prokemon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 γεια σας παιδιά είχα πάρει έναν φορτιστή για το laptop μου turbo x αυτόν εδώ http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/fortistis-trofodotiko-laptop/Turbo-X-NB-AC-Adapter-NB-90V-9tips-NS-LC90SMA-L.htm και μου χάλασε η κεφαλή(το βύσμα που κουμπώνει) , ξέρει κάνεις που μπορώ να βρω κεφαλές τέτοιου είδους γιατί δεν βρίσκω !!!
orion1986 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 χαλασε προιον turbo-x? ντροπης πραγματα......περα πο την πλακα σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων που σου ειπε και ο σπανκ θα βρεις οτι θες
kataramenos32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 γεια σας παιδιά είχα πάρει έναν φορτιστή για το laptop μου turbo x αυτόν εδώ http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/fortistis-trofodotiko-laptop/Turbo-X-NB-AC-Adapter-NB-90V-9tips-NS-LC90SMA-L.htm και μου χάλασε η κεφαλή(το βύσμα που κουμπώνει) , ξέρει κάνεις που μπορώ να βρω κεφαλές τέτοιου είδους γιατί δεν βρίσκω !!! Η ποιοτητα του ειναι ιδια με τους κινεζικους πολυφορτιστες των 9€ οποτε προσεχε μην πληρωσεις πολλα
prokemon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 έχω πάει σε 2-3 ηλεκτρολογία και μου είπαν ότι δεν έχουν τέτοιες κεφάλες και ότι δεν μπορούν ούτε να το κόψουν και να μου βάλουν άλλη γιατί αυτό έχει 3 καλώδια κάτι τέτοιο
kataramenos32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Καθολου απιθανο.Μπορει τα σκουπιδια στο πλαισιο να τα δινουν ετσι επιτηδες για να βγαζουν κερδος 1
orion1986 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Καθολου απιθανο.Μπορει τα σκουπιδια στο πλαισιο να τα δινουν ετσι επιτηδες για να βγαζουν κερδος fixed
panos2171 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Πέτα το και πάρε κάτι επώνυμο. Έχει κάτι coolermaster με 30€ όχι 35€ που κάνει αυτή η κινεζιά...
apostol1s Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 και να το φτιαξεις παλι θα χαλασει φιλε.καλυτερα μην ασχολεισαι καθολου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα