Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα laptop SONY VAIO VGN-AW21Z με windows 7 και κάποιες στιγμές μου πετά μπλε οθόνη και γράφει Driver IRQL Not Less or Equal και από ότι είδα στις συσκευές κάποια έχει πρόβλημα, ίσως κάποιος driver. Κάνω ανίχνευση για αλλαγές, κάνω αναζήτηση στο διαδίκτυο αλλά τίποτα. Κατέβασα και κάποιους drivers από τη Sony μήπως, αλλά και πάλι τίποτα.

Τι να κάνω για να επιδιορθωθεί? Προς το παρόν το έχω απενεργοποιήσει και με έχει αφήσει ήσυχο για λίγο.

post-248805-0-63691400-1414677014_thumb.png

Δημοσ.

Κοίτα αν το έχεις απενεργοποιημένο και δεν σου δημιουργεί αλλο πρόβλημα στο pc άστο ως εχει εκτός και αν αποφασίσεις να κανεις format οποτε μπορεί να φτιάξει μετα , δεν εχεις κατι αλλο συνδεδεμένο επάνω κάποια webcam ή κατι αλλο ;

Δημοσ.

Κοίτα αν το έχεις απενεργοποιημένο και δεν σου δημιουργεί αλλο πρόβλημα στο pc άστο ως εχει εκτός και αν αποφασίσεις να κανεις format οποτε μπορεί να φτιάξει μετα , δεν εχεις κατι αλλο συνδεδεμένο επάνω κάποια webcam ή κατι αλλο ;

Το εχω μια βδομαδα απεργοποιημενο και δεν εχει καποιο προβλημα. Εχω εναν εκτυπωτη, ποντικι, εναν δίσκο και καμια φορα ενα χειριστήριο. Σε αυτά δεν αντιμετοπίζω πρόβλημα παίζουν κανονικά. Το αφήνω ως έχει και λογικά δεν θα βγάλει κάτι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...