με τα γελοια failure rates, αν και οι arc και vertex και vector ειναι μια χαρα.

οποτε sandisk ultra 2, samsung 840 evo, crucial mx 100, crucial m500, crucial m550. Kαι ο intenso λογικα μια χαρα θα ναι αφου χρησιμοποιεί marvell controller

• Like 1
Δημοσ.

sandisk ultra 2 δεν υπαρχει σε 256!! samsung 840 evo δεν το θελω γιατι εχω ακουσα ασχημα λογια!! crucial m500 ειναι 240!! crucial mx 100 crucial m550 και ο intenso σκεφτομαι!! ποιο απο τους τρεις θα διαλεγες??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...