Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι θα μιλήσει κι ο εκκλησία για ανηθικότητα... 

το κέφι σας να κάνετε και βλέπουμε πως θα είναι η ψυχολογία ενός παιδιού χωρίς μητέρα.  Το να υιοθετήσεις δεν είναι εύκολο ακόμα και για ετεροφυλόφιλα ζευγάρια.

Με δυο μαμάδες???

• Απαντ. 709
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και αυτοί πρόβλημα έχουν και το παραδέχονται. Απλά οι γκει δεν το παραδέχονται

+100000000000000000000

Μόνο που str έχουν όλα τα υπόλοιπα προσόντα (ψυχοσύνθεση κ.λ.π.)  για να μεγαλώσουν σωστά ένα παιδί, σύμφωνα με τα φυσικά πρότυπα.

Δημοσ.

Παρ. 175 του Ποινικού Κώδικα της Ναζιστικής Γερμανίας (Αναθεώρηση Σεπ. 1935) - § 175 des deutschen Strafgesetzbuches 

Διότι μόνον σε τέτοια καθεστώτα μπαίνει η ομοφυλοφιλία στο ίδιο "τσουβάλι" με ό,τι άλλο θεωρείτο αφύσικο. Και ήταν και το αιτιολογικό της καταδίκης, φυλάκισης και βασανισμού χιλιάδων ανθρώπων που ήταν ή φέρονταν ομοφυλόφιλοι (κάποιοι τους κατηγορούσαν μόνο για να τους βγάλουν απ τη μέση).

Αυτό πέρασε στο ντούκου φίλε μου, εντελώς "τυχαία" δεν το σχολίασε κανείς τους...

Δημοσ.

το κέφι σας να κάνετε και βλέπουμε πως θα είναι η ψυχολογία ενός παιδιού χωρίς μητέρα.  Το να υιοθετήσεις δεν είναι εύκολο ακόμα και για ετεροφυλόφιλα ζευγάρια.

έχουν ξεκινήσει και βγαίνουν σοβαρές έρευνες πάνω σε αυτό το θέμα... Δεν μπορείς να φανταστείς τα συμπεράσματα...

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα και με δυο μαμάδες θα είναι σαν να ζει σε μονογονεική οικογένεια.

Η ερώτηση είναι όμως ... γιατί να βάλεις ενα παιδί σε αυτό το λούκι ? Όπου και εκείνο μπορεί να ήθελε μια μαμά και εναν μπαμπά. 

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου, πίστεψέ με, άλλα είναι τα λούκια για ένα παιδί, και δεν έχουν να κάνουν με το φύλο του γονιού αλλά με τη συμπεριφορά του.

Εξαιρετικό το link του AtiX.

Δημοσ.

Ακόμα και με δυο μαμάδες θα είναι σαν να ζει σε μονογονεική οικογένεια.

Η ερώτηση είναι όμως ... γιατί να βάλεις ενα παιδί σε αυτό το λούκι ? Όπου και εκείνο μπορεί να ήθελε μια μαμά και εναν μπαμπά. 

βιασμός της φύσης φίλε μου . Μονο για να εξυπηρετηθεί ο εγωισμός / εγωκεντρισμός κάποιων ...

Σε ένα φυσικό περιβάλλον (ζωή) δεν θα υπήρχε κάτι τέτοιο ... Αν ήταν για το καλό, η ίδια η φύση θα το επέτρεπε.... = φυσική επιλογή !!!

Δυστυχώς έχουμε πάρει την κάτω βόλτα βιάζοντας την φύση κατά συρροή  σε κάθε έκφανση και έκφρασή της .

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των ομοφυλόφιλων δεν είναι η ομοφυλοφιλία τους αλλά το ότι δεν δέχονται την διαταραχή τους .

Αλλά να μου πεις, το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις ψυχικές διαταραχές . Ποτέ κανείς από αυτούς που βιώνουν κατι ανάλογο δεν μπορεί να καταλάβει την παραφύση της κατάστασής του.

Δημοσ.

Αυτό πέρασε στο ντούκου φίλε μου, εντελώς "τυχαία" δεν το σχολίασε κανείς τους...

Νομίζω ότι στα προηγούμενα ποστ έχω εκφράσει την άποψη μου οσον αφορά την ομοφυλοφιλία ως παραφιλία η όχι.

Δημοσ.

Νομίζω ότι στα προηγούμενα ποστ έχω εκφράσει την άποψη μου οσον αφορά την ομοφυλοφιλία ως παραφιλία η όχι.

Δεν πήγαινε σε εσένα φίλε μου.

Το θέμα είναι ότι όταν κάποιος διαφωνεί με κάτι, θα πρέπει να το υποστηρίξει με επιχειρήματα. Μπορεί να βγει κάτι ή μπορεί να μη βγει. Αλλά σίγουρα υπάρχει μια σύγχυση σχετικά με το τι είναι επιχείρημα, ότι υπάρχει το ομαλό και το ανώμαλο, το φυσικό και το αφύσικο, τι επιλέγουμε και τι μας δίνει η φύση χωρίς να το επιλέξουμε, και εν τέλει, ανεξαρτήτως απόψεων, να γίνει μια κουβέντα πάνω στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο άντρας κι η γυναίκα συνήθως αναπτύσσουν γονεϊκά ένστικτα σε κάποια ηλικία. Άλλοι είναι str8 άλλοι είναι gay, άλλοι είναι ρατσιστές, άλλοι δημοκρατικοί, άλλοι είναι βίαιοι, άλλοι είναι κατά της βίας ανεξαρτήτου περίπτωσης, άλλοι είναι λογιστές, άλλοι είναι γιατροί κι άλλοι είναι αγράμματοι. Άλλοι έχουν κινητικά προβλήματα, άλλοι είναι ακρωτηριασμένοι, άλλοι σεληνιασμένοι κτλ.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, όλες οι παραπάνω ιδιότητες μπορούν να φτιάξουν πολλούς συνδυασμούς και να ομαδοποιηθούν ανάλογα τον εκάστοτε σκοπό της κατηγοριοποίησης. Άλλο λοιπόν στο τι θεωρούμε ομαλό και τι ανώμαλο, φυσικό κι αφύσικο, καλός/κακός γονιός, καλός/κακός σύντροφος (πρόκειται για προσωπικές απόψεις, θα μπορούσαμε να το συζητάμε μέχρι το 2080), κι άλλο να είμαστε ΕΜΕΙΣ σε θέση να κρίνουμε το δικαίωμα του καθένα να εκφράζεται ελεύθερα (ναι και οι κουνιστοί έχουν κάθε δικαίωμα να κουνιούνται κι όπως ενοχλείται ας μην κοιτάζει). ΝΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ να έχουν ίσα δικαιώματα στα πάντα, ακόμα και στο μεγαλώνουν παιδιά (φανταστείτε να μη μπορούσε ο αγράμματος να μην κάνει παιδιά για να μην τα κάνει κι αυτά έτσι), και στο να κάνουν νομικά κατοχυρωμένους γάμους. Δε μπορούμε από πριν να λέμε ότι τα gay ζευγάρια γενικά δε θα είναι καλοί γονείς, αν δε γίνει κι αποδειχτεί. Είναι βασικές αρχές αναγνώρισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δημοσ.

Κατ'αρχας οι gay δεν ζητάνε γάμο από την εκκλησία...
Ζητάνε ένα σύμφωνο συμβίωσης με το οποίο έχουν ίσα δικαιώματα με αυτά που έχει ένα παντρεμένο ανδρόγυνο
.
πχ. Είσαι gay, ζεις με τον άνθρωπο σου 20-30 χρόνια και ξαφνικά πάει στο νοσοκομείο... επειδή δεν αναγωρίζεσαι νόμιμα από το κράτος ως σύντροφος του ασθενή δεν σου επιτρέπουν την επίσκεψη στο νοσοκομείο όπως θα γινόταν με ένα παντρεμένο ανδρόγυνο.

Το βλέπετε λογικό...? Αυτόν τον "γάμο" ζητάνε οι άνθρωποι... τις απόψεις της θρησκίας για τους ίδιους τις ξέρουν πολύ καλά...!!!

Επίσης το να μην αφήνεις ένα gay ζευγάρι να υοθετήσει επειδή το παιδί δεν θα έχει σωστά "πρότυπα" δείχνει ακριβώς το πόσο ανεκπαίδευτοι-ανενημέρωτοι είμαστε!!!
Gay δεν γίνεσαι από επιλογή σου... δεν είναι επιλογή σου να σε μειώνουν μια ζωή ολόκληρη και να ζεις αυτόν τον ρατσισμό... 
Το να σε έλκύουν άτομα του ιδίου φύλλου είναι το φυσιολογικό για σένα... δεν μπορεί να κάνει αλλιώς ο εγκέφαλος σου.. πως αλλιώς να το πούμε!?!?! 
Πχ. Σε κάποιους άντρες αρέσουν οι παχύσαρκες γυναίκες... ή οι πολύ αδύνατες... δεν είναι αυτό μια σεξουαλική προτίμηση...?!

Και αυτό... [yt][/yt]

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των ομοφυλόφιλων δεν είναι η ομοφυλοφιλία τους αλλά το ότι δεν δέχονται την διαταραχή τους .

Αλλά να μου πεις, το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις ψυχικές διαταραχές . Ποτέ κανείς από αυτούς που βιώνουν κατι ανάλογο δεν μπορεί να καταλάβει την παραφύση της κατάστασής του.

με διασκεδάζεις και ταυτόχρονα μου δίνεις πάσα και για άλλο link

• Like 1
Δημοσ.

Κατ'αρχας οι gay δεν ζητάνε γάμο από την εκκλησία...

Ζητάνε ένα σύμφωνο συμβίωσης με το οποίο έχουν ίσα δικαιώματα με αυτά που έχει ένα παντρεμένο ανδρόγυνο

.

πχ. Είσαι gay, ζεις με τον άνθρωπο σου 20-30 χρόνια και ξαφνικά πάει στο νοσοκομείο... επειδή δεν αναγωρίζεσαι νόμιμα από το κράτος ως σύντροφος του ασθενή δεν σου επιτρέπουν την επίσκεψη στο νοσοκομείο όπως θα γινόταν με ένα παντρεμένο ανδρόγυνο.

Το βλέπετε λογικό...? Αυτόν τον "γάμο" ζητάνε οι άνθρωποι... τις απόψεις της θρησκίας για τους ίδιους τις ξέρουν πολύ καλά...!!!

Gay δεν γίνεσαι από επιλογή σου... δεν είναι επιλογή σου να σε μειώνουν μια ζωή ολόκληρη και να ζεις αυτόν τον ρατσισμό... 

Το να σε έλκύουν άτομα του ιδίου φύλλου είναι το φυσιολογικό για σένα... δεν μπορεί να κάνει αλλιώς ο εγκέφαλος σου.. πως αλλιώς να το πούμε!?!?! 

Πχ. Σε κάποιους άντρες αρέσουν οι παχύσαρκες γυναίκες... ή οι πολύ αδύνατες... δεν είναι αυτό μια σεξουαλική προτίμηση...?!

Και αυτό...

Αν θέλουν σύμφωνο συμβίωσης , προσωπικά δεν θα διαφωνούσα . Δικαιωμα του καθε ενος ειναι να παρουσιαζει σαν οικογενεια του τον οποιοδηποτε.

Υπο αυτη την εννοια πιστευω πως πρεπει να τους το επιτρεψουν.

Τωρα σε σχεση με το δευτερο μερος !

Ένας σχιζοφρενής , δεν διαλέγει να γίνει, ούτε γίνεται κατ επιλογή. Όμως παραμένει σχιζοφρενής !  Αυτό δεν σημαίνει πως θα του δώσουμε την επιμέλεια ενός παιδιού .... επειδή έτσι γεννήθηκε .

Άρα δεν μπορείς να φέρεις το παραπάνω σαν επειχειρημα ...

Σέβομαι τους ανθρώπους που έχουν κινητικά προβλήματα και προσπαθώ να τους βοηθήσω με κάθε τρόπο!

Σέβομαι τους ανθρώπου που έχουν νοητικά προβλήματα και προσπαθώ να τους βοηθήσω όσο μπορώ ! Θλίβομαι για την κατάστασή τους . Εξάλλου έχω μεγαλώσει με τέτοιο άτομο στην οικογένεια .

Σέβομαι κάθε άνθρωπο που έχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα και μια συγκεκριμένη αδυναμία .

Οπότε μακριά από εμένα το οτιδήποτε έχει να κάνει με ρατσισμό κ.λ.π.   

Εγώ για άλλο πράγμα μιλάω ...

Δημοσ.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι σχιζοφρενείς είναι γονείς...

Δεν διαφωνω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρεπει να επιτρέψουμε και σε άλλους να γίνουν γονείς ...

Υποτίθεται πως πρέπει να διαφυλάσσουμε την ακεραιτότητα των παιδιών ακόμα και σε περιπτώσεις που υπάρχει απλή υποψία , πως το περιβάλλον δεν αρμόζει για ένα παιδί.

Δημοσ.

Δεν διαφωνω. Αλλα αυτο δεν σημαινει πως θα πρεπει να επιτρεψουμε και σε αλλους να γινουν γονεις ...

Ποιοί; Ούτε πριν μου απάντησες για ποιούς μιλάς όταν λες εμείς. Νομοθέτης είσαι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...