NikosChro92 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδια. Εχω το samsung galaxy s3 mini root και xτες περασα αυτη την ρομ http://forum.xda-developer....php?t=2775977 εχει το ui του s5 και είναι πάρα πολύ καλή και μου αρέσει. Ομως εβαλα το titanium για να κανω επαναφορα τις εφαρμογες μου και μου εμφανίζει αυτό το μηνυμα `` Η τρεχουσα θεση του αντιγραφου ασφαλείας (/storage/emulated/legacy/Titaniumbackup) δεν μπορει να προσπελαστεί. `` Μπορείτε να με βοηθήσετε? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. .
giannis97 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 ξανά πέρασε την ρομ και κατέβασε πάλι το titaniumbackup. πρώτα κράτα κάπου τα αρχεία σου.
NikosChro92 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Φιλε το εκανα και τίποτα παλι το ιδιο μου εμφανιζει μολις ανοιγω το titanium.Καποια αλλη ιδεα?
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δοκιμασε να αντιγραψεις σε αλλη θεση τον φακελο μπας και.. Αλλα ρωτα και στο θεμα της ρομ σου, μηπως ειναι κανενα γνωστο bug της.
Λύση neverme Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Λύση Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δεν είναι θέμα της Rom. Με την κυκλοφορία του Android 4.1, αν δεν κάνω λάθος, το λειτουργικό άρχισε να χειρίζεται διαφορετικά τους φακέλους. Το αποτέλεσμα είναι το titanium (εγώ μόνο εκεί είχα πρόβλημα) να μη βλέπει το φάκελο που είχαν αποθηκευτεί τα back ups. Λύση; menu(πάνω αριστερα) - Preferences - Back up folder location. Βάλτο από εκεί να ψάξει που είναι τα αρχεία σου. 1
NikosChro92 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δεν είναι θέμα της Rom. Με την κυκλοφορία του Android 4.1, αν δεν κάνω λάθος, το λειτουργικό άρχισε να χειρίζεται διαφορετικά τους φακέλους. Το αποτέλεσμα είναι το titanium (εγώ μόνο εκεί είχα πρόβλημα) να μη βλέπει το φάκελο που είχαν αποθηκευτεί τα back ups. Λύση; menu(πάνω αριστερα) - Preferences - Back up folder location. Βάλτο από εκεί να ψάξει που είναι τα αρχεία σου. Ευχαριστω πολυ φιλε το προβλημα λυθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα