Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Υπαρχει τροπος να γραψω dvd ταινιας για backup σε αναλογια 4:3 ωστε να καλυπτει ολη μου την 29αρα οθονη που ειναι σε κλασικες διατασεις??Ευχαριστω.
dp20 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Ναι Γιάννη μπορείς με το InstantCopy της Pinnacle. Εχει επιλογή για Automatic resize, 4:3 και 16:9.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Ευχαριστω φιλε μου.Υπαρχει κανενα link γαι το προγραμμα αυτο??? :?: :?: :?: :?:
marios1957 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Ας τα ξαναπούμε και δημόσια Γιάννη. Κόβοντας πάνω-κάτω,αναγκαστικά κόβεις και ζερβά-δεξια.Χάνεις έτσι σημαντικό κάδρο.Και τις πληροφορίες που θάθελε ο δύστυχος σκηνοθέτης να μεταδώσει. Γιατί,ταινία δεν είναι μόνο να σκοτώσεις το σύμπαν,να πάρεις τα φταλέ και τη γκόμενα και να την κάνεις...Είναι και η περισσή πληροφορία που δίνεται με σταγόνες,μέσω της φωτογραφίας και άλλων μεθόδων που "κρύβονται" στο κάδρο... Εν πάσει περιπτώσει,("φιλοκαλούμεν τε μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας"!),μπορείς να συνεχίσεις να back-upάρεις(!) σε 16/9,απλά όταν βλέπεις την ταινία στο σαλόνι κάνεις zoom...Χάνεις λιγώτερα έτσι...
adams Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Mε καλυψε απολυτα ο φιλτατος marios ..δεν υπαρχει λογος να κανεις την 16:9 --4:3 θα χασεις πολυ πληροφορια δεξια αριστερα..... Απο το dvd σου επελεξε 4:3 mode ή zoom οπως εκανες μεχρι τωρα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Ευχαριστω παιδια.Καινουργιος στο...σπορ ειμαι...Θα μαθω!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 "φιλοκαλούμεν τε μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας" Α ρε Δημοσθενη με τους "Φιλιππικους" σου!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.