mister_o Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα , γραφω εδω γιατι εδω και 2 μερες ειμαι απελπισμενος , τοσα χρονια εκανα αναβαθμισεις στο imac μου και ολα δουλευαν μια χαρα ,, μεχρι που ηρθε το yosemite os και μας εκανε ανω κατω , ειχα τα mavericks που λειτουργουσαν μια χαρα αλλα μολις κατεβασα το yosemite και πηγα να το εγκαταστησω μου εβγαζε το εξης μηνυμα : 'file system verify or repair failed . Quit the installer to restart your computer and try again'. Μολις επηλεξεις να κανεις restart καταληγεις και παλι στα ιδια ειναι ενας φαυλος κυκλος δηλαδη.Διαβασα λιγα πραγματα στο apple support αλλα ακρη δεν εβγαλα , δοκιμασα να κανω repair αλλα μου ελεγε οτι δεν μπορουσε να το κανει repair. Θελω να ξαναγυρισω στα mavericks αλλα δεν ξερω πως και το χειροτερο ειναι πως δεν θυμαμαι να εχω χρησημοποιησει το time machine προσφατα πραγμα που σημαινει οτι αν κανω erase θα χασω πολυ σημαντικα πραγματα απο τον HD μου . Επισης δεν εχω καπου back up. Υπαρχει καποια λυση , στην χειροτερη σκεφτικα να αγορασω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο και να δοκιμασω να κανω backup απο το bootcamp σε περιβαλλον windows αν και δεν ξερω κατα ποσο κατι τετοιο ειναι εφικτο ... pleas help !!!! i m desperate !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Πριν κάνεις οτιδήποτε, κατέβασε ένα linux live cd, πχ, Ubuntu (αν δεν έχεις cd το φτιάχνεις σε usb) και κάνε boot από αυτό, ούτως ώστε να σου κάνει mount το σκληρό σου για να πάρεις ότι αρχεία χρειάζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Αν έχεις δεύτερο Mac σύνδεσε τα μεταξύ τους με Firewire και χρησιμοποίησε την τεχνική Target Disk Mode έτσι ώστε να κάνεις Mount τον εσωτερικό δίσκο του κολλημένου iMac στο desktop του άλλου Mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα