Kitharodos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 χωρις να ξερω απο που. Νομιζω το deal4me... Το απεγκατεστησα και δεν εμφανιζεται στην λιστα προσθαφαιρεσης προγραμματων. Παρολα αυτα συνεχιζει να εμφανιζεται ως add on στο web browser χωρίς να υπαρχει η δυνατοτητα απεγκαταστασης. Οταν προσπαθω να εγκαταστησω οποιοδηποτε καλο antivirus-malware remover δεν με αφηνει λεγοντας οτι δεν εχω δικαιωματα admin. Βοήθεια! Υπάρχει λύση ή να πάω για φορμάρισμα
parlapipas25 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Στο προγραμμα που θες να εγκαταστησεις δοκιμασε να πατησεις δεξι κλικ και μετα εκτελεση ωσ διαχειριστης. 1
Kitharodos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 ...αρχιζει την εγκατασταση και καθως βαζει τα αρχεια τοτε μου πεταει αυτο το μηνυμα
thomasG4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε μήπως γίνεται η εγκατάσταση κανονικά απο safe mode. 1
black adder Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Κοίτα μήπως υπάρχει και κάποιο άλλο περίεργο προγραμματάκι στην κατάργηση. Έχω δει να μπαίνει το malware,και παρέα ο πιστός του φίλος που δεν επιτρέπει την απεγκατάσταση,αν δεν καταργηθεί αυτό πρώτα.
GBorb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μπες σε safe mode. Run msconfig και κανε disable ότι είναι στο startup. Μπες ξανά κανονικά και κάνε install το antivirus. Κάνε έλεγχο, καθάρισε το pc και κάνε restart. Μετά με το msconfig ενεργοποίησε ότι θες να τρέχει όταν ξεκινάει το pc. Άλλη μέθοδος είναι να κατεβάσεις ένα rescue disk από kasperski. Burn it σε cd και κάνε boot από αυτό για να καθαρίσεις το pc.
Kitharodos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 εβαλα το kapsersky rescue disc, εκανε εναν καθαρισμο κατα 90%.... Το προβλημα με το οτι δεν μπορω ακομα να εχω admin rights στον σκληρο μου υπαρχει ακομα. Αν θελει καποιος να βοηθησει με κανα TeamViewer το skype μου ειναι kitharodos21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα