Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Let me guess, επειδη εγω πιστευω οτι ειναι παθηση, αυτοματα με κανει ανεγκεφαλο και ρατσιστη, αυτη ειναι η αποψη σου? Να πω το ιδιο και γω για σενα που θεωρεις τη ζωοφιλια παθηση? Η εκει δεν πιανει, γιατι ξεπερναει τα δικα σου τεχνητα ορια "ομαλοτητας"?

Το ίδιο αναρωτιέται και αυτός που πιστεύει πως μας ψεκάζουν, πως εξωγήινοι ζουν αναμεσά μας, πως υπάρχουν βρυλ και ελοχίμ κλπ κλπ...

Και μάντεψε ε! Είναι ανεγκέφαλος! :P

• Like 1
  • Απαντ. 709
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ίδιο αναρωτιέται και αυτός που πιστεύει πως μας ψεκάζουν, πως εξωγήινοι ζουν αναμεσά μας, πως υπάρχουν βρυλ και ελοχίμ κλπ κλπ...

Και μάντεψε ε! Είναι ανεγκέφαλος! :P

Πλακα μου κανεις? Αυτος που πιστευει οτι μας ψεκαζουν και πως ζουν εξωγηινοι αναμεσα μας δεν παλευει να αναγνωριστουν τα δικαιωματα του και η ισοτητα του εναντι των υπολοιπων. Διακρινεις καποια διαφορα? Οι gay τι υποστηριζουν? Οτι η σεξουαλικη διαφορετικοτητα ειναι νορμαλ, φυσιολογικη, και αρα δεν ειναι ανωμαλοι, και αρα πρεπει να εχουν ιδια δικαιωματα με ολους κλπα κλπα.  Αυτα ομως ΜΟΝΟ οσον αφορα την ΔΙΚΙΑ τους διαφορετικοτητα. Οι υπολοιποι ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ανωμαλοι και ψυχοπαθεις. Το βρισκω ειρωνικο, ηλιθιο ή / και υποκριτικο. Δεν γινεται να προσπαθουμε να πεισουμε οτι η διαφορετικοτητα ειναι φυσιολογικη, αλλα ΜΟΝΟ η δικη μας, και οι υπολοιποι ειναι ψυχοπαθεις. 

Πως λοιπον θα αναγνωρισουν την δικια σου διαφορετικοτητα ως φυσιολογικη και θα σου συμπεριφερονται αναλογα (μη ρατσιστικα δηλαδη) οταν εσυ ο ιδιος θεωρεις τους υπολοιπους διαφορετικους απο σενα ανωμαλους και ψυχοπαθεις και τους φερεσαι ρατσιστικα? Ειναι υποκριτικο και εγωιστικο να θεωρεις και να παλευεις κατα του ρατσισμου και υπερ της αναγνωρισης της "ιδιαιτεροτητας" σου οταν εσυ ο ιδιος δεν κανεις το ιδιο για τις ιδιαιτεροτητες των υπολοιπων. Απλα και κατανοητα πραματα, στα οποια κανενας δεν μου εχει απαντησει μεχρι στιγμης. 

Η μονη απαντηση που εχω λαβει στο απο πανω ειναι "μα καλα, εξισωνεις τους ομοφυλοφιλους με τους ζωοφιλου / παιδοφιλους / νεκροφιλους w/e"? Μα οταν προσπαθεις να πεισεις τον κοσμο να εξισωσει τους ομοφυλοφιλους με τους ετεροφιλους, το ιδιο πραγμα προσπαθεις. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Πλακα μου κανεις? Αυτος που πιστευει οτι μας ψεκαζουν και πως ζουν εξωγηινοι αναμεσα μας δεν παλευει να αναγνωριστουν τα δικαιωματα του και η ισοτητα του εναντι των υπολοιπων. Διακρινεις καποια διαφορα? Οι gay τι υποστηριζουν? Οτι η σεξουαλικη διαφορετικοτητα ειναι νορμαλ, φυσιολογικη, και αρα δεν ειναι ανωμαλοι, και αρα πρεπει να εχουν ιδια δικαιωματα με ολους κλπα κλπα.  Αυτα ομως ΜΟΝΟ οσον αφορα την ΔΙΚΙΑ τους διαφορετικοτητα. Οι υπολοιποι ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ανωμαλοι και ψυχοπαθεις. Το βρισκω ειρωνικο, ηλιθιο ή / και υποκριτικο. Δεν γινεται να προσπαθουμε να πεισουμε οτι η διαφορετικοτητα ειναι φυσιολογικη, αλλα ΜΟΝΟ η δικη μας, και οι υπολοιποι ειναι ψυχοπαθεις. 

Πως λοιπον θα αναγνωρισουν την δικια σου διαφορετικοτητα ως φυσιολογικη και θα σου συμπεριφερονται αναλογα (μη ρατσιστικα δηλαδη) οταν εσυ ο ιδιος θεωρεις τους υπολοιπους διαφορετικους απο σενα ανωμαλους και ψυχοπαθεις και τους φερεσαι ρατσιστικα? Ειναι υποκριτικο και εγωιστικο να θεωρεις και να παλευεις κατα του ρατσισμου και υπερ της αναγνωρισης της "ιδιαιτεροτητας" σου οταν εσυ ο ιδιος δεν κανεις το ιδιο για τις ιδιαιτεροτητες των υπολοιπων. Απλα και κατανοητα πραματα, στα οποια κανενας δεν μου εχει απαντησει μεχρι στιγμης. 

Η μονη απαντηση που εχω λαβει στο απο πανω ειναι "μα καλα, εξισωνεις τους ομοφυλοφιλους με τους ζωοφιλου / παιδοφιλους / νεκροφιλους w/e"? Μα οταν προσπαθεις να πεισεις τον κοσμο να εξισωσει τους ομοφυλοφιλους με τους ετεροφιλους, το ιδιο πραγμα προσπαθεις. 

Καταλαβαίνεις πως όσα γράφεις δεν βγάζουν κανένα νόημα ε!

Anyway, συνεχίστε, αλλά ήρεμα ε! Θα παρακολουθώ μόνο απο δω και πέρα...

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις πως όσα γράφεις δεν βγάζουν κανένα νόημα ε!

Anyway, συνεχίστε, αλλά ήρεμα ε! Θα παρακολουθώ μόνο απο δω και πέρα...

Να στο κανω κατανοητα τοτε

Εγω : Ειναι φυσιολογικη η σεξουαλικη διαφορετικοτητα?

Gay : Ναι, γιαυτο και ζηταμε ιση μεταχειριση και δικαιωματα με τους υπολοιπους και να σταματησει ο ρατσισμος

Εγω : Αρα και η σεξουαλκι διαφορετικοτητα των νεκροφιλων / παιδοφιλων / ζωοφιλων / φετιχιστων κλπων ειναι φυσιολογικη

Gay : Οχι, αυτοι ειναι ανωμαλοι και ψυχοπαθεις και θα τους αντιμετωπιζουμε ρατσιστικα

Εγω : Γιατι?

Gay : "σιωπη......."

Δημοσ.

Ενταξει τωρα σοβαρα, ποιος δεν θα αγοραζε ενα προιον που του αρεσει επειδη καποιος στην εταιρια ειναι gay; Ισως μονο κατι υπερ-πατριωτες και τιμητες. Αλλο το αστειο και αλλο η πραγματικοτητα.

Δημοσ.

Ενταξει τωρα σοβαρα, ποιος δεν θα αγοραζε ενα προιον που του αρεσει επειδη καποιος στην εταιρια ειναι gay; Ισως μονο κατι υπερ-πατριωτες και τιμητες. Αλλο το αστειο και αλλο η πραγματικοτητα.

Παντως το αναποδο το θεωρω πολυ πιθανο

Δημοσ.

Κτηνοβασία, νεκροφιλία κλπ δεν έχουν consent, αν είχαν δεν νομίζω κανείς να είχε πρόβλημα. Στην παιδοφιλία πάλι, το παιδί είναι πολύ μικρό για να καταλάβει αν θέλει. Δεν έχει να κάνει τόσο με το τι είναι αφύσικο ή όχι όσο με το τι είναι αποδεκτό και ηθικό. Νομίζω όλα αυτά που αναφέρεις (παιδοφιλία, νεκροφιλία, κτηνοβασία) συναντώνται στην φύση είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτό δεν τα κάνει και ηθικά.

Επίσης η "φύση" είναι ένα πάρα πολύ σκληρό και απάνθρωπο μέρος να ζεις (survival of the fittest) οπότε ας την επικαλούμαστε με προσοχή, ίσως είναι πιο αφύσικη από ότι νομίζουμε.

Δημοσ.

Gay : Ναι, γιαυτο και ζηταμε ιση μεταχειριση και δικαιωματα με τους υπολοιπους και να σταματησει ο ρατσισμος

Εγω : Αρα και η σεξουαλκι διαφορετικοτητα των νεκροφιλων / παιδοφιλων / ζωοφιλων / φετιχιστων κλπων ειναι φυσιολογικη

Gay : Οχι, αυτοι ειναι ανωμαλοι και ψυχοπαθεις και θα τους αντιμετωπιζουμε ρατσιστικα

ΜΑθΕ τι είναι παραφιλία... Διάβασε πέντε ρημαδοlink για την ομοφυλοφιλία και ύστερα έλα να πάρουμε το θέμα απο την αρχή...
Δημοσ.

Έχετε ξεφύγει τελείως.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να ζήσει την ζωή του όπως την θέλει αρκεί να μην ενοχλεί τους δίπλα του. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο διάλογος αυτός είναι ανάμεσα σε εσένα κι ..εσένα.

Thats the problem σε όλες μας τις διαφωνίες... 

Καλή συνέχεια. :)

• Like 1
Δημοσ.

ΜΑθΕ τι είναι παραφιλία... Διάβασε πέντε ρημαδοlink για την ομοφυλοφιλία και ύστερα έλα να πάρουμε το θέμα απο την αρχή...

Ξερω τι ειναι παραφιλια. 

Mε τον όρο παραφιλία στην ψυχολογία και τη σεξολογία αναφέρεται μία σειρά από εκφράσεις της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, που χαρακτηρίζεται από σεξουαλική διέγερση που προκαλείται από ενέργειες ή καταστάσεις που δεν σχετίζονται άμεσα με τον συνηθισμένο τρόπο σεξουαλικής συνεύρεσης.

To οτι αφαιρεθηκε με χειρουργικη ακριβεια η ομοφυλοφιλια εχει να κανει με το γεγονος πως δεν θεωρουνταν ψυχολογικη, αλλα γενετικη. Πραγμα που τελικα ειναι λαθος. Οφειλεται και στα δυο

Επισης, δεν εχει καμμια μα καμμια απολυτως σημασια το αν ειναι παραφιλια η οχι. Παραφιλια ειναι ορος που εμεις δωσαμε και που αλλαζει. Αυριο μπορει να ξαναγινει παραφιλια η ομοφυλοφιλια, η αντιστοιχα να σταματησει να θεωρειται παραφιλια κατι αλλο. Το να μου λες λοιπον αφου δεν ειναι παραφιλια τοτε κομπλε δεν ειναι επιχειρημα. Αλλα εστω να παω με τα νερα σου. Δεν μου απαντας στο ΓΙΑΤΙ οι παραφιλοι να θεωρουνται ανωμαλοι και ψυχοπαθεις ενω οι ομοφυλοφιλοι οχι?

Κτηνοβασία, νεκροφιλία κλπ δεν έχουν consent, αν είχαν δεν νομίζω κανείς να είχε πρόβλημα. Στην παιδοφιλία πάλι, το παιδί είναι πολύ μικρό για να καταλάβει αν θέλει. Δεν έχει να κάνει τόσο με το τι είναι αφύσικο ή όχι όσο με το τι είναι αποδεκτό και ηθικό. Νομίζω όλα αυτά που αναφέρεις (παιδοφιλία, νεκροφιλία, κτηνοβασία) συναντώνται στην φύση είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτό δεν τα κάνει και ηθικά.

Επίσης η "φύση" είναι ένα πάρα πολύ σκληρό και απάνθρωπο μέρος να ζεις (survival of the fittest) οπότε ας την επικαλούμαστε με προσοχή, ίσως είναι πιο αφύσικη από ότι νομίζουμε.

Καταρχας κτηνοβασια και νεκροφιλια προφαως και γινεται να εχουν cosent. Βεβαια πεφτεςι στη λουμπα που πεφτουν ολοι. Παιδοφιλος ειναι αυτος που ελκυεται σεξουαλικα απο τα παιδια. Αντιστοιχα ειναι και ο νεκροφιλος , ο ζωοφιλος και ο ομοφυλοφιλος. Η ελξη λοιπον ειναι αυτη που χαρακτηριζεται, ΟΧΙ η πραξη. Αρα το αν εχει consent η οχι δεν εχει απολυτως κανενα νοημα, γιατι δεν μιλαμε για πραξη αλλα για ελξη. Ο παιδοφιλος λοιπον δεν ειανι ανωμαλος επειδη πιθανως να παει με παιδια, ειναι ανωμαλος επειδη ελκυεται απο παιδια. Αντιστοιχα και οι υπολοιπες κατηγοριες. 

Ο διάλογος αυτός είναι ανάμεσα σε εσένα κι ..εσένα.

Thats the problem σε όλες μας τις διαφωνίες... 

Καλή συνέχεια. :)

Θες να σε στειλω σε κανα gay prο community? Aυτα ειναι τα points τους, αλλωστε το βλεπεις και εδω. Απαντηση στην τελευυταια ερωτηση συνεχιζω να μην παιρνω

Δημοσ.

Eτσι ακριβως. (ουτε σε ξερω βασικα, αλλα np, καλη καρδια) :P

A μαλιστα. Δηλαδη η παιδοφιλια ΕΙΝΑΙ ανωμαλια, σωστα?

Σε τιποτα δεν διαφερεις εσυ απο μενα ομως. Εσυ το διαφορετικο το αποκαλεις σιχαμα..εγω δεν χαρακτηρισα με τετοιες βαριες εκφρασεις κανεναν.

Δεν σε αποκάλεσα όμως λόγω εκ γεννετίς χαρακτηριστικών έτσι, εσύ με προκάλεσες με την άσχημη συμπεριφορά σου.

Εν πάση περιπτώσει παραφέρθηκα φίλε, με συγχωρείς.

Μαλιστα. Αρα ΕΣΥ με ΔΙΚΑ σου κριτηρια τραβας μια γραμμη στο τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι. Οπως εσενα ομως λοιπον σου φαινεται οτι η ζωοφιλια (τυχαιο παραδειγμα) ξεπερναει το οριο και τους θεωρεις ανωμαλους και ξερω γω τι αλλο, ετσι και σε καποιους αλλους το οριο το ξεπερναει ο ομοφυλοφιλος. Γιατι τον εαυτο σου τον θεωρεις δημοκρατη και τους αλλους ρατσιστες ομως? Ενω ζητας ισοτητα και σεβασμο, δεν δειχνεις τον αντιστοιχο σε αλλες κατηγοριες ανθρωπων, με λιγα λογια, τον κωλο μας να σωσουμε και αστους αλλους να πνιγονται. Δεν θες να σου φερονται ρατσιστικα, αλλα εσυ να φερεσαι ρατσιστικα, no problem.  

Eπισης ασφαλως και ειναι παθηση. Απο το αρθρο που εσυ ο ιδιος ανεβασες (νομιζω οτι ησουν εσυ, σορρυ αν κανω λαθος) το 85% των γιατρων του APA (american psychiatric association) πιστευουν οτι ειναι παθηση και ΠΡΕΠΕΙ να θεραπευτει. Το οτι μπορει (ακομα δεν ειναι 100% σιγουρο) να μην ειναι ψυχικη αλλα γονιδιακη δεν αλλαζει το γεγονος καθεαυτο. Η μηπως το APA και τους γιατρους τους χρησιμοποιουμε οπου μας συμφερει?

Μαλιστα εχουν γινει ερευνες και εχουν καταληξει οτι μπορει να θεραπευτει ψυχιατρικα / ψυχολογικα! Αρα, αυτοματα στην ιδια κατηγορια με τα υπολοιπα sexual disorders μπαινει. Απο εκει και υστερα, αν ΕΣΥ δεν το θεωρεις παθηση, καλα κανεις, αλλα τοτε δεν πρεπει να θεωρεις παθηση και τα υπολοιπα sexual disorders. Δεν γινεται μονα ζυγα δικα μας, πως να το κανουμε δηλαδη. Σκεφτομαι εναν κουλο να ενοχλειται οταν τον αποκαλουν αναπηρο αλλα ταυτοχρονα ο ιδιος να αποκαλει αναπηρους τους κουτσους. It does not compute.

Σχετικά για το αν θεωρείται πάθηση ή όχι δεν ξέρω ( για μένα δεν είναι) αλλά δε με ενδιαφέρει κιόλας οπότε δεν μπορώ να τοποθετηθώ . Αλλά και αρρώστια θεραπεύσιμη να ήταν.. so what? Τι θα αλλάξει; Μία υγιή σεξουαλική ζωή απολάμβανε ο "ασθενής" πριν, ομοίως μετά. Γιατί να στερήσουμε σε ανθρώπους με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις το δικαίωμα απλά να χαίρονται μια ζωή με το σύντροφο τους με ο,τι συνεπάγεται αυτό, ίσα για να το βαφτίσουμε φυσιολογικό; Και σε περίπτωση ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, μην αρχίσουμε να λέμε για παιδεραστές πάλι.

Και ναι αυτό είναι αρρώστια και ανωμαλία όπως και η κτηνοβασία και η νεκροφιλία, έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται και οι πασχοντες, να βοηθούνται και να θεραπεύονται.

Οι γκέυ δεν προσβάλλουν, δεν βλάπτουν σωματικά και ψυχολογικά και δεν ενοχλούν κανέναν σε αντίθεσή με τους απο πάνω. Και πραγματικά δεν μειώνω κανέναν και δεν είμαι ρατσιστής αυτοί οι άνθρωποι όντως πάσχουν από σοβαρά προβλήματα και χρειάζονται και την ανάλογη φροντίδα.

Δημοσ.

Και πραγματικά δεν μειώνω κανέναν και δεν είμαι ρατσιστής αυτοί οι άνθρωποι όντως πάσχουν από σοβαρά προβλήματα και χρειάζονται και την ανάλογη φροντίδα.

Η βάση όμως αυτών των προβλημάτων όπως λες προέρχεται από την ομοφοβική παρώχηση και το μίσος που υφιστάμεθα ως γκρουπ.Μίσος το οποίο συνεχίζει να καλιεργήται από μισαλόδοξες απόψεις και κατινίστικο impression management γύρω από την ''φυσιολογικότητα'' κ λοιπά κουλά που προκαλούν την απανθρωποποίηση μας στην βάση τέτοιας  και παρεμφερούς ρητορικής.

Το ότι βλέπουμε ομοφοβικές κατινάρες να κόπτονται και να τραβάνε ζόρι πχ γιατί άνοιξε καν το νήμα εδώ δείχνει πόσο πολύ δουλειά έχουμε ακόμα μπροστά μας και πόσο πρέπει να συνεχίζουμε να μιλάμε για το θέμα.Δείχνει ότι έχουμε μέλλον στο να καταστήσουμε κοινωνικά αποδεκτή ή καλύτερα socially normalised την ομοφυλοφιλία.Δείχνει ταυτόχρονα ότι η ομοφυλοφιλία κάποιας μεγάλης προσωπικότητας  αποτελεί news ακριβώς επειδή βρισκόμαστε στη μέση ένος σημαντικού αγώνα για την ουσιαστική ισότητα μας ο οποίος  και καταφέρνει να πολώνει εξαιρετικά με τους αρνητές μας να υποκινούνται από πολιτικό και θρησκευτικό μίσος καθώς και από τον σκοταδισμό και την άγνοια αιώνων γύρω από την ομοφυλοφιλία. 

Δημοσ.

Καταρχας κτηνοβασια και νεκροφιλια προφαως και γινεται να εχουν cosent. Βεβαια πεφτεςι στη λουμπα που πεφτουν ολοι. Παιδοφιλος ειναι αυτος που ελκυεται σεξουαλικα απο τα παιδια. Αντιστοιχα ειναι και ο νεκροφιλος , ο ζωοφιλος και ο ομοφυλοφιλος. Η ελξη λοιπον ειναι αυτη που χαρακτηριζεται, ΟΧΙ η πραξη. Αρα το αν εχει consent η οχι δεν εχει απολυτως κανενα νοημα, γιατι δεν μιλαμε για πραξη αλλα για ελξη. Ο παιδοφιλος λοιπον δεν ειανι ανωμαλος επειδη πιθανως να παει με παιδια, ειναι ανωμαλος επειδη ελκυεται απο παιδια. Αντιστοιχα και οι υπολοιπες κατηγοριες. 

Πως δίνει consent ένα πτώμα; Οι πράξεις αυτές είναι κατακριτέες επειδή κάνουν κακό, η νεκροφιλία στην υπόλειψη του νεκρού και η παιδεραστία που είναι και βιασμός ταυτόχρονα στον ψυχικό κόσμο του παιδιού.

Κάποτε το προσδόκιμο ζωής ήταν τα 25, καταλαβαίνεις ότι οι άνθρωποι των σπηλαίων ήταν είτε από επιλογή είτε από ανάγκη παιδεραστές, αλλιώς δεν θα κάναν παιδιά. Μάλιστα η παιδοφιλία έγινε κατακριτέα μόλις τους 2 προηγούμενους αιώνες (που επίσης ανέβηκε σημαντικά το προσδόκιμο ζωής). Η Παναγιά ήταν 13 χρονών, και ο Μωάμεθ τα είχε με 9χρονη ffs.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν έχουν συντηριτισμό τα gay communities, εγώ λέω τα πράγματα όπως έχουν. Όλα αυτά που αναφέρεις είναι φυσιολογικά (υπάρχουν στην φύση), απλώς εμείς πολύ σωστά δεν θέλουμε να ζούμε σε μια Δαρβινιστική κοινωνία (με βιασμούς, με παιδεραστία κλπ) γιατί έχουμε ανεπτυγμένο αίσθημα ηθικής.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...