Kostasspil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Για το 2019 πάει η 5η σεζον........ Παρέα με το GoT δλδ..
Kasrith Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Προχθές την ξεκίνησα επιτέλους και γω. Σήμερα τελειώνω 1η σεζόν
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Το ξεκινησα και εγω ειμαι στην 4η . Πολυ καλη σειρα, ποιοτικη δεν το περιμενα καθως δεν μου την εχει προτεινει καποιος γνωστος μου και την πετυχα τυχαια . Φοβερη αναπαρασταση της εποχης και αρκετα ενδιαφερουσα το πως αλλαζουν τα μεσα ,οι τεχνολογιες της εποχης κ.ο.κ
liopyr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Η τελευταία σεζόν ήταν απολαυστική. Σε κάθε της σκηνή, κάθε δευτερόλεπτο. Χαλάλι η αναμονή. 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/3/2018 στις 12:32 ΜΜ, Fotis13 είπε Το ξεκινησα και εγω ειμαι στην 4η . Πολυ καλη σειρα, ποιοτικη δεν το περιμενα καθως δεν μου την εχει προτεινει καποιος γνωστος μου και την πετυχα τυχαια . Φοβερη αναπαρασταση της εποχης και αρκετα ενδιαφερουσα το πως αλλαζουν τα μεσα ,οι τεχνολογιες της εποχης κ.ο.κ Να αλλάξεις γνωστούς Sons of anarchy έχεις δει τουλάχιστον; Εμένα αυτό μου θύμισε απ την πρώτη στιγμή που το είδα.
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 48 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Να αλλάξεις γνωστούς Sons of anarchy έχεις δει τουλάχιστον; Εμένα αυτό μου θύμισε απ την πρώτη στιγμή που το είδα. Εχω δει ναι εχει αρκετα κοινα στοιχεια .
Kasrith Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Να αλλάξεις γνωστούς Sons of anarchy έχεις δει τουλάχιστον; Εμένα αυτό μου θύμισε απ την πρώτη στιγμή που το είδα. Εμένα πιο πολύ σε Justified θυμίζει
beefmazi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Και εγώ την ξεκίνησα και μπορω να πω απλά οτι η σειρά είναι απο τις καλύτερες που υπάρχουν. Δεν την ήξερα γιατί δεν την προώθησαν οσο έπρεπε.
PaRaNo1d Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Ξεκίνησα την σειρά και μέσα σε 2 βδομάδες τελείωσα και τις 4 σεζον. Μόλις δλδ. Τι αριστούργημα είναι αυτό ρε φίλε; τι είχα χάσει; 1
webparts Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Στις 5/1/2018 στις 12:32 ΜΜ, UsualSuspect__ είπε Sons of anarchy έχεις δει τουλάχιστον; Εμένα αυτό μου θύμισε απ την πρώτη στιγμή που το είδα. Και εμενα αυτο θα ελεγα οτι μου θυμισε,με τη διαφορα οτι στο sons οι "ασχετοι" διαλογοι με κουραζαν απιστευτα,καθως πολλα δεν ειχαν νοημα.Επισης στο sons οι χαρακτηρες δεν ειχαν "χαρακτηρα", εκτος απο 2-3 που ηταν σταθεροι,οι υπολοιποι εκαναν μαλακιες. Ευτυχως η Pol που μπλεκεται παντου θυμιζει τη βρωμα τη μανα του Jax αλλα λιγο ευτυχως. ΥΓ αυτουνου που εχει βαλει στους υποτιτλους ακομα και τους στιχους του καθε τραγουδιου να του καει το βιντεο.
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, webparts said: Και εμενα αυτο θα ελεγα οτι μου θυμισε,με τη διαφορα οτι στο sons οι "ασχετοι" διαλογοι με κουραζαν απιστευτα,καθως πολλα δεν ειχαν νοημα.Επισης στο sons οι χαρακτηρες δεν ειχαν "χαρακτηρα", εκτος απο 2-3 που ηταν σταθεροι,οι υπολοιποι εκαναν μαλακιες. Ευτυχως η Pol που μπλεκεται παντου θυμιζει τη βρωμα τη μανα του Jax αλλα λιγο ευτυχως. ΥΓ αυτουνου που εχει βαλει στους υποτιτλους ακομα και τους στιχους του καθε τραγουδιου να του καει το βιντεο. Έχουν πολλά κοινά σημεία είναι η αλήθεια. Συμφωνώ για το υγ
webparts Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Συμφωνώ για το υγ Υπηρχαν και χειροτεροι,που εκαναν αφηγηση ακομα και το ποτε γελανε οι χαρακτηρες.
Πέτρος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Ίσα-Ίσα, το αντίθετο. Αφήστε να μάθουν κάποιοι-κάποιες και τίποτα άλλο πέρα από όλες τις σάχλες που ακούγονται όλη μέρα σε tube, ραδιόφωνα. Ανακάλυψε κόσμος το Νίκο τον Σπηλιά με αυτή τη σειρά. Χώρια που 2-3 παραδοσιακά Ιρλανδέζικα κλπ, που ακούστηκαν σε πιο παλιές εκδόσεις μέσα στη ροή από τους χαρακτήρες, ήταν απόλαυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα