mimiseleni Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα παιδια! πριν 2 εβδομαδες δεν επερνε το αμαξι μου μπρος bmw x3- 2004, ολα ηταν απολυτως φυσιολογικα (φωτα, ενδιξης και ο ηχος της μιζας ακουγοταν απολητα φυσιολογικα). εντελει περνω μεταφορικη παω συνεργειο το βαζει στον εγκεφαλο κανενα προβλημμα.. η μονη ενδιξη που ηπηρχε ειναι (key reader) τελικα επαναπρογγραματιζει τα κλειδια και πηρε μπρος ετσι απλα... ελα ομως που εχθες επαθα ακριβως το ιδιο πραγμα και ολα ξανα απο την αρχη μεταφορικη συνεργειο (key reader) επαναπρογγραματισμος κλειδιων και ολα καλα.. το θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε γιατι το κανει αυτο.. και σιγουρα θα μου το ξανα κανει... τι να κανω? τα παιδια στο συνεργειο δεν εχουν καταλαβει γιατι το κανει αυτο και μου συνεστησαν ηλεκτρολογο που θα επισκευτω την δευτερα.. εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο?
paylidis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 σου απαντησα/ρωτησα κατι στο άλλο θέμα που εγραψες, δε χρειαζόταν νεο θεμα.
mimiseleni Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 συγνωμη αλλα δεν το ειδα απο το κινητο και υπεθεσα πως δεν το εστειλα το μηνυμα και το ξανα εγραψα απο την αρχη απο υπολογιστη. το κλειδι μου ειναι σαν αυτο που δειχνει το βιντεο. https://www.youtube.com/watch?v=aje2eoDg5v8. το αμαξι το εχω 5 μηνες και δεν ξερω αν εχουν αλλαξει μπαταρια θα πρεπει να παω να παρω το χαρτι απο κει που το πηρα για να το δω. ειμαι αυστραλια και εδω ειναι διαφορετικα τα πραγματα. ολα τα κλειδια μου δεν λειτουργουν οταν μου το κανει αυτο. δεν ξερω τι συμβενει στον εγγεφαλο που το βαζουν μου βγαζει μονο σφαλμα key reader. αν ειχε καποιο προβλημμα δεν επρεπε να το δουνε η μονο ηλεκτρολογος μπορει να καταλαβει το τι προβλημμα εχει? τι ειναι αυτο το ecu rom? ουτε αυτοι στο συνεργειο καταλαβαινουν ποιο ειναι το προβλημμα αν το ειχαν βρει θα ημουν ησυχος δεν μπορω να βασιζομαι στο αμαξι γιατι θα μου το ξανα κανει...
paylidis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 συγνωμη αλλα δεν το ειδα απο το κινητο και υπεθεσα πως δεν το εστειλα το μηνυμα και το ξανα εγραψα απο την αρχη απο υπολογιστη. το κλειδι μου ειναι σαν αυτο που δειχνει το βιντεο. https://www.youtube.com/watch?v=aje2eoDg5v8. το αμαξι το εχω 5 μηνες και δεν ξερω αν εχουν αλλαξει μπαταρια θα πρεπει να παω να παρω το χαρτι απο κει που το πηρα για να το δω. ειμαι αυστραλια και εδω ειναι διαφορετικα τα πραγματα. ολα τα κλειδια μου δεν λειτουργουν οταν μου το κανει αυτο. δεν ξερω τι συμβενει στον εγγεφαλο που το βαζουν μου βγαζει μονο σφαλμα key reader. αν ειχε καποιο προβλημμα δεν επρεπε να το δουνε η μονο ηλεκτρολογος μπορει να καταλαβει το τι προβλημμα εχει? τι ειναι αυτο το ecu rom? ουτε αυτοι στο συνεργειο καταλαβαινουν ποιο ειναι το προβλημμα αν το ειχαν βρει θα ημουν ησυχος δεν μπορω να βασιζομαι στο αμαξι γιατι θα μου το ξανα κανει... έτσι όπως το λες το πρόβλημα ειναι στον key reader (οτι σου βγάζει δηλαδή και η διαγνωση)... Δεν εχει σημασία πριν το παρεις τι εγινε εφόσον δεν ειχε αυτό το πρόβλημα... Δες το λίγο για μονάδα ελέγχου EWS http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=PA31&mospid=48817&btnr=61_2121&hg=61&fg=25 http://www.meeknet.co.uk/e38/E38_Immobiliser_System%20EWS3.pdf και ζήτα απο κάποια αντιπροσωπεία να σου δώσουν ιστορικό βλαβών (ίσως είχε το πρόβλημα προτού στο πουλήσουν και το πουλησαν ετσι εν γνώση τους οποτε μπορεις να τους "κυνηγήσεις")
mimiseleni Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 αυτο με το ιστορικο βλαβων δεν το ηξερα οτι υπαρχει... αν καταλαβα καλα δηλαδη αυτο το key reader (ews) λεγεται? και ειναι ενα εξαρτημα το οποιο εχει προβλημμα γι'αυτο μπλοκαρει το συστημα και θελει αντικατασταση? σ'ευχαριστω για την βοηθεια.. ειλικρινα. 1
paylidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 έτσι οπως το βλέπω ισως αυτό ειναι... το θέμα ειναι οτι δε το ξερω καθόλου σαν αυτοκινητο το Χ3 οποτε δε θελω να σου πω κάτι ανυποστατο. Το καλύτερο θα ήταν να το δεί μια αντιπροσωπεία! Είναι τόσο καλα μελετημένα τα ηλεκτρονικά των Bmw που με μια διαγνωση απο επίσημο συνεργείο 99% θα βγεί κατευθείαν που ειναι το πρόβλημα...
kage Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δεν υποτιθεται πως με καποιον τροπο επανασυντονιζεις τα κλειδια στην μιζα πανω με καποια απλη διαδικασια; το 2ο κλειδι δουλευει οποτε σ βγαζει ενδειξη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα