Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιοί; Ούτε πριν μου απάντησες για ποιούς μιλάς όταν λες εμείς. Νομοθέτης είσαι;

Νομοθέτης είναι ο κυρίαρχος λαός !!

Αυτός ειναι που ΔΕΝ σε αφήνει με την σωφροσύνη του , να διαστρεβλώσεις τον ψυχισμό ενός παιδιού.

Μάθε τι είναι κυρίαρχος λαός ! Μάθε τι είναι δημοκρατία και που στηρίζεται και μετά μιλάμε.

Γιατί ο τρόπος διαπαιδαγώγησης ενός παιδιού είναι ευθύνη της κοινωνίας και ΔΕΝ ανήκει στον κλάδο των δικών σου ανησυχιών

Δημοσ.

Αυτός ειναι που ΔΕΝ σε αφήνει με την σωφροσύνη του , να διαστρεβλώσεις τον ψυχισμό ενός παιδιού.

Περάσαμε και σε προσωπικό επίπεδο τώρα; Εγώ να το κάνω αυτό; Πώς;

Δημοσ.

Δικαιωμα στο γαμο (πολιτικο παντα) θα επρεπε να εχουν, δεν βρισκω κατι μεμπτο. Τωρα για υιοθεσια, δεν μπορω να πω ναι με σιγουρια. Φανταζομαι πρεπει να γινουν μελετες ως προς το ποσο επηρεαζεται ενα παιδι απο την απουσια μητερας, ποσο μαλλον ενα παιδι που εξαρχης γνωριζει οτι δεν ειναι και οι 2 γονεις βιολογικοι, και οτι καπου εκει εξω υπαρχει η πραγματικη του μητερα. Δεν ξερω, δεν το βλεπεις λιγο γκριζα ζωνη εσυ?

Μελέτες τέτοιου είδους δε πρόκειται να γίνουν και το ξέρεις.

Τώρα για το αν θα επηρεάσει αρνητικά το παιδί στη ζωή του δεν είναι ερώτημα που παίρνει μια καθολική απάντηση για όλες τις περιπτώσεις. Μη ξεχνάς άλλωστε πως ένα μεγάλο ποσοστό ετερόφυλων ζευγαριών απέχουν πολύ απ'το να είναι κατάλληλα για να μεγαλώσουν παιδιά. Ο κόσμος όλος είναι γεμάτος προβληματικές οικογένειες, δεν θα μας τα χαλάσουν οι gay άμα τους δώσουμε κι αυτουνών το δικαίωμα.

Γαμος .... Μεγαλη κουβεντα.

Ο Γάμος πηγάζει απο την θρησκεία !  Στην ουσία ζητάς από τον θεό την ευλογία του για να στεριώσει αυτή η σχέση και να υπάρξουν καρποι αυτης !!!

Αυτή ήταν και είναι η ουσιαστική σημασία του Γάμου !!!

Οπως καταλαβαινεις ΔΕΝ μπορει να υπαρξει γαμος απο την στγμη που

1) Η εκκλησία και οι θρησκείες ανά τον κόσμο θεωρούν ανήθικη μια τέτοια σχέση !

2) Δεν μπορεί να υπάρξει καρπός στην σχέση αυτή !

Η ουσία του γάμου στις μέρες μας είναι να αντιμετωπίζεται το ζευγάρι από το νόμο σαν μια οντότητα. Είναι ένα κοινωνικό συμβόλαιο. Προσωπικά απεχθάνομαι θρησκείες και εκκλησίες και δε συμμερίζομαι την επιθυμία τους για θρησκευτικούς γάμους. Αλλά το θέμα είναι πως στα περισσότερα μέρη του κόσμου δεν έχουν δικαίωμα ούτε καν για πολιτικό γάμο.

Παμε και στα σημαντικοτερα !!! Υιοθεσία ? 

Σοβαρα τωρα ? Δηλαδη να κανω πρότυπο για το κάθε μικρο και αθώο παιδί την παραφιλια του άλλου ?  

Αν ειναι δυνατον .... Για αυτο μιλαμε πλεον για ξεπεσμο της κοινωνιας και των αξιών της ...

Ναι, λες και πρόκειται να κάνουν σεξ μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Και δηλαδή σε ποιες αξίες και ποια ιδανικά αναφέρεσαι; Πως ακριβώς θα τις διαβάλουν και πως θα ξεπέσει η κοινωνία; Που θα μας πεις μετά πως δεν είναι ρατσισμός αυτό επειδή γνωρίζεις δυο τρεις ομοφυλόφιλους.

• Like 1
Δημοσ.

Περάσαμε και σε προσωπικό επίπεδο τώρα; Εγώ να το κάνω αυτό; Πώς;

Μάθε τι είναι κυρίαρχος λαός ! Μάθε τι είναι δημοκρατία και που στηρίζεται και μετά μιλάμε.

Γιατί ο τρόπος διαπαιδαγώγησης ενός παιδιού είναι ευθύνη της κοινωνίας και ΔΕΝ ανήκει στον κλάδο των δικών σου, δικό τους κ.λ.π.  ανησυχιών ή προσωπικών επιλογών !

Τέλος ... αν δεν καταλαβαίνεις αυτό τότε ...

Δημοσ.

Ναι, λες και πρόκειται να κάνουν σεξ μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Και δηλαδή σε ποιες αξίες και ποια ιδανικά αναφέρεσαι; Πως ακριβώς θα τις διαβάλουν και πως θα ξεπέσει η κοινωνία; Που θα μας πεις μετά πως δεν είναι ρατσισμός αυτό επειδή γνωρίζεις δυο τρεις ομοφυλόφιλους.

Μα δεν φτιάχνεται έτσι ο ψυχισμός ενός παιδιού. Εκτος και αν πιστευεις πως στο σπιτι του ο καθε str γονιός το κάνει μπροστά στο παιδί του για να το διαμορφώσει ...

Δημοσ.

Γιατί ο τρόπος διαπαιδαγώγησης ενός παιδιού είναι ευθύνη της κοινωνίας και ΔΕΝ ανήκει στον κλάδο των δικών σου, δικό τους κ.λ.π.  ανησυχιών ή προσωπικών επιλογών !

Τέλος ... αν δεν καταλαβαίνεις αυτό τότε ...

Δηλαδή αν εγώ με τη γυναίκα μου μεγαλώνω ήδη παιδί, δε θα έπρεπε να το μεγαλώνω επειδή γουστάρω ίσα δικαιώματα σε όλους;

Ο νομοθέτης κυρίαρχος λαός μια χαρά με έχει αφήσει πάντως ως τώρα...

Δημοσ.

Δηλαδή αν εγώ με τη γυναίκα μου μεγαλώνω ήδη παιδί, δε θα έπρεπε να το μεγαλώνω επειδή γουστάρω ίσα δικαιώματα σε όλους;

Αυτο καταλαβες ??

Δημοσ.

Μα ισα ΑΤΟΜΙΚΑ  δικαιωματα του δινεις ... είδη.

Δεν είναι δικαίωμά του η υιοθεσία ! Είναι ευθύνη της κοινωνίας απέναντι στο παιδί .

Δημοσ.

Αυτό δεν είπες; Αν κατάλαβα λάθος, πιθανόν θα μπορούσες να το εξηγήσεις. Αν δε βαρέθηκες ξαφνικά...

Δημοσ.

Ας μιλήσουμε τώρα για το coming out του CEO της  Αpple

Όσον αφορά τον Cook ήταν μια θετική κίνηση . Όσα θέλει να πετύχει η gay κοινότητα ουσιαστικά χαλάνε με τις εικόνες απο τα parade. . Οι εικόνες λαγνείας δεν συνάδουν με τιποτα με θέματα συμβιωσης και ανατροφής παιδιών. Επειδή τα media αναπαράγουν και εχουν πρόσβαση μέσω εικόνας σε πολύ λαό προσωπικά πιστευώ ότι χαλάνε όλες τις διεκδικήσεις. Το να προσπαθείς να γίνεις αποδεκτός με εικόνες ντροπής είναι αστείο. 

Ο Cook με σοβαρότητα εντάξει και με μια δόση υπερβολής είπε ότι είναι γκει. Πολύ καλύτερα απο τις τραγελαφικές παρελάσεις.

Δημοσ.

Δεν είναι δικαίωμά του η υιοθεσία ! Είναι ευθύνη της κοινωνίας απέναντι στο παιδί .

ΟΚ θα το δούμε μελλοντικά αυτό.

Δημοσ.

Αυτό δεν είπες; Αν κατάλαβα λάθος, πιθανόν θα μπορούσες να το εξηγήσεις. Αν δε βαρέθηκες ξαφνικά...

Παμε πάλι

Μα ισα ΑΤΟΜΙΚΑ  δικαιωματα του δινεις ... είδη.

ΟΚ θα το δούμε μελλοντικά αυτό.

Αυτο δεν ειναι μονο απεναντι στους ομοφυλοφιλους , αλλα απεναντι και σε καθε αλλο ατομο. 

Γενικά τα προσόντα που πρέπει να έχει ένας ανάδοχος γονέας περνάνε από κόσκινο. Ενα μικρό πρόβλημα υγείας να έχει ο ενδιαφερόμενος, αποκλείεται να πάρει ένα παιδί.

Προσωπικά δεν θα έδινα σε ομοφυλόφιλους ένα παιδί για να μεγαλώσει μαζί του σε ένα περιβάλλον που προβάλει το μη φυσικό.

Το ίδιο πιστεύει έως τώρα και η κοινωνία που ζούμε .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...