Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Σε πόσο διάστημα ανεβαίνει μια σελίδα στο google ? Σας ρωτώ γιατί έχω φτιάξει μια free σελίδα με το webnode , έχω κάνει όλα όσα χρειάζονται και με το web tools και με το web analytics καθώς και τα ανάλογα verification και ότι σχετίζετε με την google. Έβαλα και meta ετικέτες και λέξεις κλειδιά κλπ κλπ Έχω και τα πρώτα στατιστικά ότι μπαίνουν από πού πόσα κλικ και άλλες διάφορες πληροφορίες. Το πρόβλημα είναι αν θα ανέβει το site στο google και πότε ? εννοείτε δεν λέμε για πρώτες θέσεις αλλά να μπορεί κάποιος που θα το βάλει στο google να το βρει. Άλλος μου λέει 2 εβδομάδες, άλλος μηνα και άλλος μου λέει ποτέ γιατί είναι free με το webnode. Domain δεν έχουμε πάρει ακόμα αυτό θα βοηθούσε να ανέβει γρηγορότερα το site στο google η οχι ? Η σελίδα να πω ότι είναι για σχολείο αρα για αυτό και έγινε με το webnode και είναι free. Ευχαριστώ προκαταβολικά
thiva7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Αν έχεις μοναδικό περιεχόμενο θα ανέβεις σχετικά γρήγορα , παίζει ρόλο και ο ανταγωνισμός στο τομέα της σελίδας σου . δεν υπάρχει συγκεκριμένη περίοδος γιαυτό.
leonidas_fs Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Πάντως γενικά η google κάνει in-depth scan κάθε website 1 φορά τον μήνα. Απο κει και πέρα παίζουν πολλά για να εμφανιστεί στην πρώτη-δευτερη σελίδα της μηχανής αναζήτησης.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω Οπως ειπα δεν ειναι θεμα να ειναι πρωτο απλα να μπορει να το βρει καποιος αν το ψαξει. Σελιδα σχολειου ειναι τα παιδια και οι γονεις θα μπαινουν , και θα βαζουν καποια νεα μερα παρα μερα.
aledjo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Αναλογος τι εννοεις με το "να μπορει να το βρει καποιος αν το ψαξει." αν εννοεις να παταει στο google το domain name, τοτε κατα μεσο ορο ειναι σε 3-4 μερες απο κει και περα αν εννοεις με τις λεξεις κλειδια, παιζουν πολλα ρολο. πες μας στο site να το τσεκαρουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Αναλογος τι εννοεις με το "να μπορει να το βρει καποιος αν το ψαξει." αν εννοεις να παταει στο google το domain name, τοτε κατα μεσο ορο ειναι σε 3-4 μερες απο κει και περα αν εννοεις με τις λεξεις κλειδια, παιζουν πολλα ρολο. πες μας στο site να το τσεκαρουμε thanks σε ολους aledjo σου εστειλα PM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα