BloodDonor89 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα μου χαρισε ενα φιλος μια οθονη Viewsonic VE710b η οποια εχει ενα προβλημα, ενω δουλευει η φωτεινοτητα ειναι τοσο χαμηλα που μονο μια κουκουβαγια θα μπορεσει να δουλεψει με αυτη την οθονη, Διακρινονται μονο η κινησεις Πρεπει να αλλαχτει ολο το lcd panel η κατι συγκεκριμενο; Κανενα inverter; Απο την μικρη εμπειρια που εχω με οθονη και με προβληματα μ αυτες, καταλαβαινω οτι ειναι προβλημα backlight αλλα δεν ειμαι και σιγουρος, γι αυτο και ρωταω. Ανεβαζω μια φωτο οι οποια δειχνω αυτο που λεω. Επισης να αναφερω πως την ανοιξα για να βρω τον κωδικο του πανελ και να τσεκαρω τα καλωδια...μετα το ξανα συνδεσα, και αυτο που αλλαζει μονο ειναι οτι στο πρωτο ανοιγμα, ανοιγει και υπαρχει λιγο φως πανω δεξια της οθονης, μετα απο λιγο (δευτερολεπτα) σβηνει κι αυτο. Κλεινω την οθονη (χωρις να την αποσυνδεσω απο PC και ρευμα) και ανοιγω παλι. Το ιδιο, λιγο φως πανω δεξια και σβηνει κι αυτο, το αποτελεσμα ειναι οπως στην εικονα απο κατω.
coolerman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Inverter έλενχος,αν είναι off θέλει αλλαγή απο το pcb με new! Αν είναι η λάμπα(ccfl)..δύσκολα τα πράγματα! Γενικά έλενχος pcb απο κάποιον που γνωρίζει με τα κατάλληλα εργαλεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα