Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα κινητό με budget 250-300€. To κινητό ενδιαφέρομαι να έχει δυνατό επεξεργαστή και γενικότερα να μην τρώει κολλήματα. Φυσικά πιθανή είναι και η χρήση διαφόρων apps. Για λειτουργικό σύστημα προφανώς αναφερόμαστε σε Android. Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα κινητό με budget 250-300€. To κινητό ενδιαφέρομαι να έχει δυνατό επεξεργαστή και γενικότερα να μην τρώει κολλήματα. Φυσικά πιθανή είναι και η χρήση διαφόρων apps. Για λειτουργικό σύστημα προφανώς αναφερόμαστε σε Android. Καμιά ιδέα;

Εδω γραφουμε για κινητα.

Δημοσ.

Αν είσαι πρόθυμος να κάνεις αγορά από Κίνα, το κινητό μου σε καλύπτει 100% - Xiaomi Mi3 16GB ή 64GB (αυτό έχω πάρει εγώ). Συγκριτικά του κινητού μου μπορείς να δεις στο λινκ της υπογραφής μου. Η Εταιρεία είναι 3 παγκοσμίως σε παραγωγή κινητών, πρώτη σε πωλήσεις στην Κίνα. Υπάρχει μία τεράστια κοινότητα, και ελληνική για υποστήριξη. Το κινητό το έχω από τον Μάιο και έχω μείνει καταευχαριστημένος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...