Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ειπα μια αποψη Βασικά οι άποψεις σου εδωμέσα είναι η πεμπτουσία της απανθρωποίησης απέναντι στους LGBT.Αυτό που είδα από τα λίγα τρολοπόστ σου είναι συνεχή οφτόπικ παπαροεπιχειρήματα δήθεν ''προσωπικής άποψης'' τα οποία στοχεύουν αλλά και ενεργά συμβάλλουν στο defimation της γκέι κοινότητας. Πετάς κ κανα φαρισαικό οτι είσαι υπερ του γάμου έτσι για ξεκάρφωμα κ ξανά προς το τρολινγ τραβά.
Just4fuN Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Βασικά οι άποψεις σου εδωμέσα είναι η πεμπτουσία της απανθρωποίησης απέναντι στους LGBT.Αυτό που είδα από τα λίγα τρολοπόστ σου είναι συνεχή οφτόπικ παπαροεπιχειρήματα δήθεν ''προσωπικής άποψης'' τα οποία στοχεύουν αλλά και ενεργά συμβάλλουν στο defimation της γκέι κοινότητας. Πετάς κ κανα φαρισαικό οτι είσαι υπερ του γάμου έτσι για ξεκάρφωμα κ ξανά προς το τρολινγ τραβά. Ζωντανη αποδεξη, με λες τρολλ και δεν θα φας ban. Αμα σε πω αδερφη ομως μαντεψε. Τελος συγχαρητηρια που αδυνατεις να απαντησεις σε οτιδηποτε. Και ασχετος αν συμφωνω με τις αποψεις και τις επιλογες σου, δεν σε προσβαλα οπως εσυ εμενα. Καλη συνεχεια
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ντάξ με συγκίνησες.Είσαι σουπερ ντούπερ σύμμαχος.Για πες μας τώρα κ άλλα για τη σχέση νεκροφιλίας/ομοφυλοφιλίας ,για το πόσο ανωμαλάρες είμαστε .Βγάλτα ρε παιδί μου τα απωθημένα σου.Εδώ είμαστε. Αμα θυμηθείς πες και τπτ για τον Cook έτσι για ξεκάρφωμα ή κάνε με να βουρκώσω για την στήριξη σου στον γκέι γάμο.
Just4fuN Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ντάξ με συγκίνησες.Είσαι σουπερ ντούπερ σύμμαχος.Για πες μας τώρα κ άλλα για τη σχέση νεκροφιλίας/ομοφυλοφιλίας ,για το πόσο ανωμαλάρες είμαστε .Βγάλτα ρε παιδί μου τα απωθημένα σου.Εδώ είμαστε. Αμα θυμηθείς πες και τπτ για τον Cook έτσι για ξεκάρφωμα ή κάνε με να βουρκώσω για την στήριξη σου στον γκέι γάμο. Μαλιστα. Εισαι το ζωντανο παραδειγμα το γιατι υπαρχει ρατσισμος προς τους gay. Ενω περιμενεις απτους αλλους να σου φερθουν σαν ισοι, δεν κανεις και συ το ιδιο. Θεωρεις οπως καταλαβα απτη προταση σου, ανωμαλους τους νεκροφιλους, αλλα οταν αποκαλω εγω εσενα ανωμαλο θιγεσαι. Ασε, καταλαβαμε, οι πολεμιοι του ρατσισμου ειστε οι μεγαλυτεροι ρατσιστες ever. 2
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 καταλαβα Από την άλλη αυτό που πιάνω είναι ότι είσαι η προσωποποίηση εκείνων των γραφικών κ κουραστικών που κλαίγονται ότι δεν μπορούν πλέον με άνεση να εκφράσουν τις ομοφοβικές τους απόψεις καθώς βλέπουν την συστηματική πρόοδο του γκέι κινήματος και νιώθουν να απειλούνται από την σταδιακή κοινωνική κανονικοποίηση της ομοφυλοφιλίας. Η συνεισφορά σου στο τόπικ βασικά ποιά είναι από όσα καταλαβαίνω; Να πολώσεις με τη κλάψα σου για την δήθεν αδικία που δέχεται ο περιορισμός της στη βάση της απανθρωποποιητικής ρητορικής απέναντι στους LGBT προκειμένου απλά να συνεχίσετε την ρώτα του defimation μας. Ούτε τα κουλά για το πόσο δήθεν υπέρμαχος της ισότητας είσαι ούτε τα φληναφήματα οφτοπικ αέναων ντημπέητ δε θα με πείσουν για το ότι δεν γουστάρεις στοχευμένα εκείνο τον κοινωνικό αυτοματισμό που νομίζεις οτι θα βγάλει λάδι τις επί της ουσίας ομοφοβικές απόψεις σου.
Just4fuN Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Από την άλλη αυτό που πιάνω είναι ότι είσαι η προσωποποίηση εκείνων των γραφικών κ κουραστικών που κλαίγονται ότι δεν μπορούν πλέον με άνεση να εκφράσουν τις ομοφοβικές τους απόψεις καθώς βλέπουν την συστηματική πρόοδο του γκέι κινήματος και νιώθουν να απειλούνται από την σταδιακή κοινωνική κανονικοποίηση της ομοφυλοφιλίας. Η συνεισφορά σου στο τόπικ βασικά ποιά είναι από όσα καταλαβαίνω; Να πολώσεις με τη κλάψα σου για την δήθεν αδικία που δέχεται ο περιορισμός της στη βάση της απανθρωποποιητικής ρητορικής απέναντι στους LGBT προκειμένου απλά να συνεχίσετε την ρώτα του defimation μας. Ούτε τα κουλά για το πόσο δήθεν υπέρμαχος της ισότητας είσαι ούτε τα φληναφήματα οφτοπικ αέναων ντημπέητ δε θα με πείσουν για το ότι δεν γουστάρεις στοχευμένα εκείνο τον κοινωνικό αυτοματισμό που νομίζεις οτι θα βγάλει λάδι τις επί της ουσίας ομοφοβικές απόψεις σου. Εισαι παρανοικος Ακομα δεν μου απαντας ομως, τελικα οι νεκροφιλοι και οι παιδοφιλοι ειανι ανωμαλοι or not?
Just4fuN Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Πάμε τώρα κ οντοπικ για τον Τιμ Xαιρομαι αφανταστα που δεν απαντας
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Τα ρωσάκια δεν καταλαβαίνουν μια λέμε Site: Steve Jobs memorial in Russia is removed after Tim Cook comes out as gay κ όμως είναι τρου στορυ “After Apple CEO Tim Cook publicly called for sodomy, the monument was dismantled pursuant to Russian federal law on the protection of children from information that promotes the denial of traditional family values,” Μια μόνο παράμετρος των υστεριών που θα δούμε από δω κ πέρα φαντάζομαι.Ακόμα κ σε πολιτικό λέβελ χωρών με αισχρό track record για τα LGBT δικαιώματα.Για όσους δεν γνωρίζουν η κίνηση αφορά τον πολυσυζητημένο νόμο περί ''γκέι προπαγάνδας'' που υφίσταται από πέρσι στη Ρωσία. Επίσης το city council της Αγ.Πετρούπολης επεξεργάζεται πρόταση φανατίλα αντι-γκέι που θα καλεί την Ρωσία να μπανάρει την είσοδο του Cook στην χώρα επειδή...wait for it... είναι γκέι.Λολ Shortly after Cook’s announcement, conservative St. Petersburg City Councilman Vitaly Milonov called for Cook to be banned from entering the country because of his sexual orientation. κ εδώ Site: Tim Cook: Russian university removes Steve Jobs monument
Just4fuN Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Λογικες κινησεις. Να δουμε εμεις ποτε θα υιοθετησουμε αντιστοιχα πραματα. Μας κανανε να καταργησουμε την τηλεοραση
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Οταν λες τα πραγματα οπως εχουν, δεν μειωνεις κανεναν, ειναι η πραγματικοτητα. Οταν πω τον μαυρο....μαυρο, ειναι δικο του κομπλεξ το να μειωθει. Οταν πω τον αναπηρο...αναπηρο, το ιδιο. Αλλαζοντας το ονομα της παθησης (οταν μιλαμε για καποια παθηση, προφανως δεν αναφερομαι στο παραδειγμα με τον μαυρο ε?) δεν αλλαζουμε ουτε θεραπευουμε την παθηση. Το να αποκαλουμε εναν αναπηρο, "ατομο με κινητικα προβληματα" δεν αλλαζει επουδενη το γεγονος οτι ειναι αναπηρος. Δεν είναι έτσι αγαπητέ! Αν ο καθένας σου έλεγε κατάμουτρα κάθε φορά την πραγματικότητα και τις σκέψεις του για σενα, θα είχες καταλλήξει με άπειρα κόμπλεξ και ...συμπλέγματα! Και όχι μόνο εσύ προφανώς αλλά ο καθένας. Εκεί μπαινουν στη μέση οι τρόποι συμπεριφοράς, ο πολιτισμός, η παιδεία, τα ανθρώπινα δικαιώματα & ελευθερίες κλπ κλπ και κάπως στρώνει το πράγμα. Βέβαια το ότι φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε για αναπηρίες σε topic σχετικά με τις ερωτικές επιλογές είναι εντελώς άκυρο, αλλά ...anyway! Με τη δική σου λογική, όλα τα ερωτικά παιχνίδια θα χαρακτηριζοταν ...αναπηρίες! (εκτός κι αν εσύ κάνεις sex μόνο όταν θες να κάνεις παιδί) PS: Επίσης χαλαρώστε λίγο μεταξύ σας, γιατί θα πιάσω το "ξεσκονόπανο"... Λογικες κινησεις. Να δουμε εμεις ποτε θα υιοθετησουμε αντιστοιχα πραματα. Μας κανανε να καταργησουμε την τηλεοραση Ποιες είναι λογικές κινήσεις??? Τα απωθημένα μερικών που το παίζουν καλοί Χριστιανοί και όταν κλεινει η πόρτα του σπιτιού τους, τους βγαίνει ο άλλος εαυτός? Κανονικά θα έπρεπε η Apple να σταματήσει όλες τις εισαγωγές προϊόντων της στη Ρωσία. 5
efstratios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Το ανέκδοτο "Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αυτός είναι μαύρος!" το έχετε ακούσει; Ε, τελικά δεν είναι ανέκδοτο, είναι άποψη για κάποιους, πόσο λυπηρό και πόσο επικίνδυνο..... 1
Just4fuN Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δεν είναι έτσι αγαπητέ! Αν ο καθένας σου έλεγε κατάμουτρα κάθε φορά την πραγματικότητα και τις σκέψεις του για σενα, θα είχες καταλλήξει με άπειρα κόμπλεξ και ...συμπλέγματα! Και όχι μόνο εσύ προφανώς αλλά ο καθένας. Εκεί μπαινουν στη μέση οι τρόποι συμπεριφοράς, ο πολιτισμός, η παιδεία, τα ανθρώπινα δικαιώματα & ελευθερίες κλπ κλπ και κάπως στρώνει το πράγμα. Βέβαια το ότι φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε για αναπηρίες σε topic σχετικά με τις ερωτικές επιλογές είναι εντελώς άκυρο, αλλά ...anyway! Με τη δική σου λογική, όλα τα ερωτικά παιχνίδια θα χαρακτηριζοταν ...αναπηρίες! (εκτός κι αν εσύ κάνεις sex μόνο όταν θες να κάνεις παιδί) PS: Επίσης χαλαρώστε λίγο μεταξύ σας, γιατί θα πιάσω το "ξεσκονόπανο"... Ποιες είναι λογικές κινήσεις??? Τα απωθημένα μερικών που το παίζουν καλοί Χριστιανοί και όταν κλεινει η πόρτα του σπιτιού τους, τους βγαίνει ο άλλος εαυτός? Κανονικά θα έπρεπε η Apple να σταματήσει όλες τις εισαγωγές προϊόντων της στη Ρωσία. Ρε συ, ο πολιτισμος και η παιδια εχει να κανει με το τι και πως σκεφτομαστε, οχι με το πως εκφραζομαστε. Αν εγω απο μεσα μου σκεφτομαι ποσο μεγαλος **λακας εισαι, αλλα σου απευθηνομαι με "αγαπητε κυριε billdano" δεν νομιζω να με κανει πολιτισμενο. Εγω εχω μαθει (η απλα ετσι ειμαι) οτι σκεφτομαι να το λεω οπως εχει, χωρις σαλτσες. Οσο "πολιτισμο και παιδεια" και να μου ριξεις στο κεφαλι, δεν θα αλλαξει αυτο. Οσο για το ανωμαλοι, υπαρχουν πολλοι λογοι που χαρακτηριζονται ετσι. Ολα τα στοιχεια που μας χαρακτηριζουν σαν ατομα (ακομα και ο σεξουαλικος προσανατολισμος) προερχονται ειτε απο γονιδια ειτε απο βιωματα, ειτε απο συνδυασμο των παραπανω. Ακομα και το τι γευση παγωτο σου αρεσει, συνδιασμος των παραπανω ειναι. Ο ομοφυλοφιλισμος δεν διαφερει σε κατι απο διαφορες αλλες παθησεις που ειναι ειτε γενετικες ειτε βιωματικες. Οσο καποιος αδυνατει να μου απαντησει (ειδικα ο Τοξομαχος) το ποια ειναι η διαφορα του ομοφυλοφιλου απο τους υπολοιπους που ο ιδιος θεωρει κατωτερους (παιδο / νεκρο / ζωο φιλους κλπα) τοσο εγω θα τους τσουβαλιαζω. Το οτι ο ομοφυλοφιλισμος ισως οφειλεται σε γονιδια, ενω τα υπολοιπα σε ψυχολογικα προβληματα (αν και τιποτα απο τα 2 δεν ειναι σιγουρο) δεν αλλαζει στο ελαχιστο. Σε λιγο θα μπορουμε να θεραπευουμε και τις γονιδιακες "ατασθαλιες", οποτε και ο ομοφυλοφιλισμος θα ειναι θεραπευσιμος. Επισης οχι, σεξ προφανως και δεν κανεις οταν θες παιδι. Σου αρεσει ομως το σεξ με οργανισμους με τους οποιους μπορεις να κανεις παιδι. Αυτος ειναι και ο λογος υπαρξης του σεξ αλλωστε. Οταν σε καποιον αρεσει να κανει σεξ με κατσικες λοιπον, υπαρχει γενετικο λαθος. Η ελξη η οποια οδηγει στο σεξ δημιουργηθηκε για να επιτευχθει η αναπαραγωγη. Γιαυτο δεν βλεπεις μαιμουδες να κανουν σεξ με αλογα (τυχαιο παραδειγμα ). Το ανωμαλο λοιπον δεν αναφερεται στην ιδια την πραξη του σεξ, αλλα στην ελξη που νοιωθεις. Εν τελει, αυτα τα παραπονα περι ισοτητας και Ελλαδισταν κλπα τα θεωρω γελοια και εμετικα. Ειδικα οταν μιλαμε για Ελλαδα. Οι περισσοτεροι τραγουδιστες ειναι gay, οι περισσοτεροι παρουσιαστες ειναι gay, μεχρι και gay (εμετικα gay ομως) Δημαρχο εχουμε. Και αναφερω τα εν λογω επαγγελματα γιατι αυτα ειναι που οσιαστικα "πληρωνονται" απο τον λαο.
qsis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Γενικά στα Ελλαδιστάν φόρα είναι ΓΤΠΚ όλα τα θρεντ στα οποία υπάρχει αναφορά της ομοφυλοφιλίας,δεν είναι μόνο αυτό.Τρολιές και οφτοπικιές βαρέων βαρών.Ενδεικτικό του πόσο άγνοια,κόμπλεξ,ομοφοβία κοκ κουβαλάνε αρκετοί.Δεν είναι κάτι καινούργιο.Αυτή η καραμέλα με το ελλαδισταν να δω πότε τα σταματήσει..Πολύ μπρούκληδες είστε μερικοί που ζείτε έξω και αναρωτιέμαι τότε αφού είναι τόσο γαμάτα έξω και ζείτε έξω, γιατί ασχολείστε με ελληνικά fora Διάβασε και ξένα στη τύχη και πες μου πού βλέπεις ότι όλοι έξω είναι ανοικτόμυαλοι και όχι τρολ http://www.ign.com/boards/threads/tim-cook-ceo-of-apples-comes-out-as-being-gay.454275287/ http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2406142
Just4fuN Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Αυτή η καραμέλα με το ελλαδισταν να δω πότε τα σταματήσει.. Πολύ μπρούκληδες είστε μερικοί που ζείτε έξω και αναρωτιέμαι τότε αφού είναι τόσο γαμάτα έξω και ζείτε έξω, γιατί ασχολείστε με ελληνικά fora Διάβασε και ξένα στη τύχη και πες μου πού βλέπεις ότι όλοι έξω είναι ανοικτόμυαλοι και όχι τρολ http://www.ign.com/boards/threads/tim-cook-ceo-of-apples-comes-out-as-being-gay.454275287/ http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2406142 Well, anybody who ever said Apple is gay, has a point. Καλυτερο comment ever ομως, μου φυγε ο φραπες απο τη μυτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις