Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε πόσο διάστημα ανεβαίνει μια σελίδα στο google ?

Σας ρωτώ γιατί έχω φτιάξει μια free σελίδα με το webnode ,  έχω κάνει όλα όσα χρειάζονται και με το web tools και με το web analytics καθώς και τα ανάλογα verification και ότι σχετίζετε με την google.

Έβαλα  και meta ετικέτες και λέξεις κλειδιά κλπ κλπ

Έχω και τα πρώτα στατιστικά  ότι μπαίνουν από πού πόσα κλικ και άλλες διάφορες πληροφορίες.

Το πρόβλημα είναι αν θα ανέβει το site στο google και πότε ? εννοείτε δεν λέμε για πρώτες θέσεις αλλά να μπορεί κάποιος που θα το βάλει στο google να το βρει.

Άλλος μου λέει 2 εβδομάδες, άλλος μηνα και  άλλος μου λέει ποτέ γιατί είναι free με το webnode.

Domain δεν έχουμε πάρει ακόμα αυτό θα βοηθούσε να ανέβει  γρηγορότερα το site

στο google η οχι ?

Η σελίδα να πω ότι είναι για σχολείο αρα για αυτό και έγινε με το webnode και είναι free.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

:blink:

Δημοσ.

Αν έχεις μοναδικό περιεχόμενο θα ανέβεις σχετικά γρήγορα , παίζει ρόλο και ο ανταγωνισμός στο τομέα της σελίδας σου . δεν υπάρχει συγκεκριμένη περίοδος γιαυτό.

Δημοσ.

Πάντως γενικά η google κάνει in-depth scan κάθε website 1 φορά τον μήνα. Απο κει και πέρα παίζουν πολλά για να εμφανιστεί στην πρώτη-δευτερη σελίδα της μηχανής αναζήτησης.

Δημοσ.

Ευχαριστω

Οπως ειπα δεν ειναι θεμα να ειναι πρωτο απλα να μπορει να το βρει καποιος αν το ψαξει.

Σελιδα σχολειου ειναι  τα παιδια και οι γονεις θα μπαινουν , και θα βαζουν καποια νεα μερα παρα μερα.

Δημοσ.

Αναλογος τι εννοεις με το "να μπορει να το βρει καποιος αν το ψαξει."

αν εννοεις να παταει στο google το domain name, τοτε κατα μεσο ορο ειναι σε 3-4 μερες

απο κει και περα αν εννοεις με τις λεξεις κλειδια, παιζουν πολλα ρολο.

πες μας στο site να το τσεκαρουμε

Δημοσ.

Αναλογος τι εννοεις με το "να μπορει να το βρει καποιος αν το ψαξει."

αν εννοεις να παταει στο google το domain name, τοτε κατα μεσο ορο ειναι σε 3-4 μερες

απο κει και περα αν εννοεις με τις λεξεις κλειδια, παιζουν πολλα ρολο.

πες μας στο site να το τσεκαρουμε

thanks σε ολους

aledjo σου εστειλα PM

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...