ektor7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δεν είναι επιλογή είπαμε. Δεν μίλησα για bisexual και αυτοκίνητα. Μιλάμε για ομοφυλοφιλία αυτή τη στιγμή, μην αλλάζεις θέμα. Δεν το νομίζω εγώ τέλος, έτσι είναι όσο σκληρό και αν σου φαίνεται. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ξεκινάει επειδή ο κάθε άσχετος, αγράμματος νομίζει ότι πρόκειται για επιλογή. Ααα καλα ....!!! Οτι πει ο "ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ" μας,με τα τρανταχτα επιχειρηματα του τυπου, "ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ"!!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Kαι καμποσοι ανθρωποι (Δεν ξερω νουμερα, δεν το ψαξα) γεννιουνται με λεπια, 3 χερια, 1 χερι, 1 αρχ*** , 1 ποδι και ξερω γω τι αλλο. Γνωριζεις τι ειναι φυσιολογια? Kαι αυτοι φυσιολογικοι ειναι? Εκτος αν δεν γνωριζεις τι ειναι η φυσιολογια, οποτε ψαξτο πρωτα. Αυτό δεν έχεις καταλάβει τόσα posts τώρα και προσωπικά απορώ με τη στάση σου αυτή. Τα άτομα αυτά ΠΡΕΠΕΙ να νιώθουν "φυσιολογικά" και να μη φροντίζουμε οι υπόλοιποι να τους δημιουργούμε πρόβλημα τονίζοντας τις όποιες αδυναμίες τους. Δεν με ενδιαφέρουν οι φιλοσοφικές αναλύσεις περι "φυσιολογικότητας" αλλά με ενδιαφέρει να είμαι αυτό που λέμε "καλός & πολιτισμένος" άνθρωπος, αποφεύγοντας να μειώνω τους άλλους που δεν είναι σαν κι εμένα. Πόσο μάλλον όταν δεν μου δημιουργούν κανένα πρόβλημα στη ζωή μου, τη δουλειά μου κλπ κλπ κλπ... Αν χρειαστεί να αντιμετωπίσω καποιον που θα μου δημιουργήσει πρόβλημα, δεν θα αλλάξει η στάση μου απέναντί του αν έχει ένα πόδι, ένα @, αν του αρέσουν οι άντρες ή οι γυναίκες κλπ! 4
Tragic! Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Kαι καμποσοι ανθρωποι (Δεν ξερω νουμερα, δεν το ψαξα) γεννιουνται με λεπια, 3 χερια, 1 χερι, 1 αρχ*** , 1 ποδι και ξερω γω τι αλλο. Γνωριζεις τι ειναι φυσιολογια? Kαι αυτοι φυσιολογικοι ειναι? Εκτος αν δεν γνωριζεις τι ειναι η φυσιολογια, οποτε ψαξτο πρωτα. Επισης, η αποπειρα σου να το παιξεις εξυπνος απετυχε. Τι σχεση εχει το ποσα παιδια εχει , η αν το αν εχει γενικοτερα? Οποτε αποφασισει οτι θελει παιδια, και ειναι ικανος να τα μεγαλωσει, μπορει να αποκτησει ενα. Καταρχήν αδερφέ μου δεν το έπαιξα έξυπνος, ούτε θέλω να σε τσακώνομαι, μιλώ με ήρεμο τρόπο και περιμένω να μου μιλάς και σύ όμορφα.On Topic. Εσύ μιλάς για ανθρώπους άρρωστους, με σημαντικά κινητικά και νοητικά προβλήματα και εγώ για ανθρώπους που αγαπιούνται ή απλά έχουν σεξουαλικές σχέσεις με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Κατά τα άλλα ο Κουκ που πρώτη φορά ακούω και ο κάθε Κουκ, κοιμάται, τρώει, πίνει, εργάζεται, διασκεδάζει, χαίρεται και λυπάται όπως εγώ και εσύ και το φιλαράκι αποπάνω. Με το ίδιο σκεπτικό ο στοματικός και ο πρωκτικός έρωτας είναι παραφύση αλλά δεν καίγεται κανείς. Επίσης ούτε οι Καρκινοπαθείς επέλεξαν να γεννηθούν έτσι, ούτε οι Νοητικά καθυστερημένοι. Να απομονώσουμε κάμποσες δεκάδες εκατομύρια "μη φυσιολογικούς" ανθρώπους ε;
speedman_26 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το 10% του πληθυσμού του πλανήτη είναι δηλωμένοι ομοφυλόφιλοι, οπότε τουλάχιστον 6,500,000 άνθρωποι είναι τέτοιοι. Αυτοί είναι μη φυσιολογικοί και εσύ ναι; γιατί επειδή μπορείς να τεκνοποιήσεις; Ή μόνη διαφορά.. και αν ναι, πόσα παιδιά έχεις αν επιτρέπεται; σου ειπα δεν με ενοχλει που ειναι δικαιωματους απλως δεν χρειαζεται να μας το φωναζουν καθε τρεις και λιγο. Δεν εχω κανει ακομα παιδια . Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2014 από speedman_26 1
Just4fuN Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Με το ίδιο σκεπτικό ο στοματικός και ο πρωκτικός έρωτας είναι παραφύση αλλά δεν καίγεται κανείς. Επίσης ούτε οι Καρκινοπαθείς επέλεξαν να γεννηθούν έτσι, ούτε οι Νοητικά καθυστερημένοι. Να απομονώσουμε κάμποσες δεκάδες εκατομύρια "μη φυσιολογικούς" ανθρώπους ε; H συζητηση σου μαζι σου ειναι ανευ νοηματος. Οτιδηποτε και να σου πει ο αλλος, εσυ θα βγαλεις ασχετα συμπερασματα. Ναι, αυτο ακριβως ειπα, να τους απομονωσουμε και να τους καψουμε στο Συνταγμα, το πετυχες διανα Αυτό δεν έχεις καταλάβει τόσα posts τώρα και προσωπικά απορώ με τη στάση σου αυτή. Τα άτομα αυτά ΠΡΕΠΕΙ να νιώθουν "φυσιολογικά" και να μη φροντίζουμε οι υπόλοιποι να τους δημιουργούμε πρόβλημα τονίζοντας τις όποιες αδυναμίες τους. Δεν με ενδιαφέρουν οι φιλοσοφικές αναλύσεις περι "φυσιολογικότητας" αλλά με ενδιαφέρει να είμαι αυτό που λέμε "καλός & πολιτισμένος" άνθρωπος, αποφεύγοντας να μειώνω τους άλλους που δεν είναι σαν κι εμένα. Πόσο μάλλον όταν δεν μου δημιουργούν κανένα πρόβλημα στη ζωή μου, τη δουλειά μου κλπ κλπ κλπ... Αν χρειαστεί να αντιμετωπίσω καποιον που θα μου δημιουργήσει πρόβλημα, δεν θα αλλάξει η στάση μου απέναντί του αν έχει ένα πόδι, ένα @, αν του αρέσουν οι άντρες ή οι γυναίκες κλπ! Οταν λες τα πραγματα οπως εχουν, δεν μειωνεις κανεναν, ειναι η πραγματικοτητα. Οταν πω τον μαυρο....μαυρο, ειναι δικο του κομπλεξ το να μειωθει. Οταν πω τον αναπηρο...αναπηρο, το ιδιο. Αλλαζοντας το ονομα της παθησης (οταν μιλαμε για καποια παθηση, προφανως δεν αναφερομαι στο παραδειγμα με τον μαυρο ε?) δεν αλλαζουμε ουτε θεραπευουμε την παθηση. Το να αποκαλουμε εναν αναπηρο, "ατομο με κινητικα προβληματα" δεν αλλαζει επουδενη το γεγονος οτι ειναι αναπηρος. Αν λοιπον καποιος μου πει οτι τη βρισκει με γυναικεια εσωρουχα, θα σκεφτω αυτοματα οτι ειναι αρρωστος. Το αν θα του το πω η οχι, δεν με κανει καλο η κακο ανθρωπο, με κανει υποκριτικο η μη. Εκτος αν θα ησουν ενταξει να ζουσαμε σε μια κοινωνια οπου ΟΛΟΙ θα ειχαν προβλημα με μια Χ κατηγορια ανθρωπων (ας πουμε τους ομοφυλοφιλος) και το κρυβαν για να το παιξουν "καλοι και πολιτισμενοι". Και εν τελει, η σταση των περισσοτερων αλλαζει οταν εχουν να κανουν με ορισμενες κατηγοριες ανθρωπων. Πχ. οταν μπει ενας αναπηρος σε ενα λεωφορειο σαφως και αντιμετωπιζεται διαφορετικα απο οτι αν μπω εγω. Αν ημουν εγω αναπηρος, επουδενι δεν θα ηθελα να αναστατωθουν ολοι για να μου βρουν θεση να κατσω, ελα ομως που συμβαινει, και μαλιστα οφειλεται στην "καλοσυνη και πολιτισμο" οπως λες, η οποια ειναι αυτη που τον κανει να νιωθει μειωτικα. Ισα ισα, η δικια μου μη πολιτισμενη αντιμετωπιση ειναι καλυτερη, δεν πα να εισαι αναπηρος λεπρος με καρκινο και εγγυος, αν δεν μου το ζητησεις δεν προκειται να σου δωσω τη θεση μου. Ιση αντιμετωπιση (ξερω, σου ακουγεται αστειο). Επειδη μακρυγορησα ομως, κατι τελευταιο. Σαφως ουτε εγω βγαινω εξω στο δρομο να μειωσω κοσμο. Στην προκειμενη, δεν πηγα εγω να ρωτησω τον Cook τι ειναι, για να τον μειωσω κατοπιν. Μονος του βγηκε και ειπε οτι ειπε, αλλιως δεν θα ασχολομουν καν (δεν ηξερα καν οτι ειναι ομοφυλοφιλος τοσο καιρο, ουτε μου ειχε περασει απτο μυαλο). Οπως και εγω αν βγω και πω οτι ειμαι ετεροφυλοφιλος, περιμενω να με πουν ηλιθιο, ετσι φυσιολογικα και εγω τωρα λεω αυτα που λεω
kontinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Άρα το πρόβλημα είναι της κοινωνίας και όχι του ίδιου του ατόμου.Προφανως. ... @just4fun Τρεις αποριες εχω. Πως θα αντιδρασεις αν: 1. Δεις δυο αντρες να φιλιουναι στο δρομο? 2. Δεις δυο γυναικες να φιλιουνται στο δρομο? 3. Σου πει ενας φιλος οτι πηρε την γκομενα απο πισω? ΥΓ. Αν κανεις παιδι με συνδρομο νταουν, πως θα ζησεις?
silmarien Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Είναι τόσο λυπηρο όλο αυτό το θρεντ. Ο καθένας βγάζει τα κομπλεξικα του. Ο ένας λέει ότι είναι επιλογή ο άλλος αναρωτιέται γιατί βγήκε ο Τιμ Κουκ και το ανακοίνωσε επειδή δεν θέλει να ακούει τι κάνει στο κρεβάτι του. Πως μπορεί κάποιος που δεν γνωρίζει τι αισθάνεται ο άλλος να λέει ότι πρόκειται για επιλογή? Ποιος θα διαλεγε την ομοφυλοφιλία ως τρόπο ζωής? Για να ζει στο περιθώριο? Για να βιώνει καθημερινά τον ρατσισμό? Για να ειναι αντικείμενο βίας? Για να τον χλευασει η οικογένεια του? Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που βγαίνουν διάσημοι και παραδεχονται την ομοφυλοφιλία τους. Για να αποδείξουν σε ανυπερασπιστα άτομα ότι μπορούν να επιβιώσουν. Ότι η ζωή δεν είναι ένα ασταμάτητο μαρτύριο. Ότι πραγματικά τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα γι αυτούς αρκεί να είναι δυνατοί. Τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει πάρα πολλά περιστατικά βίας απέναντι σε ομοφυλοφιλους. Άντρες, γυναίκες, παιδιά. Πολλοί από τους οποίους είδαν ως μόνη διέξοδο την λύτρωση της αυτοκτονίας. Εκεί ακριβώς στοχεύουν και αυτές οι δηλώσεις. Είναι δηλώσεις συμπαραστασης. 6
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Είναι τόσο λυπηρο όλο αυτό το θρεντ. Γενικά στα Ελλαδιστάν φόρα είναι ΓΤΠΚ όλα τα θρεντ στα οποία υπάρχει αναφορά της ομοφυλοφιλίας,δεν είναι μόνο αυτό.Τρολιές και οφτοπικιές βαρέων βαρών.Ενδεικτικό του πόσο άγνοια,κόμπλεξ,ομοφοβία κοκ κουβαλάνε αρκετοί.Δεν είναι κάτι καινούργιο.
kontinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δεν ειναι λυπηρο. Ειναι ενδεικτικο του τι υποχρεουται να αντιμετωπισει καποιος ομοφυλοφιλος στην Ελλαδα. Ειναι μαθημα επι της ουσιας. Εγω θα παραθεσω ενα απλο παραδειγμα. Ειπα πριν χρονια σε φιλη το οτι ειμαι ομοφυλοφιλος. Η απαντηση ηταν πως αν της κανω πλακα θα με μπιπ, και αν δεν της κανω πλακα επισης θα με μπιπ για να με ισιωσει. Αφου καταλαβε το σοβαρο του πραγματος, ειναι απο τους ελαχιστους ανθρωπους που ξερουν και δεν το εχει αναφερει ποτε για να με θιξει ουτε για αστειο. Ενας ανθρωπος κερδισμενος. Και εκει ακριβως πρεπει να επενδυσει το οποιο δημοκρατικο κινημα.
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 και παγκοσμίως αυτή είναι η ρότα.Απλά στα Ελλαδιστάν φόρα σου ζαλίζουν τον έρωτα ειδικά με ''φυσιολογικότητες'' και ιστορίες για αγρίους άσχετες με την ουσία του κάθε νήματος.
kontinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Το Ελλαδισταν που τοσο υποτιμητικα αναφερεις, ειναι η χωρα που ζουμε ολοι εμεις που σχολιαζουμε απο εδω. Ειναι λαθος να απαξιωνεις ετσι εναν ολοκληρο λαο, η εστω τα φορα του. Το οτι εσυ ζεις καπου αλλου και ισως εχεις αλλες ελευθεριες, δεν σου δινει αυτο το δικαιωμα. 1
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Το Ελλαδισταν που τοσο υποτιμητικα αναφερεις, ειναι η χωρα που ζουμε ολοι εμεις που σχολιαζουμε απο εδω. Ειναι λαθος να απαξιωνεις ετσι εναν ολοκληρο λαο, η εστω τα φορα του. Το οτι εσυ ζεις καπου αλλου και ισως εχεις αλλες ελευθεριες, δεν σου δινει αυτο το δικαιωμα. Καταλαβαίνω πως στιγμές στιγμές ως γκέι νιώθεις φρίκη με όσα ακούς ή διαβάζεις είτε στα Ελλαδιστάν φόρα είτε έξω στο μπανανία society.Μην ξεχνάς ότι κ γω στην Ελλάδα μεγάλωσα και οι δεσμοί μου με αυτή είναι άρρηκτοι.Όπως σου είπα μην νομίζεις ότι αλλάζει δραματικά το παραμύθι ακόμα κ σε πιο προηγμένες κοινωνίες,παγκοσμίως η ρότα της απανθρωποποίησης για τους LGBT τα σπάει.Απλά αυτό που αλλάζει είναι το πλαίσιο γύρω από το οποίο προσεγγίζεται το συστηματικό defimation των LGBT. Πχ στον φορουμικό λόγο της Ελλάδας έχω προσέξει ότι 5-6 τρόλια ολκής συνήθως σέρνουν τον χωρό με αέναα ντιμπέητ τα οποία δεν έχουν τέλος γύρω από το τι είναι ''νορμάλ'' κ τι όχι.Good luck δλδ προσπαθώντας να ορίσεις τι είναι ''νορμάλ''κοκ .Αυτό το κόλλημα εντωμεταξύ το αντιμετωπίζεις με ιδιαίτερη επιμονή κ στο δημόσιο λόγο εκεί έξω στο Ελλαδιστάν κουμχουριέτ όπως στάνταρ θα ξέρεις.Μετά κυρήγματα για άσχετες προσωπικές απόψεις,αισθητικές κοκ μαζί με ατελείωτα κλαψομουνιάσματα για γκέι κλίκες,μαφίες κ κάτι τέτοια κουλά τύπου μας ψεκάζουν. Από την άλλη σε πιο προηγμένες κοινωνίες δεν κολλάνε μεν τόσο σε τέτοιες παπάτζες αλλά το ομοφοβικό συνάφι στέκεται σε απανθρωποποιητικά επιχειρήματα γύρω από τον γάμο,τις θρησκευτικές ελευθερίες κ την καταπίεση που δέχονται από pro-gay δυνάμεις. Βασικά μην περιμένεις ότι εαν έρθεις Λονδίνο θα είναι όλα σούπερ γουάου.Η ομοφοβία είναι pervasive παντού.Ακόμα κ στο νησί έχουμε κάθε μέρα τραγικές ομοφοβικές επιθέσεις έτσι,όχι αστεία.Απλά σιγά σιγά η κουλτούρα είναι πως αυτά πρέπει να αντιμετωπίζονται και σε αρκετές περιπτώσεις έχουμε την δημοσιοποίηση αυτών. Διάβασα πιο πάνω λες ότι μόνο λίγοι άνθρωποι στην Ελλάδα ξέρουν για σένα.Γιατί όμως ?Καταλαβαίνω ότι σε μια αρκετά ομοφοβική κοινωνία οι προκλήσεις του να είσαι out είναι σημαντικές αλλά η αλλαγή έρχεται από σένα τον ίδιο.Εαν εσύ δεν γίνεις φορέας του δημοκρατικού κινήματος που λες,εαν εσύ ως ανοιχτά γκέι δεν προσπαθήσεις να επιμορφώσεις τους γύρω σου ,εαν εσύ δεν απαλλαγείς από την ενοχικότητα που προσπαθεί να σου εκβιάσει το ετεροκανικό παπατζιλίκι τότε όπου κ να πας πάλι θα νιώθεις ότι είσαι ριγμένος.
Just4fuN Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Προφανως. ... @just4fun Τρεις αποριες εχω. Πως θα αντιδρασεις αν: 1. Δεις δυο αντρες να φιλιουναι στο δρομο? 2. Δεις δυο γυναικες να φιλιουνται στο δρομο? 3. Σου πει ενας φιλος οτι πηρε την γκομενα απο πισω? ΥΓ. Αν κανεις παιδι με συνδρομο νταουν, πως θα ζησεις? 1+2) Oπως αντιδραω οταν ενας αντρας και μια γυναικα φιλιουνται στο δρομο. Ισως στη περιπτωση των αντρων να αηδιασω κιολας, αλλα μου το απαγορευεις? Δεν το διαλεξα κιολας, αυθορμητα βγαινει 3)???? Κανονικα, οπως θα ζησω και χωρις παιδι με συνδρομο νταουν και παγκοσμίως αυτή είναι η ρότα.Απλά στα Ελλαδιστάν φόρα σου ζαλίζουν τον έρωτα ειδικά με ''φυσιολογικότητες'' και ιστορίες για αγρίους άσχετες με την ουσία του κάθε νήματος. Το δυστηχες της υποθεσης ειναι οτι δεν ειναι αυτοι που αποκαλεις "ομοφοβικους" που πηγαν το θεμα εκει Αλλα νταξει, συνεχιζε να κραζεις τους "απεναντι" αβασιμα. Αν ολοι στο LGBT κανουν τα ιδια με σενα, no wonder γιατι δεν σας παιρνει κανεις στα σοβαρα
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Το δυστηχες της υποθεσης ειναι οτι δεν ειναι αυτοι που αποκαλεις "ομοφοβικους" που πηγαν το θεμα εκει Ότι κ καλά εσύ δεν συμμετέχεις ως ενεργό τρολ ώστε να προκαλέσεις να στραφεί η κουβέντα συγκεκριμένα εκεί ή σε άλλα παρόμοια τρολοντιμπέητ προκειμένου να σου δίνεται συνεχώς η ευκαιρία να χύνεις το δηλητήριο σου για κάθε απωθημένο σου, έτσι;
Just4fuN Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Καταλαβαίνω πως στιγμές στιγμές ως γκέι νιώθεις φρίκη με όσα ακούς ή διαβάζεις είτε στα Ελλαδιστάν φόρα είτε έξω στο μπανανία society.Μην ξεχνάς ότι κ γω στην Ελλάδα μεγάλωσα και οι δεσμοί μου με αυτή είναι άρρηκτοι.Όπως σου είπα μην νομίζεις ότι αλλάζει δραματικά το παραμύθι ακόμα κ σε πιο προηγμένες κοινωνίες,παγκοσμίως η ρότα της απανθρωποποίησης για τους LGBT τα σπάει.Απλά αυτό που αλλάζει είναι το πλαίσιο γύρω από το οποίο προσεγγίζεται το συστηματικό defimation των LGBT. Πχ στον φορουμικό λόγο της Ελλάδας έχω προσέξει ότι 5-6 τρόλια ολκής συνήθως σέρνουν τον χωρό με αέναα ντιμπέητ τα οποία δεν έχουν τέλος γύρω από το τι είναι ''νορμάλ'' κ τι όχι.Good luck δλδ προσπαθώντας να ορίσεις τι είναι ''νορμάλ''κοκ .Αυτό το κόλλημα εντωμεταξύ το αντιμετωπίζεις με ιδιαίτερη επιμονή κ στο δημόσιο λόγο εκεί έξω στο Ελλαδιστάν κουμχουριέτ όπως στάνταρ θα ξέρεις.Μετά κυρήγματα για άσχετες προσωπικές απόψεις,αισθητικές κοκ μαζί με ατελείωτα κλαψομουνιάσματα για γκέι κλίκες,μαφίες κ κάτι τέτοια κουλά τύπου μας ψεκάζουν. Από την άλλη σε πιο προηγμένες κοινωνίες δεν κολλάνε μεν τόσο σε τέτοιες παπάτζες αλλά το ομοφοβικό συνάφι στέκεται σε απανθρωποποιητικά επιχειρήματα γύρω από τον γάμο,τις θρησκευτικές ελευθερίες κ την καταπίεση που δέχονται από pro-gay δυνάμεις. Βασικά μην περιμένεις ότι εαν έρθεις Λονδίνο θα είναι όλα σούπερ γουάου.Η ομοφοβία είναι pervasive παντού.Ακόμα κ στο νησί έχουμε κάθε μέρα τραγικές ομοφοβικές επιθέσεις έτσι,όχι αστεία.Απλά σιγά σιγά η κουλτούρα είναι πως αυτά πρέπει να αντιμετωπίζονται και σε αρκετές περιπτώσεις έχουμε την δημοσιοποίηση αυτών. Διάβασα πιο πάνω λες ότι μόνο λίγοι άνθρωποι στην Ελλάδα ξέρουν για σένα.Γιατί όμως ?Καταλαβαίνω ότι σε μια αρκετά ομοφοβική κοινωνία οι προκλήσεις του να είσαι out είναι σημαντικές αλλά η αλλαγή έρχεται από σένα τον ίδιο.Εαν εσύ δεν γίνεις φορέας του δημοκρατικού κινήματος που λες,εαν εσύ ως ανοιχτά γκέι δεν προσπαθήσεις να επιμορφώσεις τους γύρω σου ,εαν εσύ δεν απαλλαγείς από την ενοχικότητα που προσπαθεί να σου εκβιάσει το ετεροκανικό παπατζιλίκι τότε όπου κ να πας πάλι θα νιώθεις ότι είσαι ριγμένος. Ναι φιλε αστα, εδω στο Ελλαδισταν εχουν τρελο προβλημα οι gay. Oυτε στην τηλεοραση δεν τους αφηνουν να βγουν....OH WAIT! Δεν ξερω, τα σκεφτεσται αυτα που γραφεται? Και ναι, καλη συμβουλη, ας δηλωσει δημοσια οτι ειναι gay να του δωσουν καμια πρωινη εκπομπη.... Τωρα για τα υπολοιπα, ασφαλως, ρατσιστικες επιθεσεις δεχονται μεταξυ αλλων, ΚΑΙ οι gay, οπως και τοσες αλλες κατηγοριες ανθρωπων. Ισα ισα που ο ρατσισμος προς τους gay ειναι πολυ μικροτερος απο οτι ειναι για αλλες ομαδες ανθρωπων. Το να παλευει μια οργανωση μονο κατα του ρατσισμου που αφορα τους ιδιους ειναι τραγικο. Και εν τελει, πραγματικα δεν ξερω για ποιον λογο "παλευεται" και σε τι αποσκοπει το LGBT. Aν τον ρατσισμο τον μεταφραζεται σε "δεν μαφηνουν να παντρευτω / υιοθετησω" τοτε εχουμε προβλημα. Οταν κανεις παραλογα claims και τρως ακυρο, δεν ειναι ρατσισμος, εσυ εισαι παραλογος. Και οι ξενοι δεν εχουν δικαιωμα ψηφου, να φανταστω και αυτο ως ρατσισμο το μεταφραζεις?Και εγω ο ιδιος εχω πεσει απειρες φορες θυμα ρατσιστικων επιθεσεων, αλλα δεν κανω σαν κλαμμενο ....., ουτε μιλαω για Ελλαδισταν και αλλα τετοια (καθολου ρατσιστικο το Ελλαδισταν παντως, μπραβο δινεις το καλο παραδειγμα) Ότι κ καλά εσύ δεν συμμετέχεις ως ενεργό τρολ ώστε να προκαλέσεις να στραφεί η κουβέντα συγκεκριμένα εκεί ή σε άλλα παρόμοια τρολοντιμπέητ προκειμένου να σου δίνεται συνεχώς η ευκαιρία να χύνεις το δηλητήριο σου για κάθε απωθημένο σου, έτσι; Nop, για διαβασε το πρωτο μου ποστ. Ειπα μια αποψη, απο κει και περα πεσαν βροχη οι ερωτησεις οι οποιες πηγαν το θεμα εκει. Και μαθε τι θα πει troll
Προτεινόμενες αναρτήσεις