jimijoop Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Εδω θα γραψουμε για τις σειρες που δεν μας αρεσουν και επιτρεπονται σειρες απο οποιαδηποτε ειδος, ειτε δραματικες, ειτε κωμικες. Επιτρεπονται Ελληνικες και ξενες σειρες, παλιες και νεες σειρες.
redhotstef Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Lost Ουτε εμενα μου αρεσε επειδη κυριως δεν ειχε κανονικο τελος. Ειχε ενδιαφερον στις αρχες, ηταν πολυ καλη. Μετα ομως.. Το ιδιο συνεβει και στη παρακατω ξενη σειρα που μου αρεσε πολυ αλλα δεν ειχε ΚΑΝ τελος..
Pa0ki Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Έτσι στα γρήγορα από πολύ γνωστές μου έρχονται: lost 2 and a half man, μου κάθεται λες και απευθύνεται σε χαζούς - no offence big bang theory, έκανα μια προσπάθεια αλλά δεν.... how i met ur mother-ούτε καν
Supes Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ουτε εμενα μου αρεσε επειδη κυριως δεν ειχε κανονικο τελος. Ειχε ενδιαφερον στις αρχες, ηταν πολυ καλη. Μετα ομως.. Το ιδιο συνεβει και στη παρακατω ξενη σειρα που μου αρεσε πολυ αλλα δεν ειχε ΚΑΝ τελος.. Το Kyle Xy το ακύρωσαν, αλλιώς εξελίσονταν πολύ ωραία ρε γκαμώτο... game of thrones η χειρότερη Επιτέλους, βρήκα κι άλλον που να συμφωνεί!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 όλες αυτές που αρέσουν σε όσους postάρουν εδώ... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα